reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

o pieluchach do kąpieli słyszałam, ale o gatkach do kąpieli do których sie pieluchy bnie zakłada... hmmmmm
ja też średniowiecze i nie wiem o co chodzi.:p

u nas dzień ciężki... tak gorąco że nie idzie wytrzymac, mały troche marudzi.. dziś cały dzień tylko w pieluszce... i śpi tylko pod tetrówką bo też nie da rady.....
przestawiłam mu godziny kąpieli i teraz troche cierpie.. bo mały 3 noc pod rząd budzi się o 5 rano i już nie chce spac....
wiec ja wstaje razem z niam... ehhhh
a ze mnbie śpioch przeokropny.....

a jak tam u Was kochaniutkie?
jakieś plany wakacyjne?? my w sierpniu jedziemy na mazury z dziubutkiem:D

Pati głos oddany i namówiłam kumpele też głosuje:D

buuziaczki

reklama
cześć kochane
Stęskniłam się za Wami:tak: Jakoś brak czasu,wakacyjny beztroski czas,codziennie prawie nad wodą :tak:Upały dają się we znaki,od jutra u nas akurat najmniejszy upał,bo w całej Polsce to masakra-ponad 30,a nawet 36:szok:.Mój Michaś rośnie zdrowo:-)
Całuję Was kochane,

o pieluchach do kąpieli słyszałam, ale o gatkach do kąpieli do których sie pieluchy bnie zakłada... hmmmmm

u nas dzień ciężki... tak gorąco że nie idzie wytrzymac, mały troche marudzi.. dziś cały dzień tylko w pieluszce... i śpi tylko pod tetrówką bo też nie da rady.....
przestawiłam mu godziny kąpieli i teraz troche cierpie.. bo mały 3 noc pod rząd budzi się o 5 rano i już nie chce spac....

buuziaczki
Jak się mamie zachciało zmian to teraz trzeba pocierpieć:-D
Kochana a w które miejsce jedziecie na te Mazury?

heheheh niom.. odcierpie swoje:p ale dzisiaj już było ok.. co prawda 3 razy sie budził ale spaliśmy sobie do 9:D:D jedziemy do ośrodka Rybaki koło Plusek heheh moj tam dzieci pilnuje:p a my się z małym bedziemu urlopowac:D

buuziaczki

Dziekuje bardzo... aż mi głupio że tyle osób zaangażowanych w akcje "głosy"....
U nas baaaardzo ciepło.. Kuba sie bardzo meczy.... spac nie umie biedak.. :///
Dziś wyszliśmy z domu dopiero ok 16:30 bo wcześniej sie bałam z dziećmi wyjść..... Jutro z rana jedziemy do cioci tu niedaleko..... Pośmiejemy sie :)):)):))
No i powoli zbliża sie koniec urlopu.... Jak ten czas leci... Kuba ma juz 5 miesięcy,,,,, Duuuużżżżyyyyy marudny bąbel :)):)):)) pozdrawiam Was wszystkie kochane :)):)):))

heheh no my wyszliśmy o 19tej dopiero bo wczesniej sie bałam... ja nie wiem co to si dzieje z tą pogodą....
ehh mojego ie ma już ponad tydzien, a jeszcze sie dziś przez tel pokłóciliśmy, czuje się chwilami taka samotna...:(

boże kochana ja Ci tej przeprowadzki i to w taki upał współczuje.....
my z dziubkiem już nie możemy z tymi upałami, mały tylko w pieluszce a i tak wiecznie spocony a ja w gaciach latam po mieszkaniu...... ehhh
ja kocham lato, ale bez przesady:p:p

reklama
Do góry