plastelinka5
Fanka BB :)
wow ale produkujecie te posty :O I teraz nie pamietam na co miałam opisywać
po pierwsze-ja nie z tych co się obrażają
mam jedną torbę,kosmetyczkę (tylko taka ktora sie na ramie zakłada-i tam wszystkie kosmetyki dla mnie i dla malutkiej są coś w stylu torby do wózka no i reklamowke z podkładami,pampersami i wodami mineralnymi co w skrócie napisałam - 3 torby
po drugie kameleon,zależy jakie płytki chcesz kłaść na sufit.Naszych się w życiu nie da bo są te największe,gresowe,ja jednej nie potrafie dobrze unieść,wiec na ściany odpada,ale marzylismy o takich gigantycznych bo mamy małą łazienkę i jakoś tak będzie ładnie stwierdzilismy :-)
mi bolesne skurcze przeszły przedwczoraj(akurat kiedy pojechalismy ogladac co nam zrobili w nowowybudowanym mieszkanku,a mnie tak bolało ze nie moglam sie tym cieszyc
) ale mamy juz kaloryfery,drzwi wejsciowe,piecyk i kontakty :-)))
Dziś za to podczas porannego siusiania tak mnie w krzyzach złapalo ze nie moglam sie przez 15 minut podniesc i znow bylam przerazona ze cos sie zaczyna ale dupa...cichosza...
laski,tak sie boje jak my przetransportujemy nasze kruszynki w takim mrozie :O
po pierwsze-ja nie z tych co się obrażają
po drugie kameleon,zależy jakie płytki chcesz kłaść na sufit.Naszych się w życiu nie da bo są te największe,gresowe,ja jednej nie potrafie dobrze unieść,wiec na ściany odpada,ale marzylismy o takich gigantycznych bo mamy małą łazienkę i jakoś tak będzie ładnie stwierdzilismy :-)
mi bolesne skurcze przeszły przedwczoraj(akurat kiedy pojechalismy ogladac co nam zrobili w nowowybudowanym mieszkanku,a mnie tak bolało ze nie moglam sie tym cieszyc
Dziś za to podczas porannego siusiania tak mnie w krzyzach złapalo ze nie moglam sie przez 15 minut podniesc i znow bylam przerazona ze cos sie zaczyna ale dupa...cichosza...
laski,tak sie boje jak my przetransportujemy nasze kruszynki w takim mrozie :O