A to jeszcze musi być ubogie w węglowodany... Dietka...
To jedyne co mi przychodzi na szybko to ryz i miska soczewicy ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to jeszcze musi być ubogie w węglowodany... Dietka...
Fajnie że już jesteście. Ja też bym tak chciała, pewnie jak większość z nas, no ale cóż na nas też przyjdzie poraDzień dobry Lutóweczki :-) jesteśmy już w domku więc grzecznie się melduję i pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie i oczywiście wracam do obowiązków:-) paaa
To tak jak ja. Chciałabym mieć to już za sobą, bo zaczynam świrować ze strachu.. Chcialabym juz urodzic naprawde chce go juz tulic patrzec na niego .... To czekanie doprowadza mnie do szału
Kalemeon1 dziekuje za zaproszenie![]()
To napisz jak wyniki. Ja też wpędziłam się w anemię w 8miesiącu i też biorę żelazo.Hemoglobinę miałam 10,5, a ty? Jak długo bierzesz żelazo? Martwię się czy zdołam go do porodu nadrobić bo dużo mi nie zostało. A jak nie zdąże to co?Ja biore juz kolejny typ zelaza. Troche sie poprawilo i znowu na łeb na szyję. Jutro odbiore wyniki morfologii to zobaczymy.
Kciuki załatwione tylko się przypomnij:-)Witam wieczornie:-)
Cały dzień uczyłam się do obrony (w środę o 10.30 trzymajcie kciuki:-)).
Dobranoc;-)
Masz rację kłóć się. Lekarze są po to żeby w razie potrzeby nas uspokoić. A jak nie będzie chciała ci zrobić usg to coś wymyśl i napewno ci zrobi. Trzymam kciuki.my sie witamy
dzis wizyta na 12 ...
bede sie kłócic zeby mi zrobili usg !!! bo do 1 lutego to absurd !!!![]()
a noc nawet dobra była tylko glupie sny ;/ ale da sie rade :-)
No właśnie z jednej strony chciałybyśmy już być w szpitalu, ale z drugiej to leżeć i patrzeć jak inne rodzą i tulą swoje maleństwa a ja czekam...Dla mnie to było dołujące. Najlepiej to jechać, urodzić szybko i wracać do domu.na mojej to samo ...
zastanawiam się czy nie zostawi mnie moja gin w szpitalu ... ciekawa jestem ...
ale szczerze to wolała bym już miec to za soba ... i tulić Bąbla przy piersiaczku![]()
![]()
![]()
To się ciesz, że obcy zwracają na ciebie uwagę. Na mnie nikt już nie patrzy, chyba jestem za stara, a do tego gruba i wogóle...
Muszę się Wam pochwalić -> wczoraj jak poszliśmy do kina to przy kasie chłopak (może 2-3 lata młodszy ode mnie), który sprzedawał bilety chyba próbował mnie poderwaćnie widział brzucha czy co (oczywiście nadmienię, że było go widać
)
i pyta się mnie jakich perfum używam, bo tak ładnie pachnie
hehe śmiać mi się chciało strasznie i dobrze, że Mężusia nie było obok, bo chyba by go walnął
ale przy nim pewnie by się o to nie zapytał
hehe i troszkę się podbudowałam, że nawet ciężarną można podrywać
![]()
Witajcie Laseczki :-)
No, A4 to się rzeczywiście fajnie jeździ. Jak dla mnie najlepszy kawałek drogi w PL (ale tylko ten Wrocław-Katowice, bo dalej w jedną i druga stronę to już trochę gorzej). ;-) Też sobie często tamtdy jeżdżę - z Wrocka do B-B, do rodzinnego B-B ;-)
A swoją drogą, to nieźle nas powywiewało z gniazdek rodzinnych
/No właśnie powywiewało nas,Ty jesteś z Wrocławia,a ja pamiętam,ze jak chodziłam do technikum,to czasem robiłysmy sobie wagary z koleżankami i pociągiem do Wrocławia jeździłyśmyz samego rana,tam w rynku sie urzędowało w jakiejś knajpce,a często też w rynku krisznowcy tańczyli i spiewali,to znimi gadałyśmy
.Dużo moich znajomych studiowało we Wrocławiu,były tez czasy,że jeździliśmy tam do Jezuitów na rozne spotkania młodziezy z Duszpasterstw Akademickich-super było!-tęsknię za moim Dolnym Śląskiem !
kochana faceci leca na ciezarne. od nas bije specyficzny blaskNawet mój /m zauwazył ze sie wszedzie do mnie jacys faceci szczerza
Pewnie,że tak,mąż mojej kuzynki np.bardzo lubi kobiety w ciążyjak bylismy razem na weselu,to siedzieliśmy obok siebie i on ciągle robił mi zdięcia i głaskał mój brzuszek,przykładał ucho-kuzynka mówiła,żebym się nie dziwiła,bo on poprostu uwielbia kobiety w ciąży i bardzo mu się podobają
A Ty Mamo Sówko jestes piękną kobietką-podglądałam cie wczoraj na naszej klasie to wiem-więc co się dziwić
![]()
No wiesz, w końcu podobno kobieta w ciąży wygląda jeszcze piękniej niż zwykle :-)Przynajmniej Mój mi tak mówi, a ja mu wierzę![]()
To się ciesz, że obcy zwracają na ciebie uwagę. Na mnie nikt już nie patrzy, chyba jestem za stara, a do tego gruba i wogóle...![]()
Witamy gorąco.... wszystkie juz sie nie mozemy doczekac ale juz niedługo...Witam tez mam termin na 10 lutegoJestem w 38 tc..A w sumie nie widzialam jakos tych lutowek
Musialam przeoczyc
Pozdrawiam Mamusie ktore tez juz sie nie moga doczekac tak jak ja :-)
To napisz jak wyniki. Ja też wpędziłam się w anemię w 8miesiącu i też biorę żelazo.Hemoglobinę miałam 10,5, a ty? Jak długo bierzesz żelazo? Martwię się czy zdołam go do porodu nadrobić bo dużo mi nie zostało. A jak nie zdąże to co?![]()
Witam sie i ja w ten dosc mrozny dzionek...
Witamy gorąco.... wszystkie juz sie nie mozemy doczekac ale juz niedługo...
Mamo Sówko fajnie tak czuc sie piekna w ciąży jeszcze jak ktos calkiem obcy takie rzeczy mowi... Mi moj synus to zabrał cała urode (przy 1 ciąży tez tak mialam) Moj M mi mowi ze jestem piekna i w ogole rodzina tez ale jak patrze na te wszystkie rozstepy ( ktore sa wszedzie) to nie czuje sie taka piekna
Ale co tam..... czego sie nie robi dla rodzinki:-) Z czasem beda niewidoczne a rodzinke bede miec do konca zycia
![]()
ja w tym roku kończe 35lat !
Ja dziś na obiadek mam spagettimniam mniam mniam już od dawna miałam ochotę
![]()
.
Moje rozstepy to sie chyba z powietrza biorą. A po ciąży mam tylko 15 miesiecy by byc znowu super laska ;P
Bo w czerwcu ślub mojego brata w przyszłym roku. A wiadomo siostra musi jakoś wyglądać![]()
![]()