reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Ech... idę do łózia bo Wy dzisiaj jakieś mało płodne jesteście:cool2:a monologów nie chcę prowadzić więc Dobranoc słodkich snów Wam życzę:-D

reklama
dziewczęta wpadam tylko powiedzieć cześć, chociaz widze ze nikogo juz nie ma.. dawno mnie tu nie bylo wiec wpadne jutro ponadrabiam co słychać dzis nie mialam pradu a teraz juz jaskra na oczy zachodzi wiec pora spac. dobranoc Lodóweczki:*

Dzień doberek :-) ja już na nogach, dziś od 5:33 masakra jakaś no ale cóż, zaplanowałam sobie mniej więcej dzionek, na obiad mam grzybową od wczorajm tylko łazanki ugotuję, na II danie będą chyba racuchy z jabłuszkami oczywiście bo już mam smaka od kilku dni na nie, a po 9 jadę na zakupy takie do szpitala, bo np,nie posiadam mydelniczki zamykanej, jakiś mały szampon by się przydał i żel bo ja zawsze wszystko kupuję w największej dostępnej pojemności no to nie będę tego taszczyć ze sobą :szok: no i pewnie wejdę coś dziewczynkom kupić aha i zamek do kurtki, bo wyciągnęłam zimówkę i okazało się że zamek się zaciął i już jest nie do użytku:cool: a teraz jeszcze czekam na powtórkę Brzyduli a poza tym, to jasna sprawa, jestem już po śniadanku :tak: wciągnęłam płatki na mleku :tak:
życzę miłego dzionka i jeśli są dziś jakieś wizyty to oczywiście trzymam kciuki :-)

Dzien dobry lodoweczki:-)

Dzis w koncu zabieram sie za fasolke po bretonsku, ale robie ja z 2 kilo fasoli:szok:, jeszcze nie wiem jak dam rade to mieszac w wielkim garze:shocked2: Chce polowe zamrozic, bo jak wyjade 1 grudnia to moj Slawus bedzie 17 dni sam, wiec bedzie mial co szamac:tak::tak:

W nocy mnie troszke pachwina bolala, ale na razie jest spokoj, i niech tak zostanie, bo jak cos mnie boli to sie strasznie denerwuje:-(

Mielgo dnia:tak:

Dzień Dobry Dziewczynki:-) ja już wstałam lecę na miasto kupic kwiaty i jakiś prezen dla mamyt tylko jeszcze nie wiem co:eek: ale najpierw jedzonko bo jak tylko się obudziłam nie przepuściłam 3 kostkom czekolady ale i tak głodna jestem:cool2: mam nadzieję że dzisiaj się odświętujecie i będziecie tu:-D u mnie pada deszcz jak chollera:confused2:ma któs słoneczka pożyczyć?:-)

Dziendoberek:-) Tak wczesnie to mnie jeszcze tu chyba nie bylo:szok::-D
Wyspalam sie i jest ok. bylam dzisiaj juz na badankach (tylko mocz).
O 11 jade do adwokata w mojej sprawie z Urz. Pracy:tak::wściekła/y:Zobaczymy jak to bedzie. I mam dzisiaj ogromna ochote na kawke:-)

U mnie mgla jak chol...ale to tutaj normalne jest o tej porze. Gdzieniegdzie sloneczko sie przebija, moze bedzie ladnie.

reklama
Cześć Laseczki :-)

Ja już też na nóżkach. Witam Was pracowo :-)
Powiem Wam w tajemnicy, że nic mi się nie chce. ;-) Pogoda beznadziejna - mgła i deszcz, brrrrrr...

Za to może wieczorkiem będzie lepiej - w sensie nastroju i samopoczucia :-)
Idę na drugie zajęcie w szkole rodzenia. Ciekawe czy dowiem się czegoś nowego :-D

Buziaki na dobry początek dnia :-)

Do góry