reklama
dziewczęta wpadam tylko powiedzieć cześć, chociaz widze ze nikogo juz nie ma.. dawno mnie tu nie bylo wiec wpadne jutro ponadrabiam co słychać dzis nie mialam pradu a teraz juz jaskra na oczy zachodzi wiec pora spac. dobranoc Lodóweczki:*
agaB
Fanka BB :)
Dzień doberek :-) ja już na nogach, dziś od 5:33 masakra jakaś no ale cóż, zaplanowałam sobie mniej więcej dzionek, na obiad mam grzybową od wczorajm tylko łazanki ugotuję, na II danie będą chyba racuchy z jabłuszkami oczywiście bo już mam smaka od kilku dni na nie, a po 9 jadę na zakupy takie do szpitala, bo np,nie posiadam mydelniczki zamykanej, jakiś mały szampon by się przydał i żel bo ja zawsze wszystko kupuję w największej dostępnej pojemności no to nie będę tego taszczyć ze sobą no i pewnie wejdę coś dziewczynkom kupić aha i zamek do kurtki, bo wyciągnęłam zimówkę i okazało się że zamek się zaciął i już jest nie do użytku a teraz jeszcze czekam na powtórkę Brzyduli a poza tym, to jasna sprawa, jestem już po śniadanku wciągnęłam płatki na mleku
życzę miłego dzionka i jeśli są dziś jakieś wizyty to oczywiście trzymam kciuki :-)
życzę miłego dzionka i jeśli są dziś jakieś wizyty to oczywiście trzymam kciuki :-)
zabeczka
Dzien dobry lodoweczki:-)
Dzis w koncu zabieram sie za fasolke po bretonsku, ale robie ja z 2 kilo fasoli, jeszcze nie wiem jak dam rade to mieszac w wielkim garze Chce polowe zamrozic, bo jak wyjade 1 grudnia to moj Slawus bedzie 17 dni sam, wiec bedzie mial co szamac
W nocy mnie troszke pachwina bolala, ale na razie jest spokoj, i niech tak zostanie, bo jak cos mnie boli to sie strasznie denerwuje:-(
Mielgo dnia
Dzis w koncu zabieram sie za fasolke po bretonsku, ale robie ja z 2 kilo fasoli, jeszcze nie wiem jak dam rade to mieszac w wielkim garze Chce polowe zamrozic, bo jak wyjade 1 grudnia to moj Slawus bedzie 17 dni sam, wiec bedzie mial co szamac
W nocy mnie troszke pachwina bolala, ale na razie jest spokoj, i niech tak zostanie, bo jak cos mnie boli to sie strasznie denerwuje:-(
Mielgo dnia
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Dzień Dobry Dziewczynki:-) ja już wstałam lecę na miasto kupic kwiaty i jakiś prezen dla mamyt tylko jeszcze nie wiem co ale najpierw jedzonko bo jak tylko się obudziłam nie przepuściłam 3 kostkom czekolady ale i tak głodna jestem mam nadzieję że dzisiaj się odświętujecie i będziecie tu u mnie pada deszcz jak chollerama któs słoneczka pożyczyć?:-)
monikasia
Dziendoberek:-) Tak wczesnie to mnie jeszcze tu chyba nie bylo
Wyspalam sie i jest ok. bylam dzisiaj juz na badankach (tylko mocz).
O 11 jade do adwokata w mojej sprawie z Urz. PracyZobaczymy jak to bedzie. I mam dzisiaj ogromna ochote na kawke:-)
U mnie mgla jak chol...ale to tutaj normalne jest o tej porze. Gdzieniegdzie sloneczko sie przebija, moze bedzie ladnie.
Wyspalam sie i jest ok. bylam dzisiaj juz na badankach (tylko mocz).
O 11 jade do adwokata w mojej sprawie z Urz. PracyZobaczymy jak to bedzie. I mam dzisiaj ogromna ochote na kawke:-)
U mnie mgla jak chol...ale to tutaj normalne jest o tej porze. Gdzieniegdzie sloneczko sie przebija, moze bedzie ladnie.
ma któs słoneczka pożyczyć?:-)
ja niestety nie mam sloneczka :-( u mnie pada i zimnoooo :-(
reklama
Cześć Laseczki :-)
Ja już też na nóżkach. Witam Was pracowo :-)
Powiem Wam w tajemnicy, że nic mi się nie chce. ;-) Pogoda beznadziejna - mgła i deszcz, brrrrrr...
Za to może wieczorkiem będzie lepiej - w sensie nastroju i samopoczucia :-)
Idę na drugie zajęcie w szkole rodzenia. Ciekawe czy dowiem się czegoś nowego
Buziaki na dobry początek dnia :-)
Ja już też na nóżkach. Witam Was pracowo :-)
Powiem Wam w tajemnicy, że nic mi się nie chce. ;-) Pogoda beznadziejna - mgła i deszcz, brrrrrr...
Za to może wieczorkiem będzie lepiej - w sensie nastroju i samopoczucia :-)
Idę na drugie zajęcie w szkole rodzenia. Ciekawe czy dowiem się czegoś nowego
Buziaki na dobry początek dnia :-)