reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Joooooooo Idę głowę umyć bo o 12 na miasto, wywołać parę zdjęć z CD moich i Damiana , żeby mama miała na kogo wyzywać po moim wyjeździe.
Cud, nie mam nudności, ale pewnie za godzinę się pojawią ja zawsze się cieszę na marne...

reklama
dzien dobry sniezynki!
Ja juz po sniadanku ale nie chce mi sie z łóżka zwlec jeszcze bym sobie pospala ale musze cos sobie do roboty wymyslic bo mama jest dzis w domu bo haftuje od wczoraj wiec najlepiej bedzie sie ewakuowac zeby sie nie kłócic!

Słoneczko ja juz nie pamietam kiedy ostani raz u nas choc nachwile zaswicilo słoneczko :-( i jak tu nie wpadac w jesienna depreche :-)
Milego dnia wam zycze !!

Kurcze to widzę że chyba na bahamy po słoneczko muszę jechać:confused2: Wy też macie wrażenie że dzisiaj poniedziałek?:cool2: cały czas myślę w kategorii jutro wtorek:-D

Ja tak jakos realistycznie raczej mam:-)ze dzisiaj czwartek i jutro piatek i sie ciesze, bo nie musze nic extra wymyslac na obiadek bo moj M je w te dni w pracy;-):-)
A u mnie w tej cgwili juz ani sladu po mgle...sloneczko wyszlo i niebo niebiesciutki sie zrobilo.
Wiec wysylam komu trzeba kilka promyczkow, ha ze slonecznej Bawarii, a co...:)

hej pipunie :) WLKP też za zasłoną chmur i mgły :/ Wstałam o 8, ale nadal leżę w wyrku w piżamie, a piesy rozwalone obok mnie i tak sobie gnijemy hehe :) Obiadu dziś nie robię, wymyślę sobie coś szybkiego i łatwego heheh :)
Jejka dziołchy już się nie mogę doczekać jutra :) Na 9 jedziemy z M do Poznania na USG 3D :)
A jak Wam minął wczorajszy dzień?

Dzień Dobry Dziewczynki:-) ja już wstałam lecę na miasto kupic kwiaty i jakiś prezen dla mamyt tylko jeszcze nie wiem co:eek:

Tak mi przyszło do głowy, że z racji, że twoja mamusia wkrótce zostanie babcią to możesz jej sprezentować coś takiego drzewko ramka DRZEWO GENEALOGICZNE prezent _Z5 (806978910) - Aukcje internetowe Allegro U nas w Gnieźnie można takie drzewko dostać w fotograficznym, super sprawa :) My planujemy na Boże Narodzenie sprezentować rodzicom takie drzewko, bo już w lutym będzie można dołożyć kolejne zdjęcie :)

Cześć dziewczyny! wy tu o obiedzie a tylko to co w lodówce:-(. Zaczynam 7mc a już 3 tyg. temu miałam jakieś skurcze. Zagrożenia podobno nie ma ale muszę na siebie uważać więc tylko siedzę i leżę. Lekki wysiłek mi wystarczy do bólu brzucha. Czuję się okropnie: mdłości i wymioty - to coś co mnie nie opuszcza, ale jeszcze 3 m-ce muszę to jakoś wytrzymać. Pozdrawiam:-)

reklama
Tak mi przyszło do głowy, że z racji, że twoja mamusia wkrótce zostanie babcią to możesz jej sprezentować coś takiego drzewko ramka DRZEWO GENEALOGICZNE prezent _Z5 (806978910) - Aukcje internetowe Allegro U nas w Gnieźnie można takie drzewko dostać w fotograficznym, super sprawa :) My planujemy na Boże Narodzenie sprezentować rodzicom takie drzewko, bo już w lutym będzie można dołożyć kolejne zdjęcie :)
Super pomysł:-) tylko będę miała problem żeby zapełnić zdjęciami to drzewko:sorry: bo pasowało by zacząć od jej rodziców potem mama i tata a nie mogę bo są po rozwodzie i kiepskie stosunki panują pomiędzy nimi i musiałabym myśleć jak to rozplanować a pojęcia nie mam:-(

Do góry