reklama
marga82
Lutóweczka2010
dzien dobry sniezynki!
Ja juz po sniadanku ale nie chce mi sie z łóżka zwlec jeszcze bym sobie pospala ale musze cos sobie do roboty wymyslic bo mama jest dzis w domu bo haftuje od wczoraj wiec najlepiej bedzie sie ewakuowac zeby sie nie kłócic!
Słoneczko ja juz nie pamietam kiedy ostani raz u nas choc nachwile zaswicilo słoneczko :-( i jak tu nie wpadac w jesienna depreche :-)
Milego dnia wam zycze !!
Ja juz po sniadanku ale nie chce mi sie z łóżka zwlec jeszcze bym sobie pospala ale musze cos sobie do roboty wymyslic bo mama jest dzis w domu bo haftuje od wczoraj wiec najlepiej bedzie sie ewakuowac zeby sie nie kłócic!
Słoneczko ja juz nie pamietam kiedy ostani raz u nas choc nachwile zaswicilo słoneczko :-( i jak tu nie wpadac w jesienna depreche :-)
Milego dnia wam zycze !!
monikasia
Fanka BB :)
Ja tak jakos realistycznie raczej mam:-)ze dzisiaj czwartek i jutro piatek i sie ciesze, bo nie musze nic extra wymyslac na obiadek bo moj M je w te dni w pracy;-):-)
A u mnie w tej cgwili juz ani sladu po mgle...sloneczko wyszlo i niebo niebiesciutki sie zrobilo.
Wiec wysylam komu trzeba kilka promyczkow, ha ze slonecznej Bawarii, a co...
A u mnie w tej cgwili juz ani sladu po mgle...sloneczko wyszlo i niebo niebiesciutki sie zrobilo.
Wiec wysylam komu trzeba kilka promyczkow, ha ze slonecznej Bawarii, a co...
Kurcze to widzę że chyba na bahamy po słoneczko muszę jechać Wy też macie wrażenie że dzisiaj poniedziałek? cały czas myślę w kategorii jutro wtorek
Ale pomyśl jaką będziesz miała niespodziankę jutro.
Obudzisz się z myślą, ze to wtorek - a to już piątek - znowu weekend
hej pipunie WLKP też za zasłoną chmur i mgły :/ Wstałam o 8, ale nadal leżę w wyrku w piżamie, a piesy rozwalone obok mnie i tak sobie gnijemy hehe Obiadu dziś nie robię, wymyślę sobie coś szybkiego i łatwego heheh
Jejka dziołchy już się nie mogę doczekać jutra Na 9 jedziemy z M do Poznania na USG 3D
A jak Wam minął wczorajszy dzień?
Jejka dziołchy już się nie mogę doczekać jutra Na 9 jedziemy z M do Poznania na USG 3D
A jak Wam minął wczorajszy dzień?
Dzień Dobry Dziewczynki:-) ja już wstałam lecę na miasto kupic kwiaty i jakiś prezen dla mamyt tylko jeszcze nie wiem co
Tak mi przyszło do głowy, że z racji, że twoja mamusia wkrótce zostanie babcią to możesz jej sprezentować coś takiego drzewko ramka DRZEWO GENEALOGICZNE prezent _Z5 (806978910) - Aukcje internetowe Allegro U nas w Gnieźnie można takie drzewko dostać w fotograficznym, super sprawa My planujemy na Boże Narodzenie sprezentować rodzicom takie drzewko, bo już w lutym będzie można dołożyć kolejne zdjęcie
agapa
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny! wy tu o obiedzie a tylko to co w lodówce:-(. Zaczynam 7mc a już 3 tyg. temu miałam jakieś skurcze. Zagrożenia podobno nie ma ale muszę na siebie uważać więc tylko siedzę i leżę. Lekki wysiłek mi wystarczy do bólu brzucha. Czuję się okropnie: mdłości i wymioty - to coś co mnie nie opuszcza, ale jeszcze 3 m-ce muszę to jakoś wytrzymać. Pozdrawiam:-)
reklama
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Super pomysł:-) tylko będę miała problem żeby zapełnić zdjęciami to drzewko bo pasowało by zacząć od jej rodziców potem mama i tata a nie mogę bo są po rozwodzie i kiepskie stosunki panują pomiędzy nimi i musiałabym myśleć jak to rozplanować a pojęcia nie mam:-(Tak mi przyszło do głowy, że z racji, że twoja mamusia wkrótce zostanie babcią to możesz jej sprezentować coś takiego drzewko ramka DRZEWO GENEALOGICZNE prezent _Z5 (806978910) - Aukcje internetowe Allegro U nas w Gnieźnie można takie drzewko dostać w fotograficznym, super sprawa My planujemy na Boże Narodzenie sprezentować rodzicom takie drzewko, bo już w lutym będzie można dołożyć kolejne zdjęcie