reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

ja to robie tak: wszystkich składników mniej wiecej po 0,5 kg. Cebulke podsmazam dodaje kielbaske pokrojona choc ja wole z parówkami bo bardziej lubie-podsmazamy, dodajemy pokrojona papyke i dusimy az papryka zrobi se lekko miekka do tego poktojone pomidory obrane ze skórki i przyprawiamy wedle uznania! Czasami dodaje fix do leczo ale moze byc tez bez! troszke chaotyczni napisalam to takie moje leniwe danie :-)

A ja właśnie skończyłam gotować obiadek na jutro.
Baaardzo podobne leczo do tego powyżej mi wyszło :laugh2:
Tylko ja jeszcze dodaję na koniec pokrojoną w kostkę dynię lub kabaczek.
Mówię Wam Laseczki - paluchy lizać :-D

reklama
A ja zawsze się dziwiłam jak można lubić potrawy np. z pokrojoną dynią...jakaś taka nie teges jestem.
Boże jaka dzisiaj tutaj stypa i cisza, gorzej niż w kościele...

No jestem!:-) ale dzisiaj sobie poleniuchowaliśmy:-D jedliśmy całe popołudnie to co było:-D no ale cóż jak święto to święto:-D obejrzeliśmy pare filmów star treka( bardzo fajny myślałam że dziadostwo i się pomyliłam:-p) i Surogaci (taki średni nie za bardzo mi się podobał:eek:) a teraz nie wiem co robić nuuuudzi mi się potwornie:eek: Grzesiek się wyleguje we wannie a ja umieram z nudów:eek:

też mi się nudziło ale pokaże Ci co zdziałałam tylko bez bitej śmietany bo opadnie szybko a my już nie możemy więcej w siebie wcisnąć:-D;-)
Zobacz załącznik 179772 Zobacz załącznik 179773

A na Ciebie to w ogóle mam focha 200% a nie tak jak na zamkniętym na resztę 100%, boże to ja tu idę spać a ta mi wysyła zdjęcia deserów, mam mega zawał a do śliny idę po miskę i w ogóle mam focha ale to już mówiłam i idę coś zjeść!:confused2::-D

Jestem juz na chwilke tylko mam mase problemow ktore musze rozwiazac i obiecuje ze jak bede tylko mogla to sie pojawie i bede z Wami . Bardzo mi teskno za Wami trzymajcie sie , niestety nie jestem na biezaco bo nie mam mozliwosci ale jak tylko zdazy sie okazja to to zrobie ... Dzieki i powodzenia Wam wszystkim

A na Ciebie to w ogóle mam focha 200% a nie tak jak na zamkniętym na resztę 100%, boże to ja tu idę spać a ta mi wysyła zdjęcia deserów, mam mega zawał a do śliny idę po miskę i w ogóle mam focha ale to już mówiłam i idę coś zjeść!:confused2::-D
Podświadomie chodziło mi o to żeby Cię tu ściągnąć razem byśmy się pocieszały a nasze dupska by rosły i rosły:-D:-D
Jestem juz na chwilke tylko mam mase problemow ktore musze rozwiazac i obiecuje ze jak bede tylko mogla to sie pojawie i bede z Wami . Bardzo mi teskno za Wami trzymajcie sie , niestety nie jestem na biezaco bo nie mam mozliwosci ale jak tylko zdazy sie okazja to to zrobie ... Dzieki i powodzenia Wam wszystkim
Kochana wracaj szybciutko do nas trzymam kciuki żeby wszystkie problemy się pozytywnie rozwiązały:sorry:

reklama
Do góry