reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

ja to robie tak: wszystkich składników mniej wiecej po 0,5 kg. Cebulke podsmazam dodaje kielbaske pokrojona choc ja wole z parówkami bo bardziej lubie-podsmazamy, dodajemy pokrojona papyke i dusimy az papryka zrobi se lekko miekka do tego poktojone pomidory obrane ze skórki i przyprawiamy wedle uznania! Czasami dodaje fix do leczo ale moze byc tez bez! troszke chaotyczni napisalam to takie moje leniwe danie :-)

A ja właśnie skończyłam gotować obiadek na jutro.
Baaardzo podobne leczo do tego powyżej mi wyszło :laugh2:
Tylko ja jeszcze dodaję na koniec pokrojoną w kostkę dynię lub kabaczek.
Mówię Wam Laseczki - paluchy lizać :-D

reklama
A ja zawsze się dziwiłam jak można lubić potrawy np. z pokrojoną dynią...jakaś taka nie teges jestem.
Boże jaka dzisiaj tutaj stypa i cisza, gorzej niż w kościele...

No jestem!:-) ale dzisiaj sobie poleniuchowaliśmy:-D jedliśmy całe popołudnie to co było:-D no ale cóż jak święto to święto:-D obejrzeliśmy pare filmów star treka( bardzo fajny myślałam że dziadostwo i się pomyliłam:-p) i Surogaci (taki średni nie za bardzo mi się podobał:eek:) a teraz nie wiem co robić nuuuudzi mi się potwornie:eek: Grzesiek się wyleguje we wannie a ja umieram z nudów:eek:

też mi się nudziło ale pokaże Ci co zdziałałam tylko bez bitej śmietany bo opadnie szybko a my już nie możemy więcej w siebie wcisnąć:-D;-)
Zobacz załącznik 179772 Zobacz załącznik 179773

A na Ciebie to w ogóle mam focha 200% a nie tak jak na zamkniętym na resztę 100%, boże to ja tu idę spać a ta mi wysyła zdjęcia deserów, mam mega zawał a do śliny idę po miskę i w ogóle mam focha ale to już mówiłam i idę coś zjeść!:confused2::-D

Jestem juz na chwilke tylko mam mase problemow ktore musze rozwiazac i obiecuje ze jak bede tylko mogla to sie pojawie i bede z Wami . Bardzo mi teskno za Wami trzymajcie sie , niestety nie jestem na biezaco bo nie mam mozliwosci ale jak tylko zdazy sie okazja to to zrobie ... Dzieki i powodzenia Wam wszystkim

A na Ciebie to w ogóle mam focha 200% a nie tak jak na zamkniętym na resztę 100%, boże to ja tu idę spać a ta mi wysyła zdjęcia deserów, mam mega zawał a do śliny idę po miskę i w ogóle mam focha ale to już mówiłam i idę coś zjeść!:confused2::-D
Podświadomie chodziło mi o to żeby Cię tu ściągnąć razem byśmy się pocieszały a nasze dupska by rosły i rosły:-D:-D
Jestem juz na chwilke tylko mam mase problemow ktore musze rozwiazac i obiecuje ze jak bede tylko mogla to sie pojawie i bede z Wami . Bardzo mi teskno za Wami trzymajcie sie , niestety nie jestem na biezaco bo nie mam mozliwosci ale jak tylko zdazy sie okazja to to zrobie ... Dzieki i powodzenia Wam wszystkim
Kochana wracaj szybciutko do nas trzymam kciuki żeby wszystkie problemy się pozytywnie rozwiązały:sorry:

reklama
Do góry