reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

osz kurde :szok: wazylam sie przed chwila :szok: i przybylo mi 11 kilo :szok: kurde :-:)wściekła/y::wściekła/y::eek:
Urodzi się dzidzia to moment połowa z tego Ci ubędzie:tak: ciesz się tymczasem bo popatrzcie dopiero widziałyśmy dwie kreseczki na teście a juź końcóweczka ciąży!:-) strasznie to zleciało:-)
Cześć dziewczyny! wy tu o obiedzie a tylko to co w lodówce:-(. Zaczynam 7mc a już 3 tyg. temu miałam jakieś skurcze. Zagrożenia podobno nie ma ale muszę na siebie uważać więc tylko siedzę i leżę. Lekki wysiłek mi wystarczy do bólu brzucha. Czuję się okropnie: mdłości i wymioty - to coś co mnie nie opuszcza, ale jeszcze 3 m-ce muszę to jakoś wytrzymać. Pozdrawiam:-)
odpoczywaj Kochana dzidzia i Ty jesteście najważniejsze!:tak: ja zauważyłam że po spacerku mnie tak ciągnie brzuch w dół i boli:-( a ja nie umiem siedzieć na tyłku i nic nie robić:-(

reklama
Kurczę, ile zaległości... Mam nadzieję, że mnie jeszcze pamiętacie:zawstydzona/y:

Przez ostatnie kilka dni miałam niezły zapieprz, bez chwili wytchnienia... Aż się brzuszek odezwał:no: I jeszcze dopadła mnie bezsenność. W nocy przewracam się z boku na bok, czytam, piję mleko i nic... Potem śpię do 10. Dzisiaj jeszcze od rana wciąż ktoś dzwoni i czegoś chce i się dziwi, czemu jeszcze śpię:wściekła/y:

A na dodatek jestem głodna jak pies a jeszcze przez pół godziny nie mogę jeść, bo wzięłam swoje magiczne tableteczki, które mam brać na czczo co najmniej pół godziny przed jedzeniem. W tym celu musiałam wejść do kuchni, gdzie leżą pyszne rogale marcińskie od wczoraj... mniamuś...

Dobra, to teraz Was poczytam:-)
Mam nadzieję, że nie pisałyście za dużo o jedzeniu;-)

reklama
Witam wszystkich:-) Ale wy dużo piszecie. Normalnie nie da się nadrobić zaległości. Ale skoro większość o jedzeniu to na razie sobie daruję:-) Jakoś ostatnio nie mam apetytu, jeśli już to głównie owoce bym jadła:-) Wczoraj przyjechało moje Słoneczko i pokazał co nam teściowa dla małej kupiła. Jakie śliczne ubranka:-D Jak dla laleczki:-D Mój M miał wczoraj imieninki i w prezencie dostał ode mnie Kamasutrę:-) Hmmm...Za jakiś czas trzeba będzie coś popróbować, na razie niech się dokształca:-)

Do góry