patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
to super wbijamy się na chatę i zakładamy gang Lodówekja Cię przygarnę ja!!! zwłaszcza za takie pyszne śniadanka a w ogóle wiesz, mnie przygarnianie nic nie kosztuje, bo i tak będę mieszkać u Najeli (nota bene gdzie ta pindka się podziewa???) więc wiesz, nie ma problemu...
Oj te Grześki chyba wszystkie takie zorganizowane......oj coś ja wiem o tych Grześkowych zapałach.... ja po prostu wziełam sprawy w swoje ręce i ruszyłam a on się musiał dopasować - także Patrycja trzymam za ciebie kciuki ryba!!
odpoczywaj odpoczywaj odpoczywaj Kingusia i twoje zdrowie najważniejsze!Tygrynko przepraszam, że tak znikam. Dalej sie strasznie boje. jakby nie było to dopiero 6 miesiąc. Słonce kiedy dasz rady wyślij, ja poczekam.
Mój mezulek w sobote jak był na szkoleniu w tajemnicy pojechal do naszego lekarza. No i odrobine mi powiedział co mu lekarz nakazał. Wiec Jarek obiecał, ze ostatni tydzien taki a potem musi zadbać o nas oboje. Niestety lekarz nie przesadzał, bo Jarkowi tez powiedział ze mam lezeć, wstawać tylko na krótką chwile, nie łazic za duzo, na spacer tylko w towarzystwie bo moge zemdleć, fakt ciśnienie mi robi numery. No i Zero wyjazdów- wiec jazda do mamy odpada. A i postraszył go ze jak sie nie przyłoze do lezenia to będzie szycie:-(
wiec humorek mam zmienny jak karuzela- ciesze sie jak mała kopie, a za godzine beczę ze nie kopie i cos jej złego sie dzieje, by za chwile znów sie cieszyć, ze jednak rośnie i jest juz duża.
A co u Ciebie? Opuściły cie te wstrętne plamienia i skórcze? Jak znosisz leczenie?
Bo to skutek uboczny małżeństwa:-) Mamusię mężusia trzeba KOCHAĆ nie wiesz o tym???...
Dlaczego to babsko dostałam gratis do męża? Ja nie chce!
zaraz wstawię przepis w odpowienim miejscu;-):-)eeee to i ja jedna poprosze bo tez juz mi od paru dni cieknie :-(
ktos tu pisał o omlecie ala pizza na sniadanko i mi straszna sie na niego ochota zrobiła ale nie wien jak sie go robi wiec PROSZE O SZCZEGÓŁY :-)