reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

No to ja mam tak samo. Przed ciążą wklęsły (nawet zgrabny taki był ehheh jeśli tak można w ogóle o pępku powiedzieć hhehe) a teraz równy z brzuchem :) Moja koleżanka ma tak samo (no a jest w 8 m-cu) więc jest szansa że nam nie wypchnie, oby ;) Bo jakoś mnie to odrzuca. Może dlatego, że ogólnie nie lubię ja ktoś mnie po pępku dotyka i nie potrafię sobie wyobrazić, że będzie na wierzchu i wciąż coś mi go miałoby drażnić :/
ja ma nadal wklęsły i racej mi nie wyjdzie bo przed ciaza miałam duze zapasy tłusczyku i teraz jeszcze go wiecej wiec sie nie przebije :-) szkoda ze mnie nie było jak były zawodu w weekend na brzuszki miałabym szanse na wygraną :-)

reklama
Hej Gwiazdki :)
pojawiam sie na chwilkę.
Widze ze macie mezowo- facetowe przeprawy i mieszkaniowe też. Masakra . Strasznie Wam wspólczuje.
My czekamy na decyzje banku w sprawie przydzielenia kredytu i jak go dostaniemy, powinno być w tym tygodniu to podpisujemy umowe notarialna i wchodzimy w przeciągu kilku dni z remontem. Tak sie umówiliśmy z właścicielami obecnymi ze im promesa banku wystarczy by dać nam klucze. W razie co maja nadze 11 tyś.
W obecnym dalej ogrzewamy olejowym grzejnikie, wiec w pokoju ciepło, w kuchni w miarę, w łazience chłodno a w drugim pokoju lodówka. No i zapłacimy majątek za prąd. Dobrze, ze ja leże to okryje sie kocykiem, skarpety, , ciepły golfik i mozna wytrzymać.
Dzis przegladam ofertę barową co zamówic do jedzenia i przyznam ze jest mi niedobrze jak myśle o tym żarciu. Chyba zwymiotuje na sam zapach. Jakos sie przemoge, wezme na sofe warzywka do obierania i zrobie placki z cukini. Wstane na chwile , moze nie zaszkodzi.
Mój ostatni tydzien taka jazda. dzis od 8 pewnie do 2 w nocy z przerwą na jedzenie. Jak wróci to ja juz odrobine prześpie i bede mogła z nim posiedziec tak z pól godzinki. strasznie za nim tęsknie. A najbardziej za jakimis rozmowami z ludźmi. Juz wygadałam miesięczny limit rozmów z abonamentu wiec za kazde następne będe płacić. Rachunek z tel przyjdzie po tym miesiącu kosmiczny.
Przyszedł mi dzis kombinezonik dla Kingi, czerwony ze słonikiem, prześliczny. Dałam za niego 32zł z przesyłką.
Zaraz postram sie choc troche popatrzeć co u Was. A moze maleńki skrót by mi któraś zapodała?
Tak

Hehe... jeszcze spod bluzki by widać było, że odstaje kikutek
hahaha.gif
i każdy by macał.. ale i tak jak ktoś widzi, że ja ciężarówka to chcą dotknąć mojego brzucha chociaż trochę :-D
ja mam szczescie bo mi w pracy sie zadna z łapkami do brzuszka nie pcha bo maja juz po 2 dzieci i nie chca wiecej a wierza ze ja sie diotkie brzuszka cięzarnej to je niedługo bocian nawiedzi :-):-);-)

Te laska a gdzie ten adres???????:-D:-D:-D Zrobię więcej tego śniadanka:-p A robię omlecika a'la pizze mówię Wam miodzio!!!!!:-)
Nie ma to jak na swoim:-) ja jestem jak kropka:sorry2: Kochanie moje nie pali się z tym remontem i ze sprzątaniem:wściekła/y: ja już bym się pakowała, ale przecież nie będę spała w tym syfie po malowaniu:dry:Więc organizuje akcję : Przygarnij kropę i Kropka, która nas przygarnie?:-)

ja Cię przygarnę ja!!! zwłaszcza za takie pyszne śniadanka:-D:tak: a w ogóle wiesz, mnie przygarnianie nic nie kosztuje, bo i tak będę mieszkać u Najeli (nota bene gdzie ta pindka się podziewa???) więc wiesz, nie ma problemu:-p:-D

Bujaj się Fela :p hehee :-D Jak nie wiesz kim jestem to Ci ręcznie wytłumaczę :p A jak nadal nie będziesz wiedziała to Ci przypomnę :p

A przed ciążą miałaś wklęsły? Jeśli tak to chyba raczej go nie powinno wywalić :) Obyyy ;-)

ja nie Fela ja Genowefa nie obrażaj mnie nooo:wściekła/y:
wytłumacz ręcznie taaak:tak: będziesz musiała po to przyjechac do mnie hehehhee:-D
miałam wklęsły przed ciążą i to baardzo głeboko schowany i też wolałabym go nie oglądac na zewnątrz:-Da ktoś gdzieś pisał że wychodzą na chłopaków, prawda to??:baffled:

Tygrynka oczywiście ze masz śliczną buzię, nie sadziłam, ze mogłas w to zwatpić :)

Bawilismy się od 13 w kościele :)-D) do wpół do pierwszej. Znaczy tak się zaczeliśmy zbierac, wiec pewnie było później. a później było jeszcze fajniej ;-)

jedzonko spoko i dużo, chyba całego anasa zjadłam. Nawet potanczyłam trochę. Krzesła były wygodne także było super

ale wiesz Pysia zawsze to miło usłyszeć, dzięki, Ty też:tak::-D
ale Ci zazdroszczę tej zabawy!! tylko wytłumacz mi proszę zabawę w kościele??:szok: no i nawet potańcowała prosze proszę... a jak się zazrzekała że tylko jeśc idzie:-D

Bo ja zawsze wiem, nie zawsze 100% ale wiem:-D
Ale ja jak narazie u siebie mieszkam bo od niego dojazdów nie mam do szkoły...tam to są 2 autoopony na krzyż...od lutego się przeprowadzam

aa to zmienia postać rzeczy... ale dalej go za kudły a co:-p

zmykam na zakupy:-D co prawda jedzie z nami moja mama czyli z jednej strony źle bo może czasem coś marudzić albo kręcić nosem, ale z drugiej strony jedzie z nami portfel bez dna, więc dam radę:-Dups ale ja wredna jestem:baffled:
miłego dnia kochane cmok cmok cmoooooooook

widze ze macie pępkowe tematy ;) mój jest wklęsły, ani myśli sie wychylać.
Za to ja wagowo rozpaczliwiec- juz mam 61kg . Masakra a w kwietniu przed slubem siostry ważyłam 51kg najwięcej. Nigdy tyle nie wazyłam i kręgosłup mi zaczyna dawać popalic.

Wow, jakby sie sprawdzało. Moja sister od marca próbuje z mezulkiem i na razie zero efektu. Nawet sie na mnie obraziła za to ze ja i jarek będziemy mieli dzidziusia. Na szczęscie juz jej przeszło

Anisen dupko jedna jak pierwszego dnia napisałaś że Cię nie będzie to tak ładnie do Ciebie napisałam a Ty nie widziałaś:-( nadal nie wysłałam Ci tych gazetek ale w końcu jutro albo jeszcze dziś to zrobię, i promiss!!!my dostalismy kredyt i jutro podpisujemy umowę z bankiem a z notariuszem jak tylko dostanę nowy dowód, u Ciebie na pewno też wszystko będzie dobrze:tak: jak się czujesz kochana?? ttrzymaj się cieplutko!!

Cześć kochaniutkie ;)
Ja dziś kiepska noc - do 5 można bło moim pęcherzem regulować zegarek bo wstawała równiutko co godzinę. A potem jakieś głupie sny...

Chathamko pisalas, ze nie prasujesz ciuszkow, bo mama Ci powiedziala ze zżółkną. Przynaje, ze jestem w szoku, bo pierwszy raz slysze, zeby prasowanie powodowalo zolkniecie ubran :baffled: jedyne co to wysoka temperatura w czasie prasowania zabija neiktore zarazki i inne ustrojstwa.
Właśnei dlatego wszystkie ciuszki i posciel powinny być wyprasowane....
Ło jezu doczytałam

Dziewczyno dopisz se do tego ze GUPIA jesteś. Moze i jestes duża, skoro tak piszesz, ale za to jaką masz śliczną buzię!!!!! A co maja zrobic duże i brzydkie???
Kurde po ciązy się sprężysz i schudniesz i do tego bedziesz śliczna!!!

<głask> <głask>

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Dziękuję słonko....

mrrrr czuję się pogłaskana przez Pysię i od razu mi lepiej:tak: wiadomo, jak Pysia głaszcze, a nie ustawia do pionu do musi być git:-p
nooo kochana jak tam Twoja wyżerka??wejdziesz w tą sukienkę jeszcze??:-p jak się bawiliście? do której siedzieliście?jak się czułas??
a mi też napisz że mam śliczną buzię cooo no napisz napisz:-D
Właśnie właśnie właśnie... pisz pisz pisz zdjęcia wklejaj!!!!

Nie ma to jak na swoim:-) ja jestem jak kropka:sorry2: Kochanie moje nie pali się z tym remontem i ze sprzątaniem:wściekła/y: ja już bym się pakowała, ale przecież nie będę spała w tym syfie po malowaniu:dry:Więc organizuje akcję : Przygarnij kropę i Kropka, która nas przygarnie?:-) Oczywiście żartuje, ale zapał i pośpiech Grześka wywołuje u mnie białą gorączkę:dry:
oj coś ja wiem o tych Grześkowych zapałach.... ja po prostu wziełam sprawy w swoje ręce i ruszyłam ;) a on się musiał dopasować - także Patrycja ;) trzymam za ciebie kciuki ryba!! ;)

reklama
a w ogóle to zaczął mi się 25 tydzień:-D:-D:-D
i nie wiem czy Wam mówiłam ale dostaliśmy kredyt:-D:-D:-D
i jade na zakupy z mężusiem i mamuśką:-D:-D:-D
i w ogóle mam super humor jakbym sie naćpała:-D:-D:-D
i ściskam Was mocno wszystkie na raz i każdą z osobna i mam nadzieję, że też będziecie miały miły dzień cmoooook:-D:-D:-D

Do góry