reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Słuchajcie a ja mam takie pytanie czy jeżeli mam półpaśca a przed tym chorubskiem dostałam skierowanie na Przeciwciała to mogę iść na te pobieranie czy nie? Bo konto mam puste, nie mam jak zadzwonić do położnej, w sklepie żadnym nie ma doładowania z plusa...no szlak by to strzelił! A jutro jest to pobieranie i nie wiem czy iść, czy poczekać do wyleczenia...:dry:

jedno z drugim raczej nie ma nic wspólnego. Nie szczepi sie ja ksie jest chorym, ale nei słyszalam, zeby był problem z pobieraniem krwi jak się jest chorym. Tak mi sie wydaję

Słuchajcie a ja mam takie pytanie czy jeżeli mam półpaśca a przed tym chorubskiem dostałam skierowanie na Przeciwciała to mogę iść na te pobieranie czy nie? Bo konto mam puste, nie mam jak zadzwonić do położnej, w sklepie żadnym nie ma doładowania z plusa...no szlak by to strzelił! A jutro jest to pobieranie i nie wiem czy iść, czy poczekać do wyleczenia...:dry:
Nie wiem kochana, ale mi sie wydaje ze kazda choroba zmienia wynik morfologii, ale na przeciwciala nie powinno to wplynac.

Hej dziewczyny ... Nie wiem co mi sie dzieje ... mam cisnienie 118/71 , ale puls 120 !!! Kurna , słabo mi troche ...Co mam robić , połozyc sie i spokojnie oddychać , czy jakaś inna metoda na to jest ?

reklama
Do góry