reklama
double_aga
Fanka BB :)
cześć babeczki, witam Was znowu po szpitalnych wojażach )
nie nadrobię czytania Was, bo to aż nie możliwe takie jesteście szybkie ))
nie nadrobię czytania Was, bo to aż nie możliwe takie jesteście szybkie ))
Słuchajcie a ja mam takie pytanie czy jeżeli mam półpaśca a przed tym chorubskiem dostałam skierowanie na Przeciwciała to mogę iść na te pobieranie czy nie? Bo konto mam puste, nie mam jak zadzwonić do położnej, w sklepie żadnym nie ma doładowania z plusa...no szlak by to strzelił! A jutro jest to pobieranie i nie wiem czy iść, czy poczekać do wyleczenia...
marga82
Lutóweczka2010
dobra słoneczka ja lece do pracy wiec bede kolo 22 nie pisac za duzo bo nie dam rady nadrobić! juz nie moge sie doczekac l4 to bede z wami caaaaały dzień! papatki
poziomeczka_82
Szczęśliwa mama
zabeczka
Fanka BB :)
Nie wiem kochana, ale mi sie wydaje ze kazda choroba zmienia wynik morfologii, ale na przeciwciala nie powinno to wplynac.Słuchajcie a ja mam takie pytanie czy jeżeli mam półpaśca a przed tym chorubskiem dostałam skierowanie na Przeciwciała to mogę iść na te pobieranie czy nie? Bo konto mam puste, nie mam jak zadzwonić do położnej, w sklepie żadnym nie ma doładowania z plusa...no szlak by to strzelił! A jutro jest to pobieranie i nie wiem czy iść, czy poczekać do wyleczenia...
reklama