reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Hay dziewuszki....ja dzis od rana na nogach byłam siki oddać do analizy....i na morfologię...kolejka jak 150 nie ma co trzeba czekać ciężarnych jakiś wysyp wszedzie w przychodniach ja wiem jakiś wyż demograficzny się szykuje...ja dziś mam zamiar troszkę popracować a potem spisałam sobie adresy komisów dzecięcych popatrzę na wózki

cukier nadal amm wysoki podniesli mi znowu insuline...mam takie dawki że szok ale jakoś to przeżyjemy....

Dobrze będzie Aniu!:tak: O to popatrz popatrz, może dla nas coś znajdziesz bo jak na razie to nam się podoba tylko za 1200zł a mi trochę szkoda wydać tyle kasy na te parę miesięcy hihi:-D Jooo kolejki tu mnie też są do morfologii najwięcej, ale ciężarnych to maało:sorry2:

reklama
ja wląsnie do rodziców miąłam jechać, bo mi ojciec żeberka zrobił, ale ich wywiało na grzyby...
Kurde musze coś męzowi na rocznicę kupić, a nei mam pomysłu.

Hej kwiatuszki!

Czytam sobie co tam u Was, jakoś tak ostatnio nic mnie nie cieszy, niby poważnych powodów brak, ale jednak...chyba czas zrzucić wszystko na hormony ale jak tu sobie humor poprawić?

reklama
Do góry