reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

Święta minęły a o nadziei nikt nie pamięta? Podnoszę wątek - bo Harsharani jak ja postanowiła być znowu staraczką to może wreszcie wątek powróci do życia... Pamiętam jak kiedyś nie dało się tu nic nadrobić po więcej niż 8 godzinach :-D Dziewczyny - meldować się co u której :-D

Oj ja pamiętam! I to bardzo dobrze, tylko nacieszyć sie Filipkiem nie mogę i mało czasu na BB pozostaje ;-)

No cóż... my też zaczynamy staranka ;-)

reklama
u nas też narazie bez efektów.
teraz jestem w trakcie @ apotem działamy! :)
Filip mówi że może mieć brata i siostrę nie ma różnicy dla niego :-)

bedzie dobrze na pewno!

a ja 17 cykl zaczęłam... :(( wczoraj przepłakałam pół wieczora i nocke prawie do 2. trace nadzieje już ;((
udaje sie dziewczynom... fajnie ale nie każda ma takie szczescie widać.

ah nie zamulam bo po co.
Miłego dnia

Kochana sama po sobie widze ze na kazda przyjdzie jednak kolejka... a te przeplakane noce tez niestety znam:-( Nie smuc sie tylko glowa do gory! Mysmy walczyli o ta Dzidzie ponad 4 lata i jak zaczelam odpuszczac to bach i dwie krechy na tescie. No i od lipca jeszcze postaralam sie o pasek Św. Dominika (moze zbyt gorliwie sie nie modlilam... az wstyd przyznac ze czasem wogole zapominalam ale widocznie siostry sie modlily wtedy ze zdwojona sila :tak:)

Esch - masz rację - każda przechodzi przez osobiste piekło żeby zaciążyć czy to pierwszy czy drugi raz :tak: Ale jak ładnie Elżbietka napisała w temacie -"Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia" i jak kiedyś moja koleżanka powiedziała że nadzieja jak każda dobra matka dba o swoje dzieci :tak:
kinga - uda się - zobaczysz :tak: moja znajoma starała się o córcię przez 5 lat - a jak sobie dała zupełnie na wstrzymanie i zabrała się za robienie nauczyciela dyplomowanego aż kiedyś mąż zwrócił jej uwagę "kochanie kiedy ty miałaś ostatnio okres" :-D Była w trzecim miesiącu :-D

A ja testuję 12 maja albo 13 jak mi nerwy nie puszczą :-D Ale pewnie nici :-p A i się pochwalę - Karola od wtorku idzie do przedszkola :-D Już była na zapoznawczym dniu i nie powiem - miodzio nie było ale wyrobi się :tak: a nie boję się o nią bo jest w przedszkolu mojej znajomej i ona będzie miała nad nią pieczę :tak: no i ważne - to jest przedszkole a nie żłobek :tak:

reklama
No to i ja sie melduje.... na razie rosniemy a mala nieraz daje mocno popalic... no i za chwile zaczynam trzeci trymestr :-)

a jeszcze nie tak dawno pamietam jak były skladane gratki a tu juz trzeci trymestr ....... :tak::tak::tak:

i dla wszystkich starych - nowych staraczek - kciuki zacisniete ......... :tak::tak::tak:

Do góry