reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

Esch - teraz nie ma zasiłku w czasie L4 :)Zwiększyli wymiar dni na pełnopłatnym L4 na całą ciążę :tak:zdaje się że ze 180 dni, do 270 :)

reklama
Ivi ooo to super.... ostatnio w pracy zadna kobita nie byla w ciazy. Ostatnia urodzila w grudniu bieglego roku stad mam stare wiesci.... ale juz koryguje w lepetynce :-D
Widocznie za duzo mieli zamieszania z ciazowymi zwolnieniami :tak:

hehe być moze :-)najfajniejsze jest to że przez pełne 9 miesięcy można byczyć się w domu i dbać o siebie i dzidzię :)

Dziewczyny.. nie róbcie ze mnie znowu takiej wiedźmy ;-)
jasne, że jak poczuję się gorzej to odpuszczę sobie pracę...
na razie staram się jak mogę, chociaż zwolniłam obroty...
Uważam na siebie jak cholera,
bo dla mnie nie ma teraz nic ważniejszego niż mój maluszek.
Ale wierzę, że będzie dobrze...
Zaczynam rozważać L4 do czasu pierwszego USG,
ale muszę sprawdzić pewne info, żeby pod sobą dołka nie kopać.

reklama
Do góry