reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

reklama
Witam,
Nie wiem czy ktos mnie tu jeszcze pamieta, czesto bywalam na BB podczas moich staran o pierwsze dzieciatko i w czasie ciazy.
Teraz w oczekiwaniu na drugie postanowilam wrocic czynnie (bo praktycznie caly czas podczytuje co tutaj slychac)
Powinnam byc na watku mam wrzesniowych 2011, ale jakos nie umie sie tam zadomowic, wiec postanowilam ze bede wpadac sobie tutaj.
Pozdrawiam serdecznie i do uslyszenia.

Pandorko gratulacje! jest śliczna :-)
co usiądę do bb to moje dzieci mnie obsiadają, jakby wyczuły, że chcę popisać
MałaMi witaj spowrotem :tak:
u nas piękne słonko, Oskar ma anginę (przeze mnie-niedobra matka dała rozgrzanemu dziecku shake'a w Mac Donaldzie :zawstydzona/y:) i siedzimy w domu; mąż łowi wieloryby w rzece (pewnie z jedną rybkę uda mu się złowić :-p), jak wróci śmigam z Wercią na dwór
czekam na mamę, bo ma na kawę przyjść
spokojnej niedzieli życzę

pandorko, buzi@ku - gratki ślicznych pociech :tak:

ivi, Ela - wam z całego serca życzę tych pięknych dwóch kresek i spokojnych ciąż :tak:

Będzie mi tego brakować :-)

Mala Mi gratuluje :)

Co to się z Sol stało? ;/

Izabelko, moja też z anginą co gorsza odkrytą dopiero wczoraj.. w piątek młoda wymiotów potwornych dostała, do teraz źle sypia po nocach ale ja, inteligentna myślałam, że to tylko zatrucie jakieś mimo iż gorączkę miała i zasypiała za dnia i co? Cała sobota i niedziela na polu.. jeszcze jak lało to ta zachwycona w samej bluzie na rowerze :D

reklama
Do góry