reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

Sol wielkie gratulacje......... ochhhhh,kiedy moje takie było .........jak ten czas szybko ucieka :-)

monika czyli czekamy na dwie piękne kreseczki :tak:

reklama
Lilith - nie wiem - ja jestem uzależniona już na maxa - odwyk by mnie zabił :-p :-D Dzięki :-)

Elu - to teraz twoja kolej na dwie krechy więc czekam na wieści :-D

Dziewczynki moje kochane meldować się w starym składzie sprzed lat sześciu :-)
Mi w maju minie 6 lat jak na forum jestem - może nie na tym koncie ale pierwsze dwa konta usunęłam a z ostatniego posty zostały usunięte abym mogła nick odzyskać teraz :-D maj 2005r o ile dobrze pamiętam ale dokładniej to ciężko :-p ło matko - to się uzależnieniem ciężkim nazywa :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
oj czas leci, leci.... a szczególnie widać to po dzieciach, dopiero były w planach, rodziły się a za chwilkę pójdą już do szkoły ;-) a ile rodzeństwa im przybyło...coraz więcej tych forumowych dzieciaczków ;-) ale fakt troszkę brakuje tej starej gwardii......może Sol usłyszą Twój apel i się zameldują ......

reklama
jarzębinka - dzisiaj chyba trochę pw powysyłam :-D A co :-D No moja starsza idzie w tym roku do przedszkola :-D Moja siostrzenica jest w 1 klasie tak samo jak siostra a przecież dopiero je widziałam jak się urodziły :-D 6 lat temu marzyłam żeby w ogóle donosić ciążę a teraz mam dwie wspaniałe córeczki, kochanego męża, własne ciasne mieszkanko i jestem happy :-D

Gwiazdeczko - to w tym cyklu ostro działajcie bo już cię zapisałam na rodzące w 2011 a nie chce mi się bawić w poprawianie listy ;)

Elu to ślemy ci pozytywki ode mnie i Emilki

Do góry