reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

Esch jak tam dziecinka? jak sobie radzisz kochana... :)

teraz oglądamy shreka na tvn z chłopakami moimi.. młody już ledwo siedzi heh

Kinga no jakos sobie radzimy. Najgorzej idzie nam z karmieniem i niestety jestesmy pol na pol (musze Olenke dokarmiac butelka bo mi brakuje pokarmu - 3-4 razy dziennie dostaje przewaznie 60 ml butelki). No i wysiada mi kregoslup szczegolnie jak Ola ma faze noszenia na rekach... wyje wtedy z bolu :crazy: Ale ogolnie jest SUPER - Olenka ponoc rosnie (ja tego nie widze, choc z branek 56 juz w ub tygodniu musialysmy zrezygnowac), probuje sie przewracac juz, zaczyna gaworzyc, smieje sie w glos no i w ciagu dnia ma juz faze zabawy przed poludniem.

reklama
sprzedam!!!!
Dziewczyny mam na sprzedaż ubranka dla dzieciaczków. Są używane po Filipku niektóre ale w naprawdę dobrym stanie. Sprzedaje na allegro na akcjii za grosze czasami sie uda nawet kupic. Teraz zanim dodam na allegro pomyślałam o forum może tutaj któraś by chciała jakies ciuszki dla dzidzi sowjej. Popatrzcie sobie. Jak coś to proszę o kontakt na pw.

Esch - dobre są masaże - polecam - nawet te w wykonaniu męża :tak:

Gwiazdeczko - to życzę żeby znowu zaczęły być potrzebne :tak: A chyba każde słoneczko mamusi ma na nią sposób :-D

Kinga - to współczuję - moja miała zapalenie pęcherza i dzisiaj skończyła antybiotyki. W poniedziałek rano znowu mam posiew zrobić i iść z wynikami do lekarki. Mam nadzieję że już jej przeszło bo w sumie nie miała ani gorączki ani nic tylko zaczęła lać po nogach. A teraz od nowa jest nauka sikania na nocnik :-(

A ja miałam być teraz na weselu ale kolega nas zrobił w ... i ostatecznie nie mieliśmy jak jechać. W sumie to mogliśmy busem ale wczoraj miałam kolizję lekką i stłukłam dwa autka - w tym jedno kolegi który chciał nam pożyczyć auto - hamulec nie zadziałał i auto stoczyło się z górki w zaparkowane inne. Szkoda niewielka, ale nerwów się najadłam, skurczy dostałam, mandat na 100 zł i całą noc z nerwów nie spałam a jak podsypiałam to podobno coś majaczyłam przez sen :-( A dzisiaj rano bankomat mi zabrał kartę bo niby zły pin :no: No po prostu pech na całej linii. Dobrze że kumpel na spokojnie przyjął fakt że maskę trzeba klepać i nie zrobił awantury. Mam tylko nadzieję ze jego ubezpieczyciel pokryje koszty naprawy tamtego bo inaczej ja będę musiała bulić :-( Żyć nie umierać. A na dodatek ciśnienie mi podniósł szczyl z drogówki - nie wiem czy gówniarz nie młodszy ode mnie :no: A na dobitkę dnia kumpel ten co mieliśmy na weselu być się na mnie obraził że mieliśmy być i kasę stracił. Czara się przepełniła i mam go w takim układzie w poważaniu bo napisaliśmy że nam przykro ale taka sytuacja wyszła. Pewnie jakbym w szpitalu wylądowała też by się obraził więc mam gdzieś takich kumpli :no:
Idę spać bo padam na pysk :-(

LILITH - chętnie ich bym nie miała :-D A jak tam wam idą staranka? Bo widzę ze za tydzień teścik :-) To będę trzymała mocno kciuki :tak:

Powiem wam szczerze, że zaszaleliśmy w okolicach owulki jak nigdy, co jest dla nas sporym minusem, bo zalecane mamy staranie się co 2-3 dni :D Ale co mi tam, spontan najważniejszy przecież, a postarać możemy się w kolejnym cyklu :)
Za to co mnie dziwi.. że od kilku dni boli mnie juz na @ i co u mnie nie jest normalne bolą sutki, tak parzą niefajnie ;/ No ale to pewnie taki wyjątkowo dziwny cykl przed @ więc spokojnie czekam do nowego.
W dodatku mamy teraz w planach przeprowadzkę i jakoś starania spadły na kolejny plan :)

reklama
Sol moj maz nie umie robic masazu... niby cosik tam probuje ale to wyglada jak glaskanie a nie masowanie :no::-( dzis ide na masaz na takim lozku (Ceragem) i mam nadzieje ze to juz cos pomoze...
A z Twoimi przejsciami to mam nadzieje ze limit pecha na ten rok juz masz wykorzystany:tak:.

Lilith takie spontany sa najlepesze podczas staran :tak: a i to ze na pierwszym planie przeprowadzka tez moze sprzyjac staraniom! :-)

Do góry