reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

Esch jak tam dziecinka? jak sobie radzisz kochana... :)

teraz oglądamy shreka na tvn z chłopakami moimi.. młody już ledwo siedzi heh

Kinga no jakos sobie radzimy. Najgorzej idzie nam z karmieniem i niestety jestesmy pol na pol (musze Olenke dokarmiac butelka bo mi brakuje pokarmu - 3-4 razy dziennie dostaje przewaznie 60 ml butelki). No i wysiada mi kregoslup szczegolnie jak Ola ma faze noszenia na rekach... wyje wtedy z bolu :crazy: Ale ogolnie jest SUPER - Olenka ponoc rosnie (ja tego nie widze, choc z branek 56 juz w ub tygodniu musialysmy zrezygnowac), probuje sie przewracac juz, zaczyna gaworzyc, smieje sie w glos no i w ciagu dnia ma juz faze zabawy przed poludniem.

reklama
sprzedam!!!!
Dziewczyny mam na sprzedaż ubranka dla dzieciaczków. Są używane po Filipku niektóre ale w naprawdę dobrym stanie. Sprzedaje na allegro na akcjii za grosze czasami sie uda nawet kupic. Teraz zanim dodam na allegro pomyślałam o forum może tutaj któraś by chciała jakies ciuszki dla dzidzi sowjej. Popatrzcie sobie. Jak coś to proszę o kontakt na pw.

Esch - dobre są masaże - polecam - nawet te w wykonaniu męża :tak:

Gwiazdeczko - to życzę żeby znowu zaczęły być potrzebne :tak: A chyba każde słoneczko mamusi ma na nią sposób :-D

Kinga - to współczuję - moja miała zapalenie pęcherza i dzisiaj skończyła antybiotyki. W poniedziałek rano znowu mam posiew zrobić i iść z wynikami do lekarki. Mam nadzieję że już jej przeszło bo w sumie nie miała ani gorączki ani nic tylko zaczęła lać po nogach. A teraz od nowa jest nauka sikania na nocnik :-(

A ja miałam być teraz na weselu ale kolega nas zrobił w ... i ostatecznie nie mieliśmy jak jechać. W sumie to mogliśmy busem ale wczoraj miałam kolizję lekką i stłukłam dwa autka - w tym jedno kolegi który chciał nam pożyczyć auto - hamulec nie zadziałał i auto stoczyło się z górki w zaparkowane inne. Szkoda niewielka, ale nerwów się najadłam, skurczy dostałam, mandat na 100 zł i całą noc z nerwów nie spałam a jak podsypiałam to podobno coś majaczyłam przez sen :-( A dzisiaj rano bankomat mi zabrał kartę bo niby zły pin :no: No po prostu pech na całej linii. Dobrze że kumpel na spokojnie przyjął fakt że maskę trzeba klepać i nie zrobił awantury. Mam tylko nadzieję ze jego ubezpieczyciel pokryje koszty naprawy tamtego bo inaczej ja będę musiała bulić :-( Żyć nie umierać. A na dodatek ciśnienie mi podniósł szczyl z drogówki - nie wiem czy gówniarz nie młodszy ode mnie :no: A na dobitkę dnia kumpel ten co mieliśmy na weselu być się na mnie obraził że mieliśmy być i kasę stracił. Czara się przepełniła i mam go w takim układzie w poważaniu bo napisaliśmy że nam przykro ale taka sytuacja wyszła. Pewnie jakbym w szpitalu wylądowała też by się obraził więc mam gdzieś takich kumpli :no:
Idę spać bo padam na pysk :-(

LILITH - chętnie ich bym nie miała :-D A jak tam wam idą staranka? Bo widzę ze za tydzień teścik :-) To będę trzymała mocno kciuki :tak:

Powiem wam szczerze, że zaszaleliśmy w okolicach owulki jak nigdy, co jest dla nas sporym minusem, bo zalecane mamy staranie się co 2-3 dni :D Ale co mi tam, spontan najważniejszy przecież, a postarać możemy się w kolejnym cyklu :)
Za to co mnie dziwi.. że od kilku dni boli mnie juz na @ i co u mnie nie jest normalne bolą sutki, tak parzą niefajnie ;/ No ale to pewnie taki wyjątkowo dziwny cykl przed @ więc spokojnie czekam do nowego.
W dodatku mamy teraz w planach przeprowadzkę i jakoś starania spadły na kolejny plan :)

reklama
Sol moj maz nie umie robic masazu... niby cosik tam probuje ale to wyglada jak glaskanie a nie masowanie :no::-( dzis ide na masaz na takim lozku (Ceragem) i mam nadzieje ze to juz cos pomoze...
A z Twoimi przejsciami to mam nadzieje ze limit pecha na ten rok juz masz wykorzystany:tak:.

Lilith takie spontany sa najlepesze podczas staran :tak: a i to ze na pierwszym planie przeprowadzka tez moze sprzyjac staraniom! :-)

Do góry