MamaR
Fanka BB :)
Liczę że takSzkodaAle jak rozumiem działacie dalej
?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Liczę że takSzkodaAle jak rozumiem działacie dalej
?
Ja miałam identyczną w ciąży z młodszym!Dziewczyny, ta kreska jest szara prawda? Chyba testowa?
właśnie jestem jak 3 dni po, dlatego wydaje mi się blada, ale też wiadomo przy nieregularnym to możliwe jest wszystko... zrobiłam drugiJa miałam identyczną w ciąży z młodszym!4 dni przed terminem @ - a u Ciebie ile?
Ta jest różowawłaśnie jestem jak 3 dni po, dlatego wydaje mi się blada, ale też wiadomo przy nieregularnym to możliwe jest wszystko... zrobiłam drugi
właśnie jestem jak 3 dni po, dlatego wydaje mi się blada, ale też wiadomo przy nieregularnym to możliwe jest wszystko... zrobiłam drugi
Jeśli to będzie prawda, to chyba jakiś cud, bo w tym cyklu się zabezpieczaliśmy i tylko jedna sytuacja była dziwna, gdzie wydawało mi się, że coś zawiodło...Ta jest różowaPo cichu już gratuluję
![]()
Powtórzę jutro i pojutrze i w niedzielę haha a w poniedziałek wybiorę się do lekarza, mam niedoczynność tarczycy i w pierwszej ciąży bardzo skakała, więc wolę być pod kontroląDwa różne testy nie mogą się mylić.
A jak nie wiesz kiedy na 100% była owulacja to tak naprawdę niewiadomo czy jesteś po czy przed miesiączką