reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek dla mam,które starają się o kolejne dziecko :)

Powtórzę jutro i pojutrze i w niedzielę haha a w poniedziałek wybiorę się do lekarza, mam niedoczynność tarczycy i w pierwszej ciąży bardzo skakała, więc wolę być pod kontrolą
Zanim pójdziesz do lekarza to zrób beta HCG z krwi bo zapewne na USG nic jeszcze nie będzie widać a beta to już jakaś informacja dla lekarza. Możesz przy okazji zbadać progesteron i tsh

reklama
Kurczę jestem w takim szoku, nie mam pojęcia jak sobie poradzę. Ostatnio myślałam sobie jakie to nasze życie ułożone, córka zaczęła przedszkole (swoją drogą przynosi milion chorób), wolne wieczory, dość sporo czasu dla siebie a tu bach 😮 nie spodziewałem się niczego w tym cyklu (zresztą liczyłam raczej na wiosenne dziecko) 🙃

Kurczę jestem w takim szoku, nie mam pojęcia jak sobie poradzę. Ostatnio myślałam sobie jakie to nasze życie ułożone, córka zaczęła przedszkole (swoją drogą przynosi milion chorób), wolne wieczory, dość sporo czasu dla siebie a tu bach 😮 nie spodziewałem się niczego w tym cyklu (zresztą liczyłam raczej na wiosenne dziecko) 🙃
Będzie dobrze , dzieci szybko rosną 😆

U mnie dziś 1 dzień cyklu 🥺 Z jednej strony mi przykro a z drugiej się cieszę że ten cykl nie trwał jak poprzedni 45 dni a 29 😅
Krótsze cykle na plus, można szybciej się starać 😉 mąż nie kupił mi więcej testów, będę musiała jutro iść kupić ahhh jestem naprawdę dalej w szoku, trochę nawet przepłakałam, nawet nie wiem co myśleć

Chyba zaczynam rozumieć Twój nick 😁 Ja bym skakała z radości a Ty płaczesz 🥹
Wiem, to się może wydawać dziwne, z jednej strony bardzo chcę rodzeństwa dla córki, z drugiej wiem, że będzie mi bardzo trudno 🙃 chociaż znowu jakby te kreski nie okazały się ciąża, to też będzie mi smutno :) dużo emocji

reklama
Do góry