reklama
aniaj151
Fanka BB :)
u mnie też cisza
Nie wiem jak wy ale ja nie wyobrazam sobie na razie konczyc karmienia tym bardziej ze moja innego mleka nie ruszyla nigdy. Starsza miała skaze białkową wiec karmiłam ją pol na pol piersia i nutramingenem, ale za to ja tez musialam byc na scislej diecie, zero masla nabialu sera mleka jajek smietany itp suchy chleb i woda:-)
Kaoru ja mialam tylko raz w pazdzierniku i od tamtej pory cisza. W ciazy na pewno nie jestem.
Dziewczyny nie wyrabiam juz z malym. Jedynym celem tego dziecka jest trzymanie cyca w buzi ( gdzies od 1-2 tygodni). Jak mnie widzi drze sie,zebym mu dala. W nocy nie chce go puszczac. Normalnie koszmar. Powiedzcie,ze mu to niedlugo minie :-(
Dziewczyny nie wyrabiam juz z malym. Jedynym celem tego dziecka jest trzymanie cyca w buzi ( gdzies od 1-2 tygodni). Jak mnie widzi drze sie,zebym mu dala. W nocy nie chce go puszczac. Normalnie koszmar. Powiedzcie,ze mu to niedlugo minie :-(
Moja tak miała przez ostatni miesiac. Pobudki co 2 godziny, noszenie na rekach, cycek w buzi masakra. Okazalo sie ze to zeby, wyszly jej dwie dolne czwórki na raz, i chyba dlatego tak sie budziła, dzis bylo lepiej bo tylko 3 pobudki.
daga23
Entuzjast(k)a
kaoru tylko się ciesz że nie masz jeszcze miesiączki. Ja dostałam po 10 miesiącach mimo że nadal karmię, i jest bardzo regularna i bezbolesna.
celinko współczuję, może ząbki?? moja w dzień od dawna nie ciągnie, ale w nocy różnie max 3 razy.
Ja bym chciała już zakończyć karmienie bo już mam dość, od roku chodzę nie wyspana, zmęczona, ale nie mam sił na tą walkę bo wiem że taka będzie. Daję z wygody żeby była cisza.
celinko współczuję, może ząbki?? moja w dzień od dawna nie ciągnie, ale w nocy różnie max 3 razy.
Ja bym chciała już zakończyć karmienie bo już mam dość, od roku chodzę nie wyspana, zmęczona, ale nie mam sił na tą walkę bo wiem że taka będzie. Daję z wygody żeby była cisza.
reklama
kuleczka_ok
Zadomowiona(y)
MamaOlafa, ja przemycam po 150 ml w kaszce na śniadanie i w kaszce na kolacje. Inaczej nie toleruje mleka modyfikowanego. A nie karmię od listopada. I tak ciągniemy + nabiał (jakjko, jogurt, twarożek).
Są i takie dzieci, które nie chcą spożywac ani mleka modyfikowanego ani żadnego nabiału. Także głowa do góry, w końcu już ma roczek
Są i takie dzieci, które nie chcą spożywac ani mleka modyfikowanego ani żadnego nabiału. Także głowa do góry, w końcu już ma roczek