reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek dla macoch: Jak Wam się układa z Waszymi pasierbami?

Czyli zdecydowane środki w wychowaniu małolat przyniosły skutek. To świetnie, i z tego co piszesz wynika że starsza nawet gdzieś pracuje skoro ma własne pieniądze... Jeśli chodzi o dzidzie- to wcale nie za póżno, jak chcesz przekonać męża to roztocz przed nim wizję uroczego synka, bo córeczek to chyba już ma dosyć, hehe...

reklama
Czyli zdecydowane środki w wychowaniu małolat przyniosły skutek. To świetnie, i z tego co piszesz wynika że starsza nawet gdzieś pracuje skoro ma własne pieniądze... Jeśli chodzi o dzidzie- to wcale nie za póżno, jak chcesz przekonać męża to roztocz przed nim wizję uroczego synka, bo córeczek to chyba już ma dosyć, hehe...

ha ha ha , na córeczki mówi , nasze potwory .... :p

Hi hi no nie ma to jak śliczny - słodki chłopaczek ;-)

śni mi się czasami, że jestem w ciąży i to tuż przed porodem. Czuję w nich lęk, świadomość, że tylko ja jak na razie pragnę tego dziecka. Nie chcę wymuszać na mężu swoich pragnień. Musi to być wspólna decyzja, której chyba się nie doczekam

W dzisiejszych czasach nasza trójca nastolatek i słodki chopaczek + ulubione dziecko mężą ( samochód :p ) no i ja na wychowawczym - to za dużo członków rodziny do utrzymania :no:

....wolał być sam aniżeli z nami....sisay jak to przeczytałam to tak jakbym czyta ła "kawałek"swojej historii :confused: na początku im dziecko nie przeszkadza ,a później wiemy jak jest DRANIE!

....wolał być sam aniżeli z nami....sisay jak to przeczytałam to tak jakbym czyta ła "kawałek"swojej historii :confused: na początku im dziecko nie przeszkadza ,a później wiemy jak jest DRANIE!
Mam nadzieję, że jeszcze spotkasz wspaniałego mężczyznę, który pokocha nie tylko ciebie a twoje dziecko :tak: życzę Ci tego z całego serduszka! ja tez kiedyś trafiłam na takiego co niby mu dziecko nie przeszkadza a później dał nogę......
ale teraz jest cudownie i niech tak pozostanie :-D

Co do ciąży Kindziu, bardzo bym chciała, ale mój mąz uważa, ze jest już za stary (43) ............:-(
Cooo?? Moj masz ma 42 lata i on chce kolejnego dzidziusia !
Slonko,znam facetow o wiele starszych od Twojego meza ktorzy maja malusienkie dzieci.To jakas wymowka.Ostatnio na interii pisali o facecie ktory ma 111 lat i zostal tata :tak::-);-)

reklama
Do góry