reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek dla macoch: Jak Wam się układa z Waszymi pasierbami?

Hej Dziewczyny,
Izyda - gdzie znalazłaś taką perełkę? I gdzie moje ulubienice z koła obrońców uciśnionych pasierbów, żeby im to podesłać?

reklama
czytałam artykół :baffled: o zgrozo jakby mi tak o ciążach ktoś powiedzial... wydrukowałam i zostawił do poczytania dla Rberta i Konradka :tak:

-Tą macochę powinni ogłosić świętą.Wiki nieznośna, śpieszyłam się z małym na rehabilitacje, a tu 40 minut po lekcjach a jej nie ma i nie ma. Wzięłam taxi i jadę trasą co powinna wracać, nie ma i nie ma. Zawracam i wychodzi z koleżankami znad rzeki co przecina trasę jej powrotu. Przyjdzie P z pracy to mu powiem że ma ją odbierać ze świetlicy, nie potrafi sama wracać to bedzie ją odbierał.

ja dziś tak sobie pyślę i wymyśliłam heheh że jakoś dziwnie nas modelator wyodrębnił, bo wcześniej byłyśmy w katalogu relacje rodzinne, a teraz mamy osobny katalog :tak: czyli my nie rodzina i nie relacje rodzinne hihi

A co można powiedzieć gdy zostaje się młodą mamą a jednocześnie macochą 17-latka. ????:szok:

Osesek to napisz coś więcej jak to się stało. Ale nawiązując do takiej sytuacji to czytałam o przypadku gdzie macocha była niewiele starsza od pasierba i ten się w niej zakochał;-0

A co można powiedzieć gdy zostaje się młodą mamą a jednocześnie macochą 17-latka. ????:szok:
hmm cóż trzeba żyć i sobie jak najlepiej życie układać :tak: no właśnie jak to jest ?? nasz niebawem 14 lat bedzie miał :tak: a 17 to chyba niezły bunt ma :baffled:

reklama
minka_12, ksiądz z mojej parafii uważa rodziny łączone za nie-rodziny tylko "dysfunkcjonalne komórki społeczne"
niezłe niezłe ;-) ciekawe co taki ksiądz by powiedział jakbym przyszła z informacją, że chę ślub kościelny brać :tak: może kiedyś tak będzie bo nie wiem czy pamiętacie ż móiłam o 2012r. :-D ten rok już niebawem :rofl2: tak dla przypomnienia ja nie miałam nigdy ślubu kościelnego, a Robert ma unieważniony ślub kościelny:-p

Do góry