reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek dla macoch: Jak Wam się układa z Waszymi pasierbami?

reklama
:tak:Witam,
Dziekuje minka_12 :-)
a Mlody na razie grzeczny :tak: tylko gluchy trzeba mu powtarzac wszystko 1000 razy.
slonko.. ciesze sie razem z Toba i kciukam zeby juz tak zostalo :tak:

Pozdrawiam

Witajcie kolezanki.
Slonko nawet nie wiesz jak sie ciesze ze twoje zycie wreszcie zaczyna byc "normalne".Mam nadzieje ze mlodej sie nie odwidzi i juz nie bedzie fundowac ci zycia pelnego stresu.(mam nadzieje ze to nie byla tylko magia swiat)
Mysle ze ona w pewnym momencie poczula sie samotna i dlatego zaczela sie zastanawiac nad sytuacja co moze zyskac a co stracic.Nie mowie tu o dobrach materialnych.ale "duchowych"
MANGIE noo to bedzie parka! Juz masz blizej niz dalej.Jak sie czujesz?? Wiesz ze teraz mozesz wymagac wiekszych przywilejow dla siebie.Wiesz co mam na mysli?;-)
Aaaaa SLONKO w innym topiku BB doczytalam sie ze dziewczyna o nicku Sloneczko jest w ciazy.I w pierwszej chwili myslalam ze to ty :zawstydzona/y:
MANGIE MINKA zazdroscicie mi spokoju:cool2: ? Zrobcie to co ja ;-)
Widze ze nasz nadzorca BESTYJKA czuwa nad naszymi rozmowami.Czy nie macie wrazenia ze to tak jak za komuny ?? ROZMOWY KONTROLOWANE,ROZMOWY KONTROLOWANE !:-D:-D:-D a pamietacie oddzew z tego filmu?? To wam przypomne,bo moze kolejnym razem nie uda wam sie zalogowac na BB :evil:"Zyrafy wchodza do szafy,pawiany wskakuja na sciany " :-D:rofl:

A mnie tak naszła refleksja jak to trzeba na ludzi uważać- siedzicie sobie w parku i dosiada się do was jakaś kobieta, rozmawiacie o dzieciach i gdzieś w trakcie rozmowy mówisz że jesteś macochą- a to się okazuje taka psychiczna co nienawidzi wszystkich macoch i potem człowieka prześladuje, albo wogóle wymorduje ci dzieci, bo lepiej być martwym niż z macochą...

No, chyba muszę do Rutkowskiego zadzwonić, albo tych detektywów z tvn bo Weroniqe śni mi się po nocach, hehe...

Dzięki dziewczyny za wsparcie :)

pewnie, nie zawsze będzie tak słodko, ale póki co, dobre i tyle.

... kilka dni temu dziewczyny robiły ze mną pierogi. Młodsza zazwyczaj ze mną robi, ale starsza też się dołączyła i wpólnymi siłami zrobiłyśmy aż 100 szt :p
Przyniosła też dla nas ciasteczka które piekła ze swoim chłopakiem...:szok:

Nasze rozmowy są ogólne, przeplatane żartami, jakimiś opowieściami czy wspominaniem czegoś tam wesołego. Nie jest tak, że nagle oblał nas sztuczny instyng uczuć nie nie. Kiedy wraca do domu, z przyzwyczajenia nie raz wślizguje sie do pokoju i nawet jej nie widzę tego dnia :-D

.....a te środki czystości o których pisałam w poprzednim poście, kupiła za własne pieniądze....

Co do ciąży Kindziu, bardzo bym chciała, ale mój mąz uważa, ze jest już za stary (43) ............:-(

Pozdrawiam wszystkie macoszki i nie tylko

Słonko

reklama
tak na marginesie,
ta ostatnia zbananowana przez naszą bestię tak mi dowaliła, że odechciało mi się wszystkiego.....: (

Ostatnia edycja:
Do góry