reklama
kaśka k
Fanka BB :)
kurcze ale mi Asiołek zrobilaś ochotkę na tą grochówkę już nie pamiętam kiedy jadłam coś takiego, zrobić to sama nie umiem babcie bym musiala ściaągnąć do siebie to by mi nagotowała hihiihi
Asiołek
Mama Mai i Oliwki :)
nic kompletnie nic :-) dziś kanapki :-) narazie wziełam sie za wieszanie obrazów... całych dwóch hehehehe :-) posprzatałam pokój dzidzi (czytaj - wywaliłam śmieci i zbedne rzeczy) , wstawiłam kolejną porcję prania tym razem zielono żółtą:-)
i z tego wszystkiego zapomnialam o obiadku z reszta prawda jest taka że... dziś mozemy sobei pozwolić jedynei na kanapki :-)
i z tego wszystkiego zapomnialam o obiadku z reszta prawda jest taka że... dziś mozemy sobei pozwolić jedynei na kanapki :-)
kolorowa_kredka
Fan(ka)
dziewczyny ja wczoraj na obiad, podwieczore, kolacje jadłam truskaweczki ze śmietanką a między posiłkami same truskawki mniam, bo wczoraj na targu zakupiliśmy sobie 2 kg!
a teraz tak jak większość czekam na czeresienki!! już niedaleko mnie widziałam że się czerwienią na drzewku !!! )
a teraz tak jak większość czekam na czeresienki!! już niedaleko mnie widziałam że się czerwienią na drzewku !!! )
reklama
Podziel się: