reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wasi partnerzy/ mężowie

Toja pierwsza pogratuluje :)
Tak na wszelki wypadek naklejcie sobie znaczek "dziecko w samochodzie" czy cuś pochodnego :)
Czy tytułowym dzieckiem jest facet czy rzeczywiste dziecko, to już ma mniejsze znaczenie :)

Dzięki :))) a z tą nalepką to światny pomysł hehe :)
Myślę, że jak pojedziemy we trójke, to i tak ja bede prowadziła, bo coś nie ufam takim "młodym" kierowcom, hmm, sobie też nie do końca aczkolwiek sama się zawiozłam do porodu i sama przywiozłam nas do domku (samochod stal na parkingu przed szpitalem) wiec chyba nie jest zle ... ;)

reklama
oj gratulacje :-) moj zaczyna robienie prawka w sierpniu-wrzesniu..... nie wiem jak moje nerwy to zniosa....ja mam prawko od 7 lat...i jeszcze ubezpieczenie mi tez pewnie dobrze podskoczy jak go dodam jak on swiezy kierowca bedzie.....

oj gratulacje :-) moj zaczyna robienie prawka w sierpniu-wrzesniu..... nie wiem jak moje nerwy to zniosa....ja mam prawko od 7 lat...i jeszcze ubezpieczenie mi tez pewnie dobrze podskoczy jak go dodam jak on swiezy kierowca bedzie.....
to taka sama sytuacja jak u mnie..
ale ufam mojemu D bo dobrze go nauczyłam jeździć:-p

Chciałam się pochwalić, że dzisiaj mój K zdał prawko, jupi! Troche mi nerw popsuł zanim do tego doszło... zaczynał kurs 21.07, w tym samym dniu co zaczynalismy szkole rodzenia i ciagneło sie to jego prawko niemilosiernie, najpierw wyklady pozniej jazdy jakies dziwne tylko weekendowe az do pazdziernika i wreszcie 16.11 mial 1wszy termin egzaminu, a ja 18.11 termin porodu, no ale zdal tylko testy i placyk a polegl na miescie, porod tez sie przesunal o 2 tyg, a kolejny egzamin ciut bardziej, bo az do dzis ;o) w sobote (1.05) wykupil sobie 2 dodatkowe godziny jazdy i dzis rano, po 5,5 miesiacach przerwy poszedl na egzamin... i zdał :D szokens, tak sie ciesze, tylko nie wiem czy starczy mi odwagi zeby z nim jezdzic jako pasazer hehe ;)
gratuluję!!!
ale muszę ci powiedzieć, ze tak mocno to mu się jeszcze nie ciagnęlo. Za 2 miesiące minie 10 lat jak mój skończył kurs na prawo jazdy!!! I do dziś prawka nie ma:-(

Widze , ze na forum duzo kobiet ma prawko szybciej niz faceci. U nas jest podobnie ;-) Ja mam prawko 4 lata, a moj N zdal we wrzesniu ubieglego roku :-) Tez mu sie ciagnal ten kurs, nie mogl sie zmobilizowac zeby podejsc do egzaminu.

Kilolek, faktycznie ździebko się Twojemu przeciąga, a myślałam, że mój jest rekordzistą hehe :D ja mam prawko 15 lat i nie mogłam sie doczekac momentu kiedy moglam juz isc na kurs.
A to, że na forum sporo pań kierowniczek, to się zgadza. Mam wrażenie, że kobitki jakieś odważniejsze ale i zarazem roztropniejsze, facetów podzielilabym na 2 kategorie: tych brawurowych co jeżdzą jak... hmm jeżdzą, czyli szybko, czesto poza prawem jak to "królowie szos" i ci bojaźliwi, co to jadac nawet jako pasażer "hamują" w pustą podłoge i krzyczą "łolaboga" jak jest jakaś trudniejsza sytuacja (to moj K :D). Tych pomiędzy 1 i 2 jest jakoś mało :D

Effk gratuluję :) ja mam prawko od września 2009 mój M dłużej i nie da sie ukryc , ze lepiej jezdzi :) ja jak na razie jestem królową prostych :) autostrada, obwodnica tam rzadzę :D

Ostatnia edycja:
Kładziemy się wczoraj spać , M się przytula i mówi : Martusiu , ale Ty jesteś piękna .:)
Wszystko byłoby dobrze , gdyby nie to , ze swiatło juz było zgaszone :) za bardzo po ciemku to on niewiele mógł zobaczyć :p

reklama
Do góry