reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Dziewczyny dojechaliśmy wczoraj na 17. Klaudia to jest idealna do podróży. A to spała w samochodzie ,trochę się bawiła.
Mój mądry nie chciał mi zjechać z autostrady twierdząc że zjazdów nie ma. No jak nie jak były w końcu zatrzymał się a dziecko jadło 5 godzin wcześniej. Myślałam że go rozszarpię.
Dojechaliśmy na 17.

reklama
U nas bardzo ciężki dzień. Mały bardzo płakał, nie dało się go uspokoić. Aż mi serce pękło jak widziałam te łzy. Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej.

Coś mi się stało z aplikacją. Dopiero dziś pokazały mi się Wasze wczorajsze wpisy.myślałam, że wszystkie jesteście zajęte i cisza w eterze.może coś się przywiesilo. :eek:

Burza może to od ząbków? Dominikowi jeszcze nie wyszedł ten trzeci. Dalej się przebija i mały marudzi po nocach.z Emilką było łatwiej. Cały dzień była marudna, rzadka kupka i lekko podniesiona temperatura a na drugi dzień nowy ząbek.a u Dominika idzie, idzie i wyjść nie może tylko męczy się to dziecko.

Chciałam dziś Emce kupić jakieś sandały ale nie było nic ciekawego. Jutro jedziemy na działkę i będziemy się relaksować przy grillu.pogoda ma być ładna.

Emilka zdrowa.ma tylko jeszcze tydzień zażywać osłonę do antybiotyku.za to Dominik kaszle.kupiłam mu dziś witaminke C.

Siostra dziś urodziła córeczkę Alę -4kg. niezadowolona bo nie dostała znieczulenia.najważniejsze jest, że mała zdrowa i z nią też wszystko ok:).

Kasieks - oby Dominik nie był chory. Super, że z Emilka już lepiej. No i gratulacje dla siostry. Duża dziewczynka :)
No i chyba żeby u małego. Mocno to przeżywa. My jutro też planujemy grilla.

A ja po pierwszych zakupach wyprawkowych. Sporo mi zostało po arturze więc tylko dobieralam kilka rzeczy i kupiłam podpaski poporodowe, podkład pod pupę, wkładki laktacyjne. W czerwcu musimy kupić Arturowi łóżko większe aby odstąpił łóżeczka dla dzidzi. Farcik że wózek już mamy i dużo mam z głowy wydatków.

Kasieks byle by Mały był zdrowy!!;)
Poranna życzę aby dziś tak nie bolało Małego i cieszył się wyjazdem
Kawoszka no nie fajnie postępuje Twój mąż:/
My wczoraj trochę pospacerowalysmy,zaszlam na szmaty;) I nie iadomo kidyk dzień zlecial

Pati ogólnie to dobry człowiek ale czasami mu odbija.
Jesteśmy w Bukowinie. Jest super małej służy powietrze. Teraz widzę jak urosła i jaka to rządzicielka się robi.
Wczoraj byliśmy na termach Bania. Mieliśmy jechać do Bukowiny ale w Białce byliśmy nie raz i było ok.
Klaudia na początku strasznie marudziła myślałam że wyjdziemy z tamtąd. Ale poszliśmy do strefy relaksu i tam było ciszej. J.zabrał ją do wody a później jak jej się spodobało tak ciągle chciała. Jak zakładaliśmy jej koło to płacz. Najlepiej jaj J.nosił ją w wodzie. I tak 3 godziny minęło. Przy wyjściu znowu płacz. Jak tylko włożyłam ją w fotelik i ruszyliśmy to zasnęła.

Hejka dizewczyny! Wczoraj byłam z młodą u fryzjera,Szyma mama odebrala z przedszkola a mąż wrocił o 12 i został z Leonem! U fryzjera siedziałyśmy 1.5 h bo tyle ludzi a tylko 3 fryzjerki! Byla też męża chrzestna więc po fryzjerze poszlyśmy na kawkę. Potem jeszcze na zakupy,do domu obiad szybko ugotować i Julię zawiozłam do tesciow bo tam spała a młodego shaltowałam. Dziś gotuję leczo i jedziemy z obiadem do teściów. Jutro już szkoła i w sobotę Julia ma zawody sportowe. W niedzielę jedziemy ją na obóz zameldować i znowu będzie długi weekend! Dzień ojca 11 i dzień matki 13! Miłej majówki wam życzę!

reklama
U nas dzisiaj nadal marudzenie, ale bez takiego płaczu. Grill się udał. Trochę pojadlam :D A jak tam u Was?

Ostatnia edycja:
Do góry