reklama
Emol
Fanka BB :)
My byliśmy dzisiaj w warszawskich łazienkach i spotkaliśmy znajomych z Kołobrzegu. Wpadli na kilka dni do rodziny i mieli do nas dzwonić wieczorem. A spotkaliśmy się w parku w całej Warszawie. szok. Zawsze się z nimi widujemy jak przyjeżdżają. Mamy zaproszenie na wakacje abyśmy przyjechali zanim brzuch nie będzie prxeszkadzac. Myślę że moglibyśmy skorzystać z propozycji i pojechać pociągiem lubię ich lecz jednak ciągle pamiętam ze Kuba ich poznał dlatego że ta dziewczyna to kuzynka jego byłej z którą był 10 lat. Często jak gadają to o osobach których nie znam bo to ktoś tam z ich rodziny. Z tym Kamilem Prawie byliby szwagrami. No ale sami ciągle mówili aby Kuba sobie kogoś znalazł itd, wiedzieli ze była męża nie jest bez winy. cieszą się ze mężowi memu ułożyło się życie.
Veronika_k
My u tesciów cale popołudnie! Ja zrobiłam obiad a teście ciasto do kawy kupili.Leon torchę za dużo zjadł i trochę zwymiotował. Ale wieczorem jak wróciliśmy to był już mega zmęczony i marudny. Wykąpałam go i położyłam, zrobiłam reszcie kolacje i wzięłam się za porządki w szafkach W tym czasie mąż ogarnął Szyma do spania a Jula sama się położyła. Mały później się obudził jak hałasowałam ale poszedł po chwili spać. Padam na twarz. Idę pod prysznic i do wyrka! Miłego wieczorku!
Poranna_burza
Emol - My właśnie jedziemy pociągiem. Tylko, że do Gdańska. Planujemy jechać przyspieszonym pociągiem. Tylko przerażają mnie te wszystkie toboly. No, ale zaplanowane
Sokojnej nocki dziewczyny. U nas młody cały czas się kręci, a ja nie mogę zasnąć. Piękna dzisiaj pogoda.
Sokojnej nocki dziewczyny. U nas młody cały czas się kręci, a ja nie mogę zasnąć. Piękna dzisiaj pogoda.
Emol
Super. No La z drugiej strony nie wiesz na jaką pogodę trafisz. A są np loty do Grecji na last minute za 600 zł os na tydzień. Mąż będzie miał przedłużają umowę to zapyta się kiedy mógłby urlop dostać. Jak w czerwcu i będzie jakąś fajną zagraniczną oferta to poleciny, ale jak po lipcu to ja już latać nie bardzo będę mogła, to pojedziemy pociągiem do Kołobrzegu.Emol - My właśnie jedziemy pociągiem. Tylko, że do Gdańska. Planujemy jechać przyspieszonym pociągiem. Tylko przerażają mnie te wszystkie toboly. No, ale zaplanowane
Poranna_burza
My właśnie myślimy o Grecji we wrześniu. Tylko zobaczymy jak się uda ten wyjazd. Przyznam, że nasz syn jest trochę problemowy. Dzisiaj pobudka od 3.00. Teraz odsypia. Dlatego jak mamy się z nim szarpać niewiadomo gdzie to chyba lepiej przyjechać do moich rodziców to chociaż jakaś pomoc jest. Tym bardziej, że Tymek jak usłyszy dziadka to już go szuka. Tylko z nim chce się bawić moja mama to jest aż zazdrosna
Veronika_k
My się wybieramy w tym roku do mojej babci! Bo mąż chce zobaczyć gdzie się wychowałam. Julia na obóz 22.6 do 1 lipca. Nie będzie jej na roczku Leona. I zaraz mąż chce w poniedziałek po jej powrocie jechać ale ja nie za bardzo bo Julii rzeczy będę chciała poprać
Zmęczona jestem ale muszę zaraz wstawać mlodego do przedszkola szykować i dziś mam znowu pełen kosz prania. Dziewczyny u nas jeszcze 6 tygodni i wakacje się zaczną. Julia będzie miała 6 tyg wakacji a Szymon na szczęście 3 tylko! Masakra jak ten czas szybko leci! Nie mam pojęcia co dziś na obiad zrobić. U nas ma od dziś ładniejsza pogoda być bo popadwywało i ten wiatr mega zimny był!
Zmęczona jestem ale muszę zaraz wstawać mlodego do przedszkola szykować i dziś mam znowu pełen kosz prania. Dziewczyny u nas jeszcze 6 tygodni i wakacje się zaczną. Julia będzie miała 6 tyg wakacji a Szymon na szczęście 3 tylko! Masakra jak ten czas szybko leci! Nie mam pojęcia co dziś na obiad zrobić. U nas ma od dziś ładniejsza pogoda być bo popadwywało i ten wiatr mega zimny był!
Foxy_mama
Nie wiem co się dzieje ale znów nie mam powiadomień :/ . Właśnie was nadrobiłam ale wam zazdroszczę tej pogody u nas zimno :/ 2stopnie w nocy w dzień max 8 .. już mam dosyć tej pogody [emoji849]. Alex ma już 3tydzien katar... lekarz powiedział ze to tylko infekcja i przejdzie samo ale jakoś nie mija ...robie wszystko a katar wciąż jest . Masakra . Jutro umówie się na kolejna wizytę może coś zaradzą...
Poranna_burza
Emol - mąż dzisiaj zamówił bilety. W pociągach pendolino są 3 przedziały rodzinne dla rodzin z dziećmi do 6 roku życia i kobiet w ciąży. Dodatkowo jest 30 % zniżki na bilety. W przedziałach są 4 miejsca. Bilety można zamawiać miesiąc przed planowanym wyjazdem. My wyjeżdżamy 30 i musieliśmy kupić bilety o godzinę wcześniej niż planowaliśmy bo już były zajęte te przedziały. Z tego co zrozumiałam to jesli my zajmujemy 3 miejsca to z nami może jechać kobieta w ciąży.
reklama
Emol
Poranna burza ale właśnie bilety możesz zamawiać jak wiesz kiedy dostaniesz urlop. My nie wiemy. I może być tak ze mężowi przedłuża umowę, on napiszę pismo o urlop (a w komunikacji miejskiej trudno o urlop w ciepłe miesiące, więc liczymy ze cos w czerwcu jeszcze się znajdzie aby mógł pojechać na 5 czy 7 dni. I może być tak ze przedłuża umowę od 22.05 a na urlop dostanie termin od 1.06 więc u nas tylko i wyłącznie last minut,
Podziel się: