reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Kasiek dużo zdrówka dla was [emoji173]️ ehh te choróbska :/ . Maść majerankowa tez używamy :). Veronika i jak tam diagnoza męża ? .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Kasiek mnie też od wieczora drapie w gardle. Masakra :/

Mój to od razu sobie ścieramy ta maść, chyba go draznila.

Kasieks szybkiego powrotu do zdrowia:*
U mnie Mala cala noc jeczy:/ a wczoraj wieczorem to caly czas ryk dopiero na rekach sie uspokajala no masakra jakaś,i kupy jakies srednie kurdw sama nie wiem znow cos sie zaczyna 3dni na rehabilitacje pochodzilysmy:/

Mnie też wczoraj w gardle drapało. Wszyscy jeszcze się smarkamy,choć już przechodzi. Julia już prawie wcale nie ma. Obejrzał jej wczoraj ramię i nie ma na szczęście złamania ani wybitego ze stawu. Ma tylko zbite. Nie może szaleć ;) Dzisiaj ma występ ciekawe czy da rade :) Leon obudził się raz ok 23 mąż poszedł mu dać smoczka i spał dalej a potem ok 3 na mleczko. Zaraz bedziemy jeść śniadanko :) dziś był lekki przymrozek ale już wychodzi słonko. Na oknach miałam szron :/ już je oporządziłam i odkurzyłam. Później przyniosę pranie i będę prasować. Ale ogólnie nic mi się nie chce. Dziś mąż wróci wcześniej,chociaż jedno pocieszenie. Leon wczoraj cały dzień marudził. Dorwał się do karty co przyszła w paczce z hippa i ją wpierdzielał. Nie wiem co dziś na obiad. Macie jakieś pomysły? Dodam,że mam 1.5 piersi z kurczaka w lodowce. Chyba, że teście coś przywiozą. Leon właśnie czyści ząbek :D Rano mu chciałam spodnie założyć na 74 ale w dupę nie wlezą. To są chyba jakieś slim :D

Ja dziś robie placuszki z piersi właśnie :p do tego sałatka jakaś prosta :p . To dobrze ,ze nie wybite ani złamane :* i fajnie ze mąż dziś będzie wcześniej :). Dziewczny jak tam nocki u was dziś ? U mnie średnio ale już przywykłam [emoji23]. Tylko ta wysypka mnie martwi . Może to potówki są ? Dziś ma na buzi :( a jak płacze to jest ich więcej wiec nie wiem już serio co to ....

Piersi kroje w kosteczkę i wrzucam w miskę dodając kukurydze,ser, można dodać paprykę ogólnie wszystko co się lubi . Potem do tego jajko,majonezu trochę ,musztardy i mąki żeby miało konsystencje jak na placki i smażę :p dobre tez są placuszki z tuńczyka a robi się podobnie tylko ze zamiast piersi dajesz tuńczyka :p No i rezygnuje z sera wtedy ;p wiadomo ilość składników zależy od tego ile chcesz zrobić ;p i tak samo doprawia się do smaku i czym kto lubi :p Z tuńczyka placki brzmią dziwnie ale są naprawdę dobre mój mąż nie lubi ryb a to mu smakuje ;p

reklama
Emol a jak robisz sos indyjski ? Uwielbiam kuchnię indyjską. Polecam czarną soczewicę z mlekiem kokosowym, cebulą, przyprawami i papryka pokrojoną w kosteczkę.

U mnie dzisiaj: pierś z indyka pieczona, czarny ryż i brukselka. Planuje też zrobić rosół z królika. Kupiłam całego królika. Mięso wykroiłam dla młodego, a dla nas robię już drugi rosół. Przeczytałam, że trzeba robić z czosnkiem i miętą. Pierwszy rosół zrobiłam bez mięty. Dla małego zupka: marchewka, pietruszka, ziemniak i królik.

Ostatnia edycja:
Do góry