reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

reklama
Veronika Dominik chodzi w 80.
Zaczął raczkowac pewnie bez wywracania z 2 tygodnie temu.wcześniej próbował ale jak chciał szybciej to ręka mu się podwijala i uderzał główką.teraz wstaje przy meblach i trzyma się jedną ręką ale przez kilka sekund bo tak się cieszy że traci równowagę i siada na pupie. Bez problemu obraca się na brzuszek, siada i kleczy.za to zamiast gaworzenia zaczął piszczec i krzyczeć. Jest z tego bardzo zadowolony a ja po całym dniu mam dosyć. Marzę o ciszy.

Ja też uwielbiam kuchnię indyjska.czy ktoś ma sprawdzony przepis na tikka masala?

U mnie dziś średnio.trochę posprzatałam i wyprałam ale mam górę prasowania która mnie przeraża. Może jutro się z nią zmierze. Dominik był bardzo głośny i cały czas chciał na podłogę. Muszę go wtedy pilnować bo ciagnie za firanki,idzie do kabli albo butów.nie chciał też zupki.była tak zmiksowana żeby były małe kawałeczki. Do tej pory sobie radził ale dziś protestował i musiałam zmiksować na gładko. Może to przez ząbki.
Zdrowie u nas bez zmian czyli do kitu.nadal mamy w domu szpital.nikomu się nie poprawiło od wczoraj. Mnie trochę boli głowa ale to może od krzyków małego i plecy czyli nic nowego. Zaczęło się wczoraj a dziś jest gorzej.przez katar mały marudzi i częściej go noszę. Od razu czuję różnicę :(.

Miałam się dzisiaj uczyć ale co chwilę co mnie odrywalo.Masakra. na sobotę na szczęście mam podstawy finansów zaliczenie i filozofie. Ale w niedzielę mam tą głupią poprawę z mikroekonomii i matematykę oraz prawo.
Pewnie w sobotę będę siedzieć

Emol zycze powodzenia i trzymam kciuki zevy dobrze poszlo
Kasieks wspolczuje , powrotu do zdrowia zycze
Foxy koniecznie napisz co tam powiedzieli,trzymamy kciuki zeby bylo dobrzr
Ja to dzis jestem nie przytomna Mala nie chcoala spac ,teraz mamy na bioderka ostatnia(chyba) wizyte pozniej do lekarza na pomiary troche spoznieni bo mialo byc 3-4msc a na 13rehabilitacja a ja juz padam na twarz

Kurde jeszcze dzisiaj mierze nam temperaturę bezdotykowym termomentrem pokazuje że w normie. Ale czuję zimne poty, dreszcze. Wzięłam rteciowy i już po 1 min mam 37,5, więc Arturowi pokazywali tak samo dobra temperatura więc też pewnie ma gorączkę. Obudził się o północy z płaczem, a dzisiaj o 9 zasnął jak dałam mu paracetamol.

No Emol też nie mam przekonania co do tych elektrycznych. Jak miało któreś z nas temperaturę to też pokazywało,że w normie a w rzeczywistości większa. Ja już po zebraniu, Jula kary na szczęście nie dostanie bo wsjzystko ok. Muszę tylko ją kontrolować z zadaniami domowymi bo nie robi do końca. A nauczycielka będzie sprawdzała czy pisze w zeszycie wszystko co zadane bo małpa nie pisze pisze wszystkiego i jak myślę,że wszystkie zadania porobiła a ona połowy nie zapisała. Wkurzyłam się oczywiście na męża bo 2.5 km szłam z buta z Julią i Leonem a on nas w tej wiosce mijał. Wściekłam się na maksa. Kiwał ale ja odwróciłam głowę w drugą stronę. Niech wie,ze jestem zla bo mógł chociaż nas podrzucić. Na dodatek leje dziś!

reklama
Zdrowka dziewczyny dla Was i dzieciakow!

Tymek wstal o 1 i zasnal dopiero teraz. Jestem tak wykonczona. Temperatury nie ma. Chcial sie caly czas bawic.

Do góry