reklama
Kasieks szybkiego powrotu do zdrowia:*
U mnie Mala cala noc jeczy:/ a wczoraj wieczorem to caly czas ryk dopiero na rekach sie uspokajala no masakra jakaś,i kupy jakies srednie kurdw sama nie wiem znow cos sie zaczyna 3dni na rehabilitacje pochodzilysmy:/
U mnie Mala cala noc jeczy:/ a wczoraj wieczorem to caly czas ryk dopiero na rekach sie uspokajala no masakra jakaś,i kupy jakies srednie kurdw sama nie wiem znow cos sie zaczyna 3dni na rehabilitacje pochodzilysmy:/
Poranna_burza
Fanka BB :)
Kasiek zdrowia dla Was!
Emol i PatiEmma - zeby Was nie rozlozylo!
U nas ciezla noc.
Emol i PatiEmma - zeby Was nie rozlozylo!
U nas ciezla noc.
Veronika_k
Mnie też wczoraj w gardle drapało. Wszyscy jeszcze się smarkamy,choć już przechodzi. Julia już prawie wcale nie ma. Obejrzał jej wczoraj ramię i nie ma na szczęście złamania ani wybitego ze stawu. Ma tylko zbite. Nie może szaleć Dzisiaj ma występ ciekawe czy da rade Leon obudził się raz ok 23 mąż poszedł mu dać smoczka i spał dalej a potem ok 3 na mleczko. Zaraz bedziemy jeść śniadanko dziś był lekki przymrozek ale już wychodzi słonko. Na oknach miałam szron :/ już je oporządziłam i odkurzyłam. Później przyniosę pranie i będę prasować. Ale ogólnie nic mi się nie chce. Dziś mąż wróci wcześniej,chociaż jedno pocieszenie. Leon wczoraj cały dzień marudził. Dorwał się do karty co przyszła w paczce z hippa i ją wpierdzielał. Nie wiem co dziś na obiad. Macie jakieś pomysły? Dodam,że mam 1.5 piersi z kurczaka w lodowce. Chyba, że teście coś przywiozą. Leon właśnie czyści ząbek Rano mu chciałam spodnie założyć na 74 ale w dupę nie wlezą. To są chyba jakieś slim
Foxy_mama
Ja dziś robie placuszki z piersi właśnie do tego sałatka jakaś prosta . To dobrze ,ze nie wybite ani złamane :* i fajnie ze mąż dziś będzie wcześniej . Dziewczny jak tam nocki u was dziś ? U mnie średnio ale już przywykłam [emoji23]. Tylko ta wysypka mnie martwi . Może to potówki są ? Dziś ma na buzi a jak płacze to jest ich więcej wiec nie wiem już serio co to ....
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Foxy_mama
Piersi kroje w kosteczkę i wrzucam w miskę dodając kukurydze,ser, można dodać paprykę ogólnie wszystko co się lubi . Potem do tego jajko,majonezu trochę ,musztardy i mąki żeby miało konsystencje jak na placki i smażę dobre tez są placuszki z tuńczyka a robi się podobnie tylko ze zamiast piersi dajesz tuńczyka No i rezygnuje z sera wtedy ;p wiadomo ilość składników zależy od tego ile chcesz zrobić ;p i tak samo doprawia się do smaku i czym kto lubi Z tuńczyka placki brzmią dziwnie ale są naprawdę dobre mój mąż nie lubi ryb a to mu smakuje ;p
reklama
Poranna_burza
Emol a jak robisz sos indyjski ? Uwielbiam kuchnię indyjską. Polecam czarną soczewicę z mlekiem kokosowym, cebulą, przyprawami i papryka pokrojoną w kosteczkę.
U mnie dzisiaj: pierś z indyka pieczona, czarny ryż i brukselka. Planuje też zrobić rosół z królika. Kupiłam całego królika. Mięso wykroiłam dla młodego, a dla nas robię już drugi rosół. Przeczytałam, że trzeba robić z czosnkiem i miętą. Pierwszy rosół zrobiłam bez mięty. Dla małego zupka: marchewka, pietruszka, ziemniak i królik.
U mnie dzisiaj: pierś z indyka pieczona, czarny ryż i brukselka. Planuje też zrobić rosół z królika. Kupiłam całego królika. Mięso wykroiłam dla młodego, a dla nas robię już drugi rosół. Przeczytałam, że trzeba robić z czosnkiem i miętą. Pierwszy rosół zrobiłam bez mięty. Dla małego zupka: marchewka, pietruszka, ziemniak i królik.
Ostatnia edycja:
Podziel się: