reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Zresztą dziewczyny ja to jestem fanatyczką zdrowego odżywiania. Uwielbiam gotować :) jedynie nie smakuje mi mięso, ale jem odkąd jestem w ciąży. Od dzieciństwa nie jadłam mięsa. Potrafiłam nawet nim wymiotować jak mnie zmuszali. Moj organizm źle je toleruje.
Planuję wrócić do biegania. Chociaż raz w tygodniu. Zaczynam od niedzieli. Przez karmienie mam spory biust. Nigdy takiego nie miałam więc to będzie dla mnie nowe doświadczenie biegać z takim biustem.

reklama
Mam problem dziewczyny z Leonem. On chyba jest za gruby :/ kurde spodnie na 74 pasują na długość ale w dupie za ciasne. I co kupię na 80 i będą mega za długie? Będzie wyglądał jak półtora nieszczęścia. Nie wiem nawet ile dużo dłuższe 80 są od 74. Pajac na 74 na styk. Chciałam mu dziś kupić parę ubranek na 74 tj. spodnie,bluzki,body ale jak on już się nie miesci i ma miesiąc pochodzić to szkoda kasy. A naprawdę fajne, nie drogie używane rzeczy babka mi chce sprzedać. Kurna nie wiem. Muszę się zastanowić czy nie lepiej na 80. A wy jak kupujecie? Kasiek kiedy dokładnie Dominik zaczął raczkowac?

Foxy jak czytam to wydaja sie super dobre kotleciki;)
Emol sama robisz sos indyjski??
Poranna burza powiem szczerze bie jadlam czarnego ryzu;) choc bym sprobowala:)
Ja to dzis piers kurczaka pieczona z kalafiorem brokułem i marchewka;) natoniast moj je schaboszczaki z serem zoltym zapiekane;)

Poranna burza. Kurkuma, mleczko kokosowe, trochę śmietany, sól, pieprz i trochę chilli.

Veronika po domu może rajstopy? Mój chodzi w dresach.. Ale takie materiałowe spodnie eleganckie to z ledwoscis na tyłek mu wciagam.
Ktoś zobaczył lustro.
1517489149-4b854411be87b0b3-aaaaaa.jpeg

Emol zakladalam mu rajstopy i w stopach były ok a na długość krótkie i ciągle zjeżdżały :/ Zaś znowu jak założyłam większe to wisiały na stopach i ciągnął jeszcze bardziej ;) Narazie zakładam dresowe,tylko muszę patrzec,żeby się rozciągały. Jedna babka wyśle mi parę ubrań. Mam nadzieję,że będą pasowały. Znowu mi łeb pęka i spać mi się chcę. Kawy już nie piję bo ileż można

To najpierw ściągnie skarpetki a potem ciągnie rajstopy. On nawet jak teraz ma skarpetki to przy pierwszej najbliżej okazji lądują w buzi :) Ja dziś nie gotuję. Dostałam zupkę szparagową od teścia.

Ja bym ci poleciła takie kalesonki :p mój nosi po domu i bardzo się rozciągają dopasowując do dziecka :p w pierwszej chwili śmiać mi się chciało na ich widok ale teraz je uwielbiam bo rosną z nim [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji7][emoji41]. No ale skarpety trzeba do nich :) tzn Alex nie nosi :p

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

My jedziemy znów do szpitala . Odezwę się jak coś będę wiedziała więcej . Miłej nocki dziewczyny [emoji173]️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry