reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

reklama
PatiEmma- my dzisiaj tez rehabilitacja. Cwiczyl skosne siadanie i podpory na rekach, zwlaszcza na zgietych raczkach. Dzisiaj 30 min.

Potem poszlam poogladac buty. Kupilam nawet jedna pare. Tylko zapomnialam PINu do karty i musialam dzwonic do meza bo bym zablokowala sobie karte :D Mialam nie informowac meza o tych butach :D

Foxy - Tymek tez najlepiej spi jak jestem obok.

O kurde to chyba mój tylko taka bomba. Miał 4 potem 4+ a teraz już 5 :o 4+ były już za ciasne, nie dopinały się i zostawały czerwone prążki. 5 pasują jak ulał zobaczymy tylko na jak długo starczą :D

Z Leonem dzisiaj masakra :( marudzi strasznie. Spał 3 razy ale co z tego jak teraz jest zmęczony ale spać nie chce,bawić się nie chce. Najlepiej na ręce. Jak wyjdę z pokoju to krzyk niesamowity. Na dodatek pęka mi łeb :/

Pampersy 4
Dominik w nocy budził się 3x i krzyczał. Nie wiem czemu bo nic mu nie było i nawet nie płakał. Może mu się coś śniło.
Emol wieloryb jest używany jak śpi w ciągu dnia bo wtedy wietrze mieszkanie i nad ranem. Wieczorem zasypia pod cienkim kocykiem bo ciągle się wierci i budzi.
Foxy myślę że to alergia pokarmowa. U nas tak wygląda po mleku.

Foxy i u nas tak podobnie wygladalo po mpim mleku jak wykryli nietolerancje
Emol pysznosciiiiii jak ja bym zjadla cos takiego teraz;)
Kasieks pewnie sie przysnilo cos zlego,buziaki od nas
Poranna burza no my dzisiaj tak ok 40min bo zaczal sie ryk bo juz byla zmeczona, a cwiczymy zeby raczki troche pracowaly na waleczku,bo nogi juz by cos kombinowaly z dupcia a rece nie chca wspolpracowac
Veronika jak to dobrze ze masz takiego meza ze sam zobaczy:)
Moja Mala dzis taka maruda ,ale w nocy biezle spala bez marudzen az sie zdziwilam, wydaje mi sie ze ma jakies uczulenie bo jakies pryszczyki na buzi wyskoczyly i tak trze ta buzie jak szalona,nawet jak zasnie i to ja w kolko budzi...

Emol a jak Artur? Zaczyna już raczkować coś? Leon dalej tak jak było :D mały leń śmierdzący :p Dzisiaj przebralam jego szafę i znowu kupa ciuchów za mała. Napisałam na FB na grupie a teraz męczą mnie wiadomościami :o Dzieciaki pokąpane w łóżkach już, Szymek śpi, Julka musi czekać. Leon leży na kanapie i mottwuje trochę leniuszka do pracy :) Kurczak na slatkę naszykowany ;)

Nadal nie raczkuje, ale dzisiaj już chciał siadać ale się rozjezdza. Myślę że w ciągu 2-3 tyg zacznie i raczkowac i siedzieć. Więc tylko czekam.

reklama
Lekarz przepisał Emilce syropy na kaszel a Dominikowi maść majerankowa do smarowania noska na katar i witaminę "C" w kropelkach. Zobaczymy czy pomoże bo póki co to mnie okropnie drapie w gardle :(
Mały trochę się wierci ale śpi.niewiele dziś zrobiłam. Lekarz, apteka, sklep i obiad a w domu syf. Idę pod prysznic i spać. Wypiłam ciepłą herbatkę ale nie pomogła. Może jutro będzie lepszy dzień. Spokojnej nocy żebyście wszystkie się wyspały:)

Do góry