reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

1517395497-5c1cbf407254c458-aaaaaa.jpeg
1517395543-81d72817aaa3a7d4-aaaaaa.jpeg
kurde przebierałam go teraz i widzę ze jest jeszcze gorzej :/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U nas dziś paskudna pogoda :/ popaduje non stop. Leon dziś w nocy świrował,wstawałam co chwilę,padam na cycki. Do lekarza jednak nie jadę, mąż przyjedzie to zobaczy jej te ramię. On sie na tym zna bo dużo takich rzeczy robi na terapi.

Też mi się wydaje,że to uczulenie. Tak wygląda przynajmniej. Ja i tak bym z młodą nie pojechała do lekarze bo dziś środa w środy do 12 tylko czynne. A ty Foxy powinnaś z nim iść do lekarza. A tak swoją droga dziewczyny jaki rozmiar pampersów noszą wasze dzieciaki?

Wezwałam moja hv do domu i stwierdziła ze to uczulenie i mam kupić płyn specjalny a jak nie zejdzie przez kilka dni to do szpitala .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja obstawiam buraka bo ostanio było podobnie , ale nie wiem już sama . Emol jestem głodna Aty takie pyszności pokazujesz . Mój nosi 4 :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Poranna burza co to trzydniówka ?wybacz nie znam się . Veronika masz racje twój mąż się tym zajmuje to będzie wiedział napewno

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry