Hej dziewczyny czytałam was ale jakoś nie miałam ochoty na pisanie! Emol twój jest mlodszy,Leon za tydzień pół roku i też skubany nie chce się przekręcać! A wiem, że potrafi bo przecież to robił. Trenujemy z nim ale wiem, że u niego to z lenistwa. On wgl nie lubił na brzuszku teraz trochę dłużej poleży,ułoży się jak do raczkowania ale to przekręcanie nie w parze z nim
ale ja tam się nie martwię. Każde dziecko jest inne. Simi miał 3 mies i turlał się po łóżku jak szalony a Leon zupełnie inaczej. Jak z Julią nie pamiętam ale ona to koniec 8 mies już latała :/ i to był błąd. Dziś problemy z kolanami,biodrami,stopami itp itd. Ani Julia ani Simi nie raczkowali a jeździli na pupie
Leon ma pozycję do raczkowania i może on jedyny będzie to robił,nie mam pojęcia
Z B. wszystko wyjaśnione. Najpierw oczywiście jak wam pisałam wielka afera a na drugi dzień wieczorem na spokojnie wszystko mu wyjaśniłam, powiedziałam że się wacham, nie jestem pewna co do ślubu. Powiedziałam, że widzę jak się zachowuje w stosunku dla dzieci itp. i wczoraj mi się przysnęło po poludniu,Simi chciał coś broić ale ten w porę zareagował i na spokojnie mu wszystko wytłumaczył. Jak wstałam to mi podziękował, że mu prawdę powiedziałam. Nie ma sensu się kłócić,tylko i wyłącznie wszystko na spokojnie tlumaczyc. Oczywiście nam nie łatwo bo mamy oby dwoje takie charaktery
Leon się właśnie bawi a ja jem snidanko i zaraz biorę się za sprzątanie i jak zwykle wielka kupa prania :/ W sobotę B z dzieciakami robił ciasteczka i większej połowy już nie ma, więc muszę dziś coś dorobić! Obrączki w sobotę odebranie dziewczyny! Są sliczne