reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

reklama
Kasiek ale właśnie on uwielbiał na brzuszku od urodzenia. Pediatra powiedział że ma czas. Ale jeśli dziecko zawsze wszystko robiło z 2 tyg wcześniej niż powinno a teraz jest w plecy o ponad miesiąc to już za długo. Ale wolę pójść prywatnie do fizjoterapeuty bo wiem że piediatrzy dużo rzeczy nie widzą. Myślę że jest zbyt spięty w plecach i dlatego mu ciężko się obracać.

Emol masz racje warto to sprawdzić :* . Ja za to nie wiem jak zabezpieczyć łóżeczko mój mały po całym sobie spaceruje i uderza się ciagle w głowę niby są osłonki ale jakieś słabe :/ dziś w nocy był sobie na drugim końcu i majstrował przy niani [emoji23]. Mały diabeł

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Foxy my naszego kładziemy na końcu łóżeczka. Jak szłam spać to był na górze więc zaraz by się udezyl w głowę więc go znowu sciagnelam na dół łóżeczka. Rano wstajemy a on na dole łóżeczka ale obrocony że tam gdzie powinien mieć stopy miał głowę. I odwocony na plecy. I chyba go to obudziło :)

Hej dziewczyny czytałam was ale jakoś nie miałam ochoty na pisanie! Emol twój jest mlodszy,Leon za tydzień pół roku i też skubany nie chce się przekręcać! A wiem, że potrafi bo przecież to robił. Trenujemy z nim ale wiem, że u niego to z lenistwa. On wgl nie lubił na brzuszku teraz trochę dłużej poleży,ułoży się jak do raczkowania ale to przekręcanie nie w parze z nim :) ale ja tam się nie martwię. Każde dziecko jest inne. Simi miał 3 mies i turlał się po łóżku jak szalony a Leon zupełnie inaczej. Jak z Julią nie pamiętam ale ona to koniec 8 mies już latała :/ i to był błąd. Dziś problemy z kolanami,biodrami,stopami itp itd. Ani Julia ani Simi nie raczkowali a jeździli na pupie :) Leon ma pozycję do raczkowania i może on jedyny będzie to robił,nie mam pojęcia ;) Z B. wszystko wyjaśnione. Najpierw oczywiście jak wam pisałam wielka afera a na drugi dzień wieczorem na spokojnie wszystko mu wyjaśniłam, powiedziałam że się wacham, nie jestem pewna co do ślubu. Powiedziałam, że widzę jak się zachowuje w stosunku dla dzieci itp. i wczoraj mi się przysnęło po poludniu,Simi chciał coś broić ale ten w porę zareagował i na spokojnie mu wszystko wytłumaczył. Jak wstałam to mi podziękował, że mu prawdę powiedziałam. Nie ma sensu się kłócić,tylko i wyłącznie wszystko na spokojnie tlumaczyc. Oczywiście nam nie łatwo bo mamy oby dwoje takie charaktery ;) Leon się właśnie bawi a ja jem snidanko i zaraz biorę się za sprzątanie i jak zwykle wielka kupa prania :/ W sobotę B z dzieciakami robił ciasteczka i większej połowy już nie ma, więc muszę dziś coś dorobić! Obrączki w sobotę odebranie dziewczyny! Są sliczne :)

Kasieks wietrze codziennie ,uklad mieszkaniq jednostronny czyli przeciagu nie ma, i otwieram najpierw w jednym pokoju pozniej w drugim i wieczorami grzejemy, zobaczymy narazie sie go pozbylismy zobaczymy na jak dlugo
Veronika musisz wstawic foto obraczek;)
Emol mam nadzieje ze to nic i zaraz zacznie sie Maly obracac jak szalony;)
Wczoraj Mala nie spala id 10a zasnela pk 21przez caly dzien nie mogla spac ja to padlam jak tulko zasnela,ale tqk szalala ona jest w szelkach wiec nie ma zbyt duzo mozliwosci ale z takim zawzieciem pedalowala nozkami i rekoma i sie usmiechala i tak caly dzien jakby naladowana jakas byla

Pati wstawię tylko dopiero po ślubie bo pudełeczko jest obwiązane wstążką i sama zaś jej nie zawiazę ;) Sukienkę mam 27 do odbioru bo musiała być skracana. Buty na Zalando zamówiłam co nigdy tak nie kupuję bo muszę przymierzyć,przejść się sprawdzić czy wygodne. W sumie to Björn zamowił 4 pary a ja tylko musiałam wybrać najwygodniejsze. I te pierwsze co wybrał najlepsze. Czarne zamszowe z tamarisa. Wysoka szpilka i podwyższony spód. Spoko cały dzień wytrzymam. Oczywiście zakładam codziennie,żeby noga się przyzwyczaiła :D Choinkę w piątek albo sobotę będą ubierać a ja będę pichcić :) ale jakoś nie czuję tych świąt :/ Ogólnie Boże Narodzenie to piękne święta ale ja jakąś mam blokadę w głowie i za bardzo nie lubię :/ chyba z okresu dzieciństwa. I do ślubu zostało już 11 dni.

Proszę o pomoc wiem że to nie wątek na ten temat ale potrzebuję pomocy. Staramy się z mężem o dziecko 4 miesiące. Miesiaczke mam mieć za 2 dni. Dzisiaj zrobiłam test wyszedł taki jak na zdjęciu czy tylko ja widzę tam cień kreski?dodam że jest to test o czułości 10. Oto link do zdjęcia :
Link do: Zdjęcie - 18.12.2017

reklama
Do góry