reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Wszystkiego naj dla Dominisia :* a Arturek fajny chłopczyk [emoji7]. U nas etap mega marudzenia [emoji33]wstaje często w nocy , oczywiście mój mąż ma to w dupie i się najebal radośnie z kolegami . Wlasciwie nie wiem po co mi on potrzebny ...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dziękuję :)
Niestety faceci są jak duże dzieci.A wiadomo małe dziecko mały kłopot,duże dziecko duży kłopot.Trzeba ich krótko trzymać bo jak się trochę poluzuje to od razu problemy ;).ja się czuje jakbym miała trójkę.Mój grał do 2:30 na kompie.Ciekawe jak rano wstanie bo chciał jechać na giełdę :p

Pati jak jest grzyb to musi być wilgoć w domu.trzeba ogrzewać i wietrzyc. Wiem że w zimie ciężko bo są maluszki.nie wiem jaki masz rozkład mieszkania ale ja w ciągu dnia otwieram okno w kuchni uchylenie i zamykam wieczór. Córka też rozszczelnia u siebie w pokoju.nie ma bezpośredniego chłodu do pokoju w którym jest Dominik a wietrzy się wszędzie.czasem jak śpi to go przykryje i uchyle balkon na kilka minut.Ja przedtem miałam okropny grzyb w łazience. Pilnuje żeby drzwi po kapaniu byly otwarte i nic nie wychodzi po malowaniu.

U mnie nudna niedziela. Obiad i cały dzień z Emilką i geometria :oo:.za to malutki zrobił postęp. Ustawia się na czworaka i kiwa do przodu i do tyłu.przestał gaworzyc. Pluje złośnik i wydaje różne długie dźwięki np.jak mruczenie ale przestał sylabizowac (ba,ba,ba,itp.)

Ja dizisja na uczelni.
W pon dzwonię fizjoterapeuty bo Artur nadal niechętnie się przekreca. Wasze starsze o 2 tyg a gadają, kiwaja się, turlaja a mój nadal jak go poloze tak leży. :/

Emol jeśli Cię to uspokoi to zadzwon pewnie :* ja myśle,że wszystko jest w porządku i sam Cię zaskoczy :) Alex zaczal się przekręcać tak poprostu z dnia na dzień a dokładnie od 17 listopada robi to jak szalony a tez byłam niecierpliwa , teraz to po całym pokoju się turla/czołga aż ma lekko kolanka zdarte od wykładziny [emoji33] ja go przekładam na kocyk ale za chwile znów jest gdzieś indziej szczególnie jak rozłożę mu zabawki albo widzi coś w pobliżu :) . Kasiek ja tez wietrze w domu mimo mrozu. Nie lubię zaduchu a świeże powietrze jest przyjemne i masz racje dobrze to robić gdy występuje wilgoć :). Dziś mój chłop
wysprzątał cały dom ,szok ciekawe czego oczekuje w zamian :) bo napewno nie był to cel charytatywny [emoji23][emoji41]

Kasia chyba chęć na małe co ni co. Ja pytałam się mojego czy wcześniej się polozymy to powiedział że czyta książkę, ale ja powinnam iść spać bo niby taka zmęczona jestem. Eh. Szkoda gadać już.

Pewnie tak :p a za
Wczorajsze zachowanie pozostaje mu tylko ręka [emoji41]. Wiedział,ze mały płaczliwy to wolał sobie z kolegami popić to teraz niech sobie sam radzi [emoji1419]. No szkoda ,ze Twój woli czytać książkę mając tak młoda i atrakcyjna kobietę :( ehh faceci

reklama
Emol z tym przekręcaniem to różnie może być. Emilka też nie bardzo chciała być na brzuszku i wogóle nie raczkowala. Po pewnym czasie usiadła i potem zaczęła jeździć na pupie.chodzić zaczęła jak miała 1,5 roku. Dominik się turla, czołga i przymierza do raczkowania ale to dla nas jako rodziców nowość :).zapytaj pediatry albo fizjotetapeuty jakie są normy to nie będziesz się denerwować:).Wasze maluchy już zaczynają ząbkowac a mój nadal nic.pytałam pediatry to powiedziała że do roku ma na to czas :).Emilce zaczęły zęby wychodzić w 5 miesiącu. Każde dziecko jest inne :)

Do góry