reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

A ja jeszcze nie kupiłam [emoji23][emoji1419]choinki [emoji30][emoji268]
A moja małpka dziś usiadł sam [emoji7] co prawda troszkę pokracznie ale udało się :p
1513620582-ab28acb44089d629-aaaaaa.jpeg

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
A mi Leon jakiego stracha dziewczyny narobił! Po kąpieli odłożyłam go jak zawsze do leżeczka bo chciałam mu paznokcie obciąć. I wiecie co? Zaczął tak płakać, że nie mógł złapać oddechu,siny na twarzy się zrobił zaraz go wzięłam na ręce i dmucham mu do buzi bo już prawie, że mdlał. Z Simim też miałam tak, że płakał aż do bez dachu ale nie aż tak. Nawet nie macie pojęcia jak się wystraszyłam! Ale znowu w panikę nie wpadłam bo wtedy to nie wiem co by było :/

Veronika o
Matko :o straszne przeżycie dobrze ze widziałaś już kiedyś takie coś i nie spanikowałas :o ciekawe czemu tak się stało

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

No ogólnie to każde dziecko może takie coś mieć. To jest od silnego płaczu. Nie wiem jak na to w Pl się mówi ale w De krampfschrei.

Foxy gratulacje. Super ze siada, bo wy 25 tyg? Podobno wtedy się skok kończy i dzieci pokazują nowe umiejetnosci :)

Veronika a wiadomo dlaczego tak? Ja bym pewnie w panikę wpadła.

A moja choinka jeszcze w piwnicy. Nie mam czasu i ogólnie zabiegana jestem. Dziś poszłam kupić prezent mężowi i wróciłam z prezentami dla córki a o mężu przypomniałam sobie w domu:p.juz nie chciało mi się iść drugi raz. Może jutro pójdę. Muszę się z wszystkim wyrobić do piątku bo Andrzej w sobotę pracuje do wieczora a w niedziele to już tylko gotowanie i chcę odpocząć. Może w środę ubiore choinkę.Ja też nie czuję tych świąt...

Emol każde dziecko może takie coś mieć. To jest od wysiłku podczas płaczu/krzyku. Wtedy też może stracić przytomność. Nie miałam nigdy takiej sytuacji ale jak dziecko straci przytomność to chyba też i oddechu i wtedy trzeba jak najszybciej zrobić resustytację. Mam nadzieję, że nigdy do czegoś takiego nie dojdzie. Wydaje mi się też,że jak go szybko wzięłam i oczywiście byłam mega zdenerwowana to on wpadł w większą panikę. Dzisiaj spał z nami w sypialni bo mimo,iż mam nianię bałam się.

A my choinki wcale nie mamy :p dopiero się kupi w sobotę albo piątek jak zdąży. Matko wczoraj zadałam sobię sprawę, że poniedziałek i wtorek święto,w środę sukienka do odbioru a cały czwartek zakupy jeszcze na wieczór piątkowy. I w piątek tort do odbioru i fryzjer i..... Chyba panikuję ;)

reklama
My po fizjo. Artur ma zbyt sztywne przeguby. Nie wie że ciało ma osobno chodzący tułów i osobno biodra z nogami. Chce robić ale całym ciałem. Dostaliśmy dwa ćwiczenia, nosić mamy go inaczej aby był skrecony i do kontroli w połowie stycznia. Brzuszek ma mocny i dziwi się ze kiedyś uwielbiał brzuch a teraz niechętnie. Jak go ulozyla jak do raczkowania to się trzymał i mówi że on ma predyspozycje już do raczkowania ale nawet nie jest świadomy bo jest sztywny.

Do góry