reklama
Veronika_k
Fanka BB :)
A mi Leon jakiego stracha dziewczyny narobił! Po kąpieli odłożyłam go jak zawsze do leżeczka bo chciałam mu paznokcie obciąć. I wiecie co? Zaczął tak płakać, że nie mógł złapać oddechu,siny na twarzy się zrobił zaraz go wzięłam na ręce i dmucham mu do buzi bo już prawie, że mdlał. Z Simim też miałam tak, że płakał aż do bez dachu ale nie aż tak. Nawet nie macie pojęcia jak się wystraszyłam! Ale znowu w panikę nie wpadłam bo wtedy to nie wiem co by było :/
Veronika_k
No ogólnie to każde dziecko może takie coś mieć. To jest od silnego płaczu. Nie wiem jak na to w Pl się mówi ale w De krampfschrei.
kasieks
A moja choinka jeszcze w piwnicy. Nie mam czasu i ogólnie zabiegana jestem. Dziś poszłam kupić prezent mężowi i wróciłam z prezentami dla córki a o mężu przypomniałam sobie w domu.juz nie chciało mi się iść drugi raz. Może jutro pójdę. Muszę się z wszystkim wyrobić do piątku bo Andrzej w sobotę pracuje do wieczora a w niedziele to już tylko gotowanie i chcę odpocząć. Może w środę ubiore choinkę.Ja też nie czuję tych świąt...
Veronika_k
Emol każde dziecko może takie coś mieć. To jest od wysiłku podczas płaczu/krzyku. Wtedy też może stracić przytomność. Nie miałam nigdy takiej sytuacji ale jak dziecko straci przytomność to chyba też i oddechu i wtedy trzeba jak najszybciej zrobić resustytację. Mam nadzieję, że nigdy do czegoś takiego nie dojdzie. Wydaje mi się też,że jak go szybko wzięłam i oczywiście byłam mega zdenerwowana to on wpadł w większą panikę. Dzisiaj spał z nami w sypialni bo mimo,iż mam nianię bałam się.
Veronika_k
A my choinki wcale nie mamy dopiero się kupi w sobotę albo piątek jak zdąży. Matko wczoraj zadałam sobię sprawę, że poniedziałek i wtorek święto,w środę sukienka do odbioru a cały czwartek zakupy jeszcze na wieczór piątkowy. I w piątek tort do odbioru i fryzjer i..... Chyba panikuję
reklama
Emol
My po fizjo. Artur ma zbyt sztywne przeguby. Nie wie że ciało ma osobno chodzący tułów i osobno biodra z nogami. Chce robić ale całym ciałem. Dostaliśmy dwa ćwiczenia, nosić mamy go inaczej aby był skrecony i do kontroli w połowie stycznia. Brzuszek ma mocny i dziwi się ze kiedyś uwielbiał brzuch a teraz niechętnie. Jak go ulozyla jak do raczkowania to się trzymał i mówi że on ma predyspozycje już do raczkowania ale nawet nie jest świadomy bo jest sztywny.
Podziel się: