reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

reklama
Kasiek ale właśnie on uwielbiał na brzuszku od urodzenia. Pediatra powiedział że ma czas. Ale jeśli dziecko zawsze wszystko robiło z 2 tyg wcześniej niż powinno a teraz jest w plecy o ponad miesiąc to już za długo. Ale wolę pójść prywatnie do fizjoterapeuty bo wiem że piediatrzy dużo rzeczy nie widzą. Myślę że jest zbyt spięty w plecach i dlatego mu ciężko się obracać.

Emol masz racje warto to sprawdzić :* . Ja za to nie wiem jak zabezpieczyć łóżeczko mój mały po całym sobie spaceruje i uderza się ciagle w głowę niby są osłonki ale jakieś słabe :/ dziś w nocy był sobie na drugim końcu i majstrował przy niani [emoji23]. Mały diabeł

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Foxy my naszego kładziemy na końcu łóżeczka. Jak szłam spać to był na górze więc zaraz by się udezyl w głowę więc go znowu sciagnelam na dół łóżeczka. Rano wstajemy a on na dole łóżeczka ale obrocony że tam gdzie powinien mieć stopy miał głowę. I odwocony na plecy. I chyba go to obudziło :)

Hej dziewczyny czytałam was ale jakoś nie miałam ochoty na pisanie! Emol twój jest mlodszy,Leon za tydzień pół roku i też skubany nie chce się przekręcać! A wiem, że potrafi bo przecież to robił. Trenujemy z nim ale wiem, że u niego to z lenistwa. On wgl nie lubił na brzuszku teraz trochę dłużej poleży,ułoży się jak do raczkowania ale to przekręcanie nie w parze z nim :) ale ja tam się nie martwię. Każde dziecko jest inne. Simi miał 3 mies i turlał się po łóżku jak szalony a Leon zupełnie inaczej. Jak z Julią nie pamiętam ale ona to koniec 8 mies już latała :/ i to był błąd. Dziś problemy z kolanami,biodrami,stopami itp itd. Ani Julia ani Simi nie raczkowali a jeździli na pupie :) Leon ma pozycję do raczkowania i może on jedyny będzie to robił,nie mam pojęcia ;) Z B. wszystko wyjaśnione. Najpierw oczywiście jak wam pisałam wielka afera a na drugi dzień wieczorem na spokojnie wszystko mu wyjaśniłam, powiedziałam że się wacham, nie jestem pewna co do ślubu. Powiedziałam, że widzę jak się zachowuje w stosunku dla dzieci itp. i wczoraj mi się przysnęło po poludniu,Simi chciał coś broić ale ten w porę zareagował i na spokojnie mu wszystko wytłumaczył. Jak wstałam to mi podziękował, że mu prawdę powiedziałam. Nie ma sensu się kłócić,tylko i wyłącznie wszystko na spokojnie tlumaczyc. Oczywiście nam nie łatwo bo mamy oby dwoje takie charaktery ;) Leon się właśnie bawi a ja jem snidanko i zaraz biorę się za sprzątanie i jak zwykle wielka kupa prania :/ W sobotę B z dzieciakami robił ciasteczka i większej połowy już nie ma, więc muszę dziś coś dorobić! Obrączki w sobotę odebranie dziewczyny! Są sliczne :)

Kasieks wietrze codziennie ,uklad mieszkaniq jednostronny czyli przeciagu nie ma, i otwieram najpierw w jednym pokoju pozniej w drugim i wieczorami grzejemy, zobaczymy narazie sie go pozbylismy zobaczymy na jak dlugo
Veronika musisz wstawic foto obraczek;)
Emol mam nadzieje ze to nic i zaraz zacznie sie Maly obracac jak szalony;)
Wczoraj Mala nie spala id 10a zasnela pk 21przez caly dzien nie mogla spac ja to padlam jak tulko zasnela,ale tqk szalala ona jest w szelkach wiec nie ma zbyt duzo mozliwosci ale z takim zawzieciem pedalowala nozkami i rekoma i sie usmiechala i tak caly dzien jakby naladowana jakas byla

Pati wstawię tylko dopiero po ślubie bo pudełeczko jest obwiązane wstążką i sama zaś jej nie zawiazę ;) Sukienkę mam 27 do odbioru bo musiała być skracana. Buty na Zalando zamówiłam co nigdy tak nie kupuję bo muszę przymierzyć,przejść się sprawdzić czy wygodne. W sumie to Björn zamowił 4 pary a ja tylko musiałam wybrać najwygodniejsze. I te pierwsze co wybrał najlepsze. Czarne zamszowe z tamarisa. Wysoka szpilka i podwyższony spód. Spoko cały dzień wytrzymam. Oczywiście zakładam codziennie,żeby noga się przyzwyczaiła :D Choinkę w piątek albo sobotę będą ubierać a ja będę pichcić :) ale jakoś nie czuję tych świąt :/ Ogólnie Boże Narodzenie to piękne święta ale ja jakąś mam blokadę w głowie i za bardzo nie lubię :/ chyba z okresu dzieciństwa. I do ślubu zostało już 11 dni.

Proszę o pomoc wiem że to nie wątek na ten temat ale potrzebuję pomocy. Staramy się z mężem o dziecko 4 miesiące. Miesiaczke mam mieć za 2 dni. Dzisiaj zrobiłam test wyszedł taki jak na zdjęciu czy tylko ja widzę tam cień kreski?dodam że jest to test o czułości 10. Oto link do zdjęcia :
Link do: Zdjęcie - 18.12.2017

reklama
Do góry