reklama
Veronika_k
Fanka BB :)
Dziewczyny właśnie wysprzątałam całą chałupę na glanc Teraz siedzę piję herbatkę bo jeszcze nie miałam okazji. Kasiek nie robię listy bo ugadałam się z teściową kiedy naszykujemy pokoje dla gości. W środę z rana naszykujemy, do południa sukienka i Julii buty kupić. W czwartek rano na zakupy a po południu będziemy stoły ustawiać i salę szykować. Także wszystko już zaplanowane ufff...padam
kasieks
Może to ze zmęczenia. Ja jak mam bardziej doladowany dzień to też wszystko zapominam, mam wrażenie że kręcę się w kółko i nie jestem efektywna. Znajdź chwilkę i złap oddech.wszystko wróci na miejsce .
Tego zdjęcia nie dawalas.jest urocze.
Ja też mam już choinkę w domu ale na razie są na niej światełka i z 5 bombek. Po 22 się poddałam.może jutro znajdę czas i dokoncze ją ubierać. Na razie prezenty ogarnęłam i spakowalam. Idę pod prysznic i lulu
Tego zdjęcia nie dawalas.jest urocze.
Ja też mam już choinkę w domu ale na razie są na niej światełka i z 5 bombek. Po 22 się poddałam.może jutro znajdę czas i dokoncze ją ubierać. Na razie prezenty ogarnęłam i spakowalam. Idę pod prysznic i lulu
Emol
Jak tam was? My wczoraj byliśmy u okulisty to dostaliśmy dopiero teraz skierowanie na zabieg przeklucia kanalika. Dzisiaj pewnie będziemy dzwonić to zobaczymy ile będziemy czekać. Artur zasnął na mnie. Muszę go odłożyć i siebie ogarnąć trochę. Mieszkania nie ogarniam bo będę sprzątać w sobotę.
Dzisiaj idę do mojej mamy bo ma wolne to wezmę lampę do pazurków i mam jej zrobić na święta. Więc mam co robić a i na spacerze muszę iść na pocztę wysłać lisy do straży miejskiej. Od ponad 2 miesięcy wysyłają mi mandat i jeszcze nie trafił. Tylko "proszę wypełnić formularz" i tych formularzy 3 wypelnilam. No nic muszę kolejny wysłać. Ale tylko 100 zł będzie więc nie jest źle.
Dzisiaj idę do mojej mamy bo ma wolne to wezmę lampę do pazurków i mam jej zrobić na święta. Więc mam co robić a i na spacerze muszę iść na pocztę wysłać lisy do straży miejskiej. Od ponad 2 miesięcy wysyłają mi mandat i jeszcze nie trafił. Tylko "proszę wypełnić formularz" i tych formularzy 3 wypelnilam. No nic muszę kolejny wysłać. Ale tylko 100 zł będzie więc nie jest źle.
Veronika_k
Haha Emol dobra jesteś! Ja tam bym 3 razy nie wypełniała. Nie chcą przysłać mandatu to ich sprawa ja dziś rano byłam w szkole bo Julia miała występ i miałam o 14 jechać do babki co robi mi bukiet do ślubu. Ale Leon wczoraj znowu miał ten "atak" i rano dzwoniłam do lekarza na 14 mam być w przychodnim. Potem dopiero pojadę o bukiet bo mały wazniejszy. Jestem ciekawa co powiedzą. Mam nadzieję, że nie do klinki na obserwację bo się załamie prezenty już mamy ale wczoraj dopiero kupiłam papier do pakowania i kiedyś trzeba popakować. B. Wczoraj wrócił o 13.30 do domu bo przeziębiony i chce do ślubu się wykurować więc zostaje już do stycznia w domu w Wigilię on gotuje a ja z dzieciakami pójdę do kościoła bo organizują coś dla rodzin z dziećmi. Jutro idę do znajomej co ma salonik kosmetyczny na malowanie pazurków na święta i już na ślub jak wrócę od lekarza to wam powiem jak u lekarza a póki co biorę się za ogarnianie chałupy bo dopiero zjadlam śniadanie. A B leży dziś w łóżku i się kuruje
reklama
Foxy_mama
Dziewczyny ja mam dość jestem okropna ze tak mówię ale on cały czas płacze marudzi nic się nie podoba nie chce spać ani w dzień ani w nocy . Do tego spadł mi dziś z sofy a siedziałam obok ...ma mega guza i to przezemnie . Co ze
Mnie za matka ... na święta nic nie gotowe syf w domu totalny a ja bym usiadła i płakała najchętniej
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mnie za matka ... na święta nic nie gotowe syf w domu totalny a ja bym usiadła i płakała najchętniej
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Podziel się: