reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

reklama
Veronika napewno ogarniesz wszystko. Może napisz sobie listę co masz kiedy zaplanowane i po kolei odhaczaj to co załatwione. Ja mam taką teraz przy świętach i trochę mnie to uspokaja:)

Vdronika mimo paniki poradzilas sobie i zachowalas jednak zimna krew wiec pogratulowac, a przed slubem chyba masz prawo troche popanikowac;)
Kasieks najwazniejsze ze corce kupilas :-p

Dziewczyny właśnie wysprzątałam całą chałupę na glanc ;) Teraz siedzę piję herbatkę bo jeszcze nie miałam okazji. Kasiek nie robię listy bo ugadałam się z teściową kiedy naszykujemy pokoje dla gości. W środę z rana naszykujemy, do południa sukienka i Julii buty kupić. W czwartek rano na zakupy a po południu będziemy stoły ustawiać i salę szykować. Także wszystko już zaplanowane :) ufff...padam

1513752779-92a8aa4a32039df4-aaaaaa.jpeg

Nie pamiętam czy wysylalam to zdjęcie. Ostatni bardzo dużo zapominam. Zgubiłam klucze, jak jechałam na siłownię zapomniałam wziąć portfel z domu. Eh. A to dopiero początek wielkiej kupy rzeczy których zapomniałam.

Może to ze zmęczenia. Ja jak mam bardziej doladowany dzień to też wszystko zapominam, mam wrażenie że kręcę się w kółko i nie jestem efektywna. Znajdź chwilkę i złap oddech.wszystko wróci na miejsce ;).
Tego zdjęcia nie dawalas.jest urocze:).
Ja też mam już choinkę w domu ale na razie są na niej światełka i z 5 bombek. Po 22 się poddałam.może jutro znajdę czas i dokoncze ją ubierać. Na razie prezenty ogarnęłam i spakowalam. Idę pod prysznic i lulu ;)

Jak tam was? My wczoraj byliśmy u okulisty to dostaliśmy dopiero teraz skierowanie na zabieg przeklucia kanalika. Dzisiaj pewnie będziemy dzwonić to zobaczymy ile będziemy czekać. Artur zasnął na mnie. Muszę go odłożyć i siebie ogarnąć trochę. Mieszkania nie ogarniam bo będę sprzątać w sobotę.
Dzisiaj idę do mojej mamy bo ma wolne to wezmę lampę do pazurków i mam jej zrobić na święta. Więc mam co robić :) a i na spacerze muszę iść na pocztę wysłać lisy do straży miejskiej. Od ponad 2 miesięcy wysyłają mi mandat i jeszcze nie trafił. Tylko "proszę wypełnić formularz" i tych formularzy 3 wypelnilam. No nic muszę kolejny wysłać. Ale tylko 100 zł będzie więc nie jest źle.

Haha Emol dobra jesteś! Ja tam bym 3 razy nie wypełniała. Nie chcą przysłać mandatu to ich sprawa :) ja dziś rano byłam w szkole bo Julia miała występ i miałam o 14 jechać do babki co robi mi bukiet do ślubu. Ale Leon wczoraj znowu miał ten "atak" i rano dzwoniłam do lekarza na 14 mam być w przychodnim. Potem dopiero pojadę o bukiet bo mały wazniejszy. Jestem ciekawa co powiedzą. Mam nadzieję, że nie do klinki na obserwację bo się załamie :( prezenty już mamy ale wczoraj dopiero kupiłam papier do pakowania i kiedyś trzeba popakować. B. Wczoraj wrócił o 13.30 do domu bo przeziębiony i chce do ślubu się wykurować więc zostaje już do stycznia w domu :) w Wigilię on gotuje a ja z dzieciakami pójdę do kościoła bo organizują coś dla rodzin z dziećmi. Jutro idę do znajomej co ma salonik kosmetyczny na malowanie pazurków na święta i już na ślub :) jak wrócę od lekarza to wam powiem jak u lekarza a póki co biorę się za ogarnianie chałupy bo dopiero zjadlam śniadanie. A B leży dziś w łóżku i się kuruje :)

reklama
Dziewczyny ja mam dość jestem okropna ze tak mówię ale on cały czas płacze marudzi nic się nie podoba nie chce spać ani w dzień ani w nocy . Do tego spadł mi dziś z sofy :( a siedziałam obok ...ma mega guza i to przezemnie . Co ze
Mnie za matka ... na święta nic nie gotowe syf w domu totalny a ja bym usiadła i płakała najchętniej

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry