reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Kasieks haha mały słodziak [emoji23][emoji23][emoji23] a ja czuje się jeszcze gorzej do szpitala wczoraj pojechałam ale było 7h czekania to się wróciłam dziś może podjade znów i poproszę kuzynkę żeby z małym została . Teraz w dodatku przeczytałam ze naproxen który mi dali podrażnia bardzo żołądek ...nie No świetnie !

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Kasieks fajnie musiało to wyglądać.

Foxy mama chyba żartujesz. To chyba cebul nie lekarz. W ogóle nie słuchać jak mowilas o objawach. Zmień tego lekarza bo on Ci tylko szkodzi

Kochana to już drugi lekarz...dziś mam mega zawroty głowy. Do szpitala pojadę wieczorem a jak nie to jutro z rana .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Jedź dziś bo jak masz zawroty głowy to nie są żarty. Przecież w każdej chwili możesz się przewrócić. Załatw opiekę do małego i szybko do szpitala

Pati jak tam malutka?dajecie radę? :)
Dzis wrocilysmy do domu wlasnie nadrobilam czytanie bo jakos nie bylo czasu w szpitalu, Mala ma jeszcze katarek i plesniawke wiec bedziemy smarowac plesniaweczke choc nie jest to latwe ;) Mala zapoznaje sie ze swoim pokojem ma nowo jak sie budzi to taka zdezorientowana mi sie wydaje:) a co do chlopow to tak to jest ja nie mam co narzekac az tak bo przyjezdzal do szpitala non stop jedzonko przywozil , no ale dzis chciałam troche pobyc sama ze soba wykapac sie itd on fakt faktem posiedzial z mala ale zaraz jak wyszlam to uciekl od nas;)
Dodatkowo mamy skierowanie do kardiologa bo miala ekg i cos tam wyszlo ale mowia niby ze to moze tak byc przy infekcjach i trzeba po jakims czasie przebadac znow, boshee mam nadzieje ze nic juz z tym nie bedzie
Foxy_mama moja kolezanka ma jakies narosla czy cos na zebrach i lekarz na rehabilitacje ja skierowal i tez ja bolalo w klatce na przeswietlenie ja wyslal , u niej to odnoszenia ciezarow w pracy a ze wszystko szybko szybko to nie patrzy sie xe ciezkie tylko szybko

Pati super że już jesteście w domu :).
Mój mąż jak byłam na patologii i po porodzie tez był u mnie codziennie ale w domu to według niego już nie potrzebuje pomocy.
Z serduszkiem to mogą być szmery przy infekcjach.u małych dzieci tez się zdarzają ale nie musi to być nic złego. Mój brat tak miał i wyrósł z tego.u mojej córki stwierdzono jak miała 3 lata. Chodziliśmy do kardiologa 1x w roku na badania a 2 lata temu lekarz stwierdził że wszystko ok i już nie trzeba. Nie martw się na zapas :)

Ja też jako dziecko miałam szmery w sercu. W zeszłym roku wylądowałam na kilka dni w szpitalu na kardiologi. Miałam duszności i bóle w klatce piersiowej plus plecy. Porobili badania i okazało się, że to wszystko przez kręgosłup. Dali skierowanie i musiałam jeździć na fizjoterapie. I jeszcze do profesora raz w miesiącu. Też od mojej pracy. Wszystko ładnie pięknie w ciąży. Zero objawów. I znowu :( Kręgosłup to jakaś masakra a o reumatyzmie już nie wspomnę. Byłam u lekarza i mi powiedzieli, że prędzej można diagnozować jak przestanę karmić piersią bo hormony nie tak jak trzeba. I mi zaproponowali żebym wzięła tabletkę na odstawienie od piersi. Mówię, że mam to w d.... będę karmić i już! Nikt mi nie będzie mówił, że mam małego kompletnie odstawić od cycka! Moja decyzja nawet jak mam się z bólem męczyć! Trudno! Karmienie górą! A po wizycie u pediarty ok, małemu nic nie jest,resztki katarku spływały do gardła i dlatego kasłał. Już prawie wcale nie kaszle. No i kazali mi dietę pomału poszerzać. Dałam mu na spróbowanie wczoraj marchewki i jak raz spróbował to potem pluł i się dławił :D nie mogłam ze śmiechu. I zdecydowałam, że poczekam do grudnia a póki co cyc i butla. Ej wiecie co? Po aferze B. w przychodni co do poczekalni,poprawili się! Oddzielają dzieci chore od zdrowych i te co siedzą na recepcji mówią, do której wejść :)

A B. też od kilku dni mnie wpienia! Nie dość, że przychodzi jak dzieciaki śpią to jeszcze mu wszystko nie pasuje! I wmawia, że to ja jestem dziwna! Kurde bo mnie te dwa najstarsze też potrafią ciśnienie podnieść! To potem chodzę podminowana. Mały wkońcu ładnie zasypia. Pokręci się chwilę i zaśnie :)

Veronika bo to zawsze jest nasza wina i my jesteśmy dziwne i my się czepiamy ;).czytałam że przy karmieniu piersią dietę można rozszerzać od 6 miesiąca więc jest troszkę czasu.nam lekarz polecił maść dermaveel wspomagająco na to atopowe zapalenie skóry.nie zawiera sterydów, parabenow i olei mineralnych.jest na składnikach naturalnych. Zacznę go jutro smarować i zobaczymy czy będzie poprawa.mam nadzieję że pomoże. Gdyby mu zeszło uczulenie to moglibyśmy już zacząć wprowadzać jedzonko. Jak jemy to mały się nam przygląda,robi dzióbki i mlaska. Mam wyrzuty sumienia że nie może skosztować czegoś nowego :(

reklama
Do góry