reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

reklama
Diagnoza : duży obrzęk mięśni między żebrowych po lewej stronie z noszenia ciężkiego dziecka i niby on powoduje ucisk na inne organy ... dostałam tabletki 2x dziennie zobaczymy . Chociaż mi bardziej się wydaje ze mam problemy żołądkowe ale No już sama nie wiem ...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Foxy nie słyszałam o czymś takim.prędzej od dźwigania bolą mięśnie albo kręgosłup a Ty pisałaś że nie możesz jeść i nasiliły Ci się alergie. Dziwna ta diagnoza ale nie jestem lekarzem. Jak Ci nie przejdzie to nie czekaj zbyt długo i z powrotem do lekarza.życzę dużo zdrówka :)

Mąż mnie wkurzył.nie dość że cały czas jestem z małym to nie domysli się żeby pomóc jak już w końcu jest w domu. Przyszedł z pracy, zjadł obiad, zmienił Dominikowi pieluchę i poszedł spać. Obudziłam go żeby wykąpal małego (z tym że ja go ubieram,smaruje i karmie). ogarnęłam małego i mówię żeby się nim zajął, to poprasuje. Ponosił go z 15 minut i młody zwymiotowal. No to wyłączyłam żelazko, przebralam małego i ponosilam żeby się wyciszyl. Bardzo bolały mnie plecy więc go odlozylam i zaczął płakać. A mąż co?siedział i oglądał rybki! wku....ilam się i powiedziałam żeby zajął się dzieckiem bo ja idę się kąpać. Jak wróciłam z łazienki to mały spal:).mąż stwierdził że było ciężko go uśpić i czemu on to robił skoro siedział z nim popołudniu! Kur...a zmienił mu pampka i umyl go i to jest całe popołudnie. Masakra z tym chłopem:szok:.nawet nie dokonczylam prasowania.muszę to jutro zrobić.

No oni stwierdzili ze mam obrzęk po lewej stronie dość duży i możliwe ze mięsień się naderwał nawet od stałego noszenia ciezaru na jednej stronie . I dlatego mam problemy z oddychaniem i kłucie w klatce ...Nie znam się ale podobno to możliwe pokazywała mi uwaga na "Google" i teoretycznie możliwe :p Najgorsze ze zamiast coś zaradzić to poprostu brać tabletki jak nie przejdzie to mocniejsze ... puls miałam 110 to wreszcie chociaż raz stwierdziła "ooo wysoki" Alergia powiedzieli ze nie jest problemem i MINIE taaaa [emoji85][emoji87]Cycki opadają ale cóż zobaczymy . Kasieks ahhh te chłopy ! Przebierze taki pampka i już zmęczony ... i w dodatku całe popołudnie się nim zajmował .... mój dziś się obraził bo przebierał małego a tam kupa i ja nie chciałam zejść mu pomóc haha kuwa ja sobie daje radę sama .

Wiecie co mam dosyć już tego bólu sorry ze tak się żale ale nie mogę już wytrzymać czuje jakby mi się wnętrzności paliły ...chyba pozostaje iść na IP... może tam coś zaradza bo oszaleje naprawdę :(

Kasieks współczuję. Ja na mojego też czasami warkne. Ale może nie tyle co na to że jak wróci do domu i małym się nie zajmie. Bo się zajmie. Ale syf dookola, a mi mówi że przecież tak fajnie jest siedzieć z młodym razem w domu i jest grzeczny. A co on może wiedzieć jak zachowuje się Artur przez cały dzień.

Foxy mama idź idź do szpitala,może oni Ci jakoś pomogą!

reklama
Foxy mam nadzieję że lepiej się czujesz :*

Mały marudził więc posadzilam go na kolanach i jedną ręką trzymałam a drugą pisałam co muszę kupić. Mały się uspokoil i myślałam że zasnął. Patrzę a on zmarszczyl brewki i z uwagą obserwował długopis gdy pisałam po kartce.szkoda że nie miałam jak zrobić zdjęcia. Minę miał świetną:D

Do góry