reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

reklama
Nie płacz słonko. Muszą znaleźć przyczynę Twoich dolegliwości. Mały potrzebuje zdrowej mamy.wiem że łatwo się mówi. Ja też wyłam jak się dowiedziałam że zostaje na patologii. Byłam w szpitalu 2 tygodnie i martwilam się o Emilkę a jest dużo starsza od maluszków. Musisz być silna.zainstaluj skype w telefonie. Będziesz mogła go widzieć. Dasz radę. Najważniejsze żebyś wyzdrowiala. Pomodle się za Ciebie :*

Ja się nie dziwie Kasiek rozłączenie z dzieckiem to jest masakra jakaś jakby ktoś kawałek serca urywał , wiem ze to dopiero kilka godzin ale ja nie mogę już , nawet bol mi nie przeszkadza naprawdę . Mam nadzieje ze jutro postawią diagnozę i się ułoży

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Krew i złe wyniki mam . Albo kamienie na woreczku albo wątroba chora bo żółta się zrobiłam :( albo wrzody żołądka

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kurcze to teraz żeby trafnie zdiagnozowali .mam nadzieję że to nic bardzo poważnego i szybko wyzdrowiejesz. Spróbuj się przespać i odpocząć

Ja czekam na coś przeciwbólowego ale jeszcze decyzji nie podjęli a ja zdechnę zaraz [emoji33] do tego muszę mieć takie skarpety [emoji33]
1509221037-b854a9827734c9ca-aaaaaa.jpeg
sexy [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry