reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Kasieks haha mały słodziak [emoji23][emoji23][emoji23] a ja czuje się jeszcze gorzej do szpitala wczoraj pojechałam ale było 7h czekania to się wróciłam dziś może podjade znów i poproszę kuzynkę żeby z małym została . Teraz w dodatku przeczytałam ze naproxen który mi dali podrażnia bardzo żołądek ...nie No świetnie !

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Kasieks fajnie musiało to wyglądać.

Foxy mama chyba żartujesz. To chyba cebul nie lekarz. W ogóle nie słuchać jak mowilas o objawach. Zmień tego lekarza bo on Ci tylko szkodzi

Kochana to już drugi lekarz...dziś mam mega zawroty głowy. Do szpitala pojadę wieczorem a jak nie to jutro z rana .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Jedź dziś bo jak masz zawroty głowy to nie są żarty. Przecież w każdej chwili możesz się przewrócić. Załatw opiekę do małego i szybko do szpitala

Pati jak tam malutka?dajecie radę? :)
Dzis wrocilysmy do domu wlasnie nadrobilam czytanie bo jakos nie bylo czasu w szpitalu, Mala ma jeszcze katarek i plesniawke wiec bedziemy smarowac plesniaweczke choc nie jest to latwe ;) Mala zapoznaje sie ze swoim pokojem ma nowo jak sie budzi to taka zdezorientowana mi sie wydaje:) a co do chlopow to tak to jest ja nie mam co narzekac az tak bo przyjezdzal do szpitala non stop jedzonko przywozil , no ale dzis chciałam troche pobyc sama ze soba wykapac sie itd on fakt faktem posiedzial z mala ale zaraz jak wyszlam to uciekl od nas;)
Dodatkowo mamy skierowanie do kardiologa bo miala ekg i cos tam wyszlo ale mowia niby ze to moze tak byc przy infekcjach i trzeba po jakims czasie przebadac znow, boshee mam nadzieje ze nic juz z tym nie bedzie
Foxy_mama moja kolezanka ma jakies narosla czy cos na zebrach i lekarz na rehabilitacje ja skierowal i tez ja bolalo w klatce na przeswietlenie ja wyslal , u niej to odnoszenia ciezarow w pracy a ze wszystko szybko szybko to nie patrzy sie xe ciezkie tylko szybko

Pati super że już jesteście w domu :).
Mój mąż jak byłam na patologii i po porodzie tez był u mnie codziennie ale w domu to według niego już nie potrzebuje pomocy.
Z serduszkiem to mogą być szmery przy infekcjach.u małych dzieci tez się zdarzają ale nie musi to być nic złego. Mój brat tak miał i wyrósł z tego.u mojej córki stwierdzono jak miała 3 lata. Chodziliśmy do kardiologa 1x w roku na badania a 2 lata temu lekarz stwierdził że wszystko ok i już nie trzeba. Nie martw się na zapas :)

Ja też jako dziecko miałam szmery w sercu. W zeszłym roku wylądowałam na kilka dni w szpitalu na kardiologi. Miałam duszności i bóle w klatce piersiowej plus plecy. Porobili badania i okazało się, że to wszystko przez kręgosłup. Dali skierowanie i musiałam jeździć na fizjoterapie. I jeszcze do profesora raz w miesiącu. Też od mojej pracy. Wszystko ładnie pięknie w ciąży. Zero objawów. I znowu :( Kręgosłup to jakaś masakra a o reumatyzmie już nie wspomnę. Byłam u lekarza i mi powiedzieli, że prędzej można diagnozować jak przestanę karmić piersią bo hormony nie tak jak trzeba. I mi zaproponowali żebym wzięła tabletkę na odstawienie od piersi. Mówię, że mam to w d.... będę karmić i już! Nikt mi nie będzie mówił, że mam małego kompletnie odstawić od cycka! Moja decyzja nawet jak mam się z bólem męczyć! Trudno! Karmienie górą! A po wizycie u pediarty ok, małemu nic nie jest,resztki katarku spływały do gardła i dlatego kasłał. Już prawie wcale nie kaszle. No i kazali mi dietę pomału poszerzać. Dałam mu na spróbowanie wczoraj marchewki i jak raz spróbował to potem pluł i się dławił :D nie mogłam ze śmiechu. I zdecydowałam, że poczekam do grudnia a póki co cyc i butla. Ej wiecie co? Po aferze B. w przychodni co do poczekalni,poprawili się! Oddzielają dzieci chore od zdrowych i te co siedzą na recepcji mówią, do której wejść :)

A B. też od kilku dni mnie wpienia! Nie dość, że przychodzi jak dzieciaki śpią to jeszcze mu wszystko nie pasuje! I wmawia, że to ja jestem dziwna! Kurde bo mnie te dwa najstarsze też potrafią ciśnienie podnieść! To potem chodzę podminowana. Mały wkońcu ładnie zasypia. Pokręci się chwilę i zaśnie :)

Veronika bo to zawsze jest nasza wina i my jesteśmy dziwne i my się czepiamy ;).czytałam że przy karmieniu piersią dietę można rozszerzać od 6 miesiąca więc jest troszkę czasu.nam lekarz polecił maść dermaveel wspomagająco na to atopowe zapalenie skóry.nie zawiera sterydów, parabenow i olei mineralnych.jest na składnikach naturalnych. Zacznę go jutro smarować i zobaczymy czy będzie poprawa.mam nadzieję że pomoże. Gdyby mu zeszło uczulenie to moglibyśmy już zacząć wprowadzać jedzonko. Jak jemy to mały się nam przygląda,robi dzióbki i mlaska. Mam wyrzuty sumienia że nie może skosztować czegoś nowego :(

reklama
Do góry