reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

reklama
Dziewczyny jestem po szpitalu , mam żółte oczy i pomarańczowy mocz czuje się paskudnie jutro mam wrócić bo miejsca nie maja ... dostałam antybiotyk. Chyba umrę podejrzewają wątrobę lub nerki .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

O matko, Foxy duuużo zdrówka :***.dobrze że pojechałas do szpitala. Spróbuj pić dużo wody bo to oczyszcza organizm z toksyn.poproś kuzynke albo ciocie o pomoc przy małym (Chyba że mąż da radę) i odpoczywaj. Gdybyś się czuła gorzej to nie czekaj do jutra tylko od razu do szpitala. Mam nadzieję że szybko wrócisz do zdrowia. Szkoda że jesteś tak daleko i nie możemy Ci pomóc :(.

Dzięki Kasiek sama nie wiem co robić już ... boli jak cholera ledwo oddycham ... a to mój mocz same zobaczcie coś jest nie tak :/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
1509186734-e0b85bcca4543723-aaaaaa.jpeg

O matko jaki pomarańczowy. Wygląda jak sok jabłkowy! Ale też mądrzy ze kazali ci jutro przyjść. Powinni zorganizować łóżko! Mam nadzieję że mąż da sobie radę z małym. Życzę zdrówka. Pisz jeśli się dowiesz co dokładnie Ci dolega

Faktycznie ciemny,prawie brązowy. Nie ma żartów. Nie bój się tylko do szpitala i nie daj się odesłać. Oni tam chyba powariowali żeby Cię odsyłac w takim stanie. Trzymam kciuki żeby Cię szybko i dobrze zdiagnozowano. Zdrowka:* jak będziesz mogła to daj znać co z Tobą. Mam nadzieję że szybko wrócisz do zdrowia i do domu :*

reklama
Współczuję. Co za ludzie. To nikt nie widzi w jakim jesteś stanie? Jestes sama w szpitalu?Przydałby Ci się ktoś żeby ich tam opierniczyc. Jak Emilka miała 2 lata i myślałam że złamała rękę to spędziłam w szpitalu 7 godzin ( w Irlandii ).tez się nie przejmowali że malutkie dziecko i płacze :mad:.

Do góry