reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

reklama
Dziewczyny jestem po szpitalu , mam żółte oczy i pomarańczowy mocz czuje się paskudnie jutro mam wrócić bo miejsca nie maja ... dostałam antybiotyk. Chyba umrę podejrzewają wątrobę lub nerki .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

O matko, Foxy duuużo zdrówka :***.dobrze że pojechałas do szpitala. Spróbuj pić dużo wody bo to oczyszcza organizm z toksyn.poproś kuzynke albo ciocie o pomoc przy małym (Chyba że mąż da radę) i odpoczywaj. Gdybyś się czuła gorzej to nie czekaj do jutra tylko od razu do szpitala. Mam nadzieję że szybko wrócisz do zdrowia. Szkoda że jesteś tak daleko i nie możemy Ci pomóc :(.

Dzięki Kasiek sama nie wiem co robić już ... boli jak cholera ledwo oddycham ... a to mój mocz same zobaczcie coś jest nie tak :/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
1509186734-e0b85bcca4543723-aaaaaa.jpeg

O matko jaki pomarańczowy. Wygląda jak sok jabłkowy! Ale też mądrzy ze kazali ci jutro przyjść. Powinni zorganizować łóżko! Mam nadzieję że mąż da sobie radę z małym. Życzę zdrówka. Pisz jeśli się dowiesz co dokładnie Ci dolega

Faktycznie ciemny,prawie brązowy. Nie ma żartów. Nie bój się tylko do szpitala i nie daj się odesłać. Oni tam chyba powariowali żeby Cię odsyłac w takim stanie. Trzymam kciuki żeby Cię szybko i dobrze zdiagnozowano. Zdrowka:* jak będziesz mogła to daj znać co z Tobą. Mam nadzieję że szybko wrócisz do zdrowia i do domu :*

reklama
Współczuję. Co za ludzie. To nikt nie widzi w jakim jesteś stanie? Jestes sama w szpitalu?Przydałby Ci się ktoś żeby ich tam opierniczyc. Jak Emilka miała 2 lata i myślałam że złamała rękę to spędziłam w szpitalu 7 godzin ( w Irlandii ).tez się nie przejmowali że malutkie dziecko i płacze :mad:.

Do góry