reklama
Foxy_mama
Fanka BB :)
Dziewczyny jestem po szpitalu , mam żółte oczy i pomarańczowy mocz czuje się paskudnie jutro mam wrócić bo miejsca nie maja ... dostałam antybiotyk. Chyba umrę podejrzewają wątrobę lub nerki .
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
kasieks
O matko, Foxy duuużo zdrówka :***.dobrze że pojechałas do szpitala. Spróbuj pić dużo wody bo to oczyszcza organizm z toksyn.poproś kuzynke albo ciocie o pomoc przy małym (Chyba że mąż da radę) i odpoczywaj. Gdybyś się czuła gorzej to nie czekaj do jutra tylko od razu do szpitala. Mam nadzieję że szybko wrócisz do zdrowia. Szkoda że jesteś tak daleko i nie możemy Ci pomóc .
Veronika_k
Kasiek pediatra nam mówiła, że mogę po mału wprowadzać. My jak jemy a on widzi to aż się trzęsie Foxy trzymam kciuki!
kasieks
Faktycznie ciemny,prawie brązowy. Nie ma żartów. Nie bój się tylko do szpitala i nie daj się odesłać. Oni tam chyba powariowali żeby Cię odsyłac w takim stanie. Trzymam kciuki żeby Cię szybko i dobrze zdiagnozowano. Zdrowka:* jak będziesz mogła to daj znać co z Tobą. Mam nadzieję że szybko wrócisz do zdrowia i do domu :*
reklama
kasieks
Współczuję. Co za ludzie. To nikt nie widzi w jakim jesteś stanie? Jestes sama w szpitalu?Przydałby Ci się ktoś żeby ich tam opierniczyc. Jak Emilka miała 2 lata i myślałam że złamała rękę to spędziłam w szpitalu 7 godzin ( w Irlandii ).tez się nie przejmowali że malutkie dziecko i płacze .
Podziel się: