reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Kasiek ja wiem właśnie tylko teraz nie bardzo mam jak ... będę atakować lekarza może się uda, taka mam nadzieje

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Moja mama ma tak z gastrologiem. 2 razy popelaky jej wrzody. I wie już jak się czuła i czym to spowodowane. Znowu zaczęła się czuć specyficznie na tą chorobę i jak zawsze krew przy 2. Więc się zapisała i mówi że znowu jej się trzody odnawiają. A on powiedział że nie, bo ona nie jest lekarzem więc nie może tego stwierdzić. On jej nie da skierowania na gastroskopie. I po 2 miesiącach znowu poszła bo kiepsko się czuła i mi mówi że będzie twardą... ta. Wyszła bez skierowania. Zmień lekarza, bo taki co wyżej sra niż dupę ma, jest najgorszy i mu nie przegadasz.

Dziewczyny wszystkiego mi się odechciewa czuje się tak paskudnie nawet po tostach i kurczaku ... jak nie przejdzie to jutro pójdę na IP pierdole ich mądrości , bo nie wiem co mi dolega ale jest to paskudne ! Mały od 6 rana dziś szalał dopiero od 15 min spi a ja mogę odetchnąć na moment .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej dziewczyny dopiero tu zajrzałam! Byłam z młodym u okulisty i będzie nosił okularki. +2.5 na lewe i +2.0 na prawe. Za tydzień będą gotowe. Jutro rano na 8 jeszcze do Usc resztki pozałatwiać i na 10 do pediatry bo małemu jak się skończył katarek to zaczął się kaszel. I wolę sprawdzić niż później tak jak PatiEmma wylądować w szpitalu z nim. Podszykowałam sobie na zapiekanke i poznien wstawię tylko do piekarnika. Nie wiem o której B. napisze,ze zaczyna ostatni termin, żebym mogła nastawić zapiekankę m Mały śpi już 3 godziny. Był z nami u okulisty i prawie nie spał,więc wymęczony. A ja właśnie skończyłam prasować,pranie się pierze muszę tylko później zejść i powiesić. Później małego wykąpać,z córą material powtórzyć i wieczór zleci. Młody na nocce u teściów, trochę spokoju :) U nas dziś fajnie ciepło było ;) od piątku długi weekend. Dopiero do szkoły i B. do pracy w czwartek. W poniedziałek młody ma tylko przedszkole(chociaż jedna dobra wiadomość) ;)

My dziś byliśmy na szczepieniu.niby strajk w Małopolsce ale na szczęście u nas lekarz przyjmował wiec 1 dawka polio zaliczona.mały był mega dzielny.skrzywil się, stęknał i po wszystkim. Wogóle nie płakał :-D.jestem z niego dumna:-D.
Siostra była u mnie cały dzień więc nic poza obiadem nie zrobiłam. Mąż pojechał odwieźć ją i jej męża do domu bo mają kawał drogi a ich samochód wylądował u mechanika

Kasieks widzę że miło spedzilas czas z siostrą :) u mnie dzisiaj koleżanka była. Powytulala Artura. Przed 20 wyszła a o 20.40 mąż przyjechał więc też mi szybko minął czas
Czas minął fajnie ale jak pomyślę ile rzeczy do zrobienia w domu to łapie się za głowę. Niestety samo się nie zrobi. Zazwyczaj nadrabiam w sobotę ale mąż idzie do pracy więc muszę poradzić sobie sama z tym wszystkim. Mam nadzieję że mały trochę pospi. Dziś miał tylko 2 drzemki po 15 minut. Niedano obudził się z płaczem i usypialam go na rękach. Ostatnio nie dosypiam i jestem zmęczona. Wczoraj jak mały zasnął popołudniu to zasnęłam obok.mąż mnie obudził jak wrócił z pracy więc spałam może jakieś 15-20 minut ;)

Zagladnelam do książeczki i mały ważył 11.10-7,500 19.10-7,620 i dziś 25.10-7,860. Z czego on tak rośnie skoro niedojada? Może nie trzeba takiej ilości jak jest rozpisana na puszce:eek:

U mnie była ciocia bo uszyła mi zasłony + firany do kuchni :) jestem mega zadowolona bo lubię takie [emoji7]ale to kwestia gustu :p
1508961396-79aa449be06272e3-aaaaaa.jpeg
1508961410-fdf9545dc7516dc4-aaaaaa.jpeg
t
1508961420-964e30b7bbc01984-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
A ja za poł godz mam termin u pediatry z małego kaszlem a teraz jem śniadanko bo o 7.30 musieliśmy do Usc jechać. Mój mały najpierw cyca a potem butlę i czasami zje całe 200lml a czasami 180. To chyba zależy jakie mleko. Niektóre może bobasa nasycić a inne nie. Dziewczyny koniec października a u nas ciepło,nocki takie ciepłe, że aż się nie chce wierzyć. Niby mówią, że zima ma być ciepła bo niby zapowiadają do 15 st na plusie! Zobaczymy jak to będzie ;) Fajnie by było. Ja nie lubię zimy, więc jakby było ciepło i słonecznie to szybko zleci :)

Do góry