reklama
Emol
Fanka BB :)
Moja mama ma tak z gastrologiem. 2 razy popelaky jej wrzody. I wie już jak się czuła i czym to spowodowane. Znowu zaczęła się czuć specyficznie na tą chorobę i jak zawsze krew przy 2. Więc się zapisała i mówi że znowu jej się trzody odnawiają. A on powiedział że nie, bo ona nie jest lekarzem więc nie może tego stwierdzić. On jej nie da skierowania na gastroskopie. I po 2 miesiącach znowu poszła bo kiepsko się czuła i mi mówi że będzie twardą... ta. Wyszła bez skierowania. Zmień lekarza, bo taki co wyżej sra niż dupę ma, jest najgorszy i mu nie przegadasz.
Foxy_mama
Dziewczyny wszystkiego mi się odechciewa czuje się tak paskudnie nawet po tostach i kurczaku ... jak nie przejdzie to jutro pójdę na IP pierdole ich mądrości , bo nie wiem co mi dolega ale jest to paskudne ! Mały od 6 rana dziś szalał dopiero od 15 min spi a ja mogę odetchnąć na moment .
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Veronika_k
Hej dziewczyny dopiero tu zajrzałam! Byłam z młodym u okulisty i będzie nosił okularki. +2.5 na lewe i +2.0 na prawe. Za tydzień będą gotowe. Jutro rano na 8 jeszcze do Usc resztki pozałatwiać i na 10 do pediatry bo małemu jak się skończył katarek to zaczął się kaszel. I wolę sprawdzić niż później tak jak PatiEmma wylądować w szpitalu z nim. Podszykowałam sobie na zapiekanke i poznien wstawię tylko do piekarnika. Nie wiem o której B. napisze,ze zaczyna ostatni termin, żebym mogła nastawić zapiekankę m Mały śpi już 3 godziny. Był z nami u okulisty i prawie nie spał,więc wymęczony. A ja właśnie skończyłam prasować,pranie się pierze muszę tylko później zejść i powiesić. Później małego wykąpać,z córą material powtórzyć i wieczór zleci. Młody na nocce u teściów, trochę spokoju U nas dziś fajnie ciepło było od piątku długi weekend. Dopiero do szkoły i B. do pracy w czwartek. W poniedziałek młody ma tylko przedszkole(chociaż jedna dobra wiadomość)
kasieks
My dziś byliśmy na szczepieniu.niby strajk w Małopolsce ale na szczęście u nas lekarz przyjmował wiec 1 dawka polio zaliczona.mały był mega dzielny.skrzywil się, stęknał i po wszystkim. Wogóle nie płakał .jestem z niego dumna.
Siostra była u mnie cały dzień więc nic poza obiadem nie zrobiłam. Mąż pojechał odwieźć ją i jej męża do domu bo mają kawał drogi a ich samochód wylądował u mechanika
Siostra była u mnie cały dzień więc nic poza obiadem nie zrobiłam. Mąż pojechał odwieźć ją i jej męża do domu bo mają kawał drogi a ich samochód wylądował u mechanika
kasieks
Czas minął fajnie ale jak pomyślę ile rzeczy do zrobienia w domu to łapie się za głowę. Niestety samo się nie zrobi. Zazwyczaj nadrabiam w sobotę ale mąż idzie do pracy więc muszę poradzić sobie sama z tym wszystkim. Mam nadzieję że mały trochę pospi. Dziś miał tylko 2 drzemki po 15 minut. Niedano obudził się z płaczem i usypialam go na rękach. Ostatnio nie dosypiam i jestem zmęczona. Wczoraj jak mały zasnął popołudniu to zasnęłam obok.mąż mnie obudził jak wrócił z pracy więc spałam może jakieś 15-20 minutKasieks widzę że miło spedzilas czas z siostrą u mnie dzisiaj koleżanka była. Powytulala Artura. Przed 20 wyszła a o 20.40 mąż przyjechał więc też mi szybko minął czas
reklama
Veronika_k
A ja za poł godz mam termin u pediatry z małego kaszlem a teraz jem śniadanko bo o 7.30 musieliśmy do Usc jechać. Mój mały najpierw cyca a potem butlę i czasami zje całe 200lml a czasami 180. To chyba zależy jakie mleko. Niektóre może bobasa nasycić a inne nie. Dziewczyny koniec października a u nas ciepło,nocki takie ciepłe, że aż się nie chce wierzyć. Niby mówią, że zima ma być ciepła bo niby zapowiadają do 15 st na plusie! Zobaczymy jak to będzie Fajnie by było. Ja nie lubię zimy, więc jakby było ciepło i słonecznie to szybko zleci
Podziel się: