reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Noc była super. Wprawdzie spał cały czas na mnie ale płakał tylko raz i wstalismy przed 9:).w dzień niestety powtórka z wczoraj i płacz jak mnie nie widział a musiałam tłumaczyć Emilce ułamki tym razem dziesietne bo jutro ma kartkówke.
Mały dziś raczkowal po całym domu. Chciał zjeść krede tablicowa i buta Emilki a jak gotowałam obiad to bawił się garnkami i rozrzucal ziemniaki po całej kuchni :D.mam w pokoju zamontowana bramkę ale ktoś i tak musi go pilnować.dziś stał przy niej i próbował otworzyć ale na szczęście to jeszcze dla niego zatrudne :).

reklama
1519996010-6591efed92a247a5-aaaaaa.jpeg

Zobacz czy szczur nie uciekł :)

tb73j48aiqbsbsjk.png

h44e9jcgly0fujg4.png

Veronika ja tez jak to mąż przyniósł [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A to taki fotelik jest ze można posadzić dziecko :p ale jak widać u nas nie działa [emoji23][emoji23][emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Wczoraj rano postawiłam Dominika na podłodze i chciałam ubrać pantofle. Niestety był tylko jeden. Zaczęłam szukać pod stołem i łóżkiem ale nie było. W końcu zrezygnowałam i poszłam do kuchni. Przy bramce siedział uśmiechnięty Dominik z drugim pantoflem;).dziś zrobił to samo. Ledwo znalazł się na podłodze, złapał pantofel i zaczął na czworaka z nim uciekać w stronę bramki.jak go złapałam to śmiał się na cały głos :D.

reklama
Ja dziś trochę posprzatałam ale ciężko coś zrobić przy małym rozdarciuchu ;).

spakowalam małe ciuszki po Dominiku w kartony,opisałam i przekażę żonie kuzyna.jej brat z narzeczona starają się o dziecko więc może im się przydadzą. Trzymam za nich kciuki bo coś nie idzie i były już 2 poronienia.mieli robić jakieś badania ale nie jestem na bieżąco. Spakowalam też lalki Emilki bo się już nie bawi i damy młodszym dziewczynkom:).

Muszę kupić zabezpieczenia do szafek bo mały otwiera i wyrzuca zawartość i coś na narożniki. Dziś się wywrocil do tyłu i uderzył głową w szafkę. Skończyło się na guzie ale się wystraszyłam.Dominik ma etap że jak po coś sięga to zapomina się trzymać i się wywraca. Powinien chyba chodzić w kasku.może wtedy bym była spokojniejsza.

Jutro jedziemy do rodziców męża bo zrobiło się trochę cieplej ;) i może pójdziemy na spacer.A co tam u Was słychać?

Do góry