reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

U nas też dawno takiego mrozu nie było. Ale u nas sucho. Od piątku już powoli na plusie ale wtedy pewnie będzie i wilgotno. Byłam odebrac Szymka z busa,wyszłam z Leonem parę minut wcześniej i poszliśmy na 20 minutowy spacer. Więcej się nie dało bo wiatr strasznie zimny a -6,odczuwalna pewnie z -11. Teraz robię obiad Szymkowi i mały też zje i pójdzie na drzemkę. Dobrze,że dziś gimnastyki nie ma. Dziś mu obniżylam łóżeczko bo usiadl, nogi między szczeblami i gryzł łóżeczko. Za chwilę pewnie będzie wstawał. Emol jak się czujesz?

reklama
Foxy u nas też wiosna szybciej jak w Pl,tak samo jesień dłuższa. U nas już jabłoń paczki wyouscila ale szlag ja pewnie teraz trafił. Tulipany i inne kwiaty też już wyszły i też pewnie pomarzly. Niektórzy pocięli gałęzi od winogron i będą płakać bo też pewnie pomarzły :D

Oto Leon pożerający swoje łóżeczko :D
IMG-20180228-WA0000.jpeg

Załączniki

• IMG-20180228-WA0000.jpeg
    IMG-20180228-WA0000.jpeg
    710,6 KB · Wyświetleń: 417
Veronika bardzo zimno.jak Leon pięknie siedzi :) a My nie wychodzimy. Co do ciąży to trochę śpiąca ale ogólnie jest ok. brak mdłości.

tb73j48aiqbsbsjk.png

h44e9jcgly0fujg4.png

reklama
Do góry