reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Veronika! Super! Gratulacje od nas :)

tb73j48aiqbsbsjk.png

h44e9jcgly0fujg4.png

reklama
Veronika gratulacje :* . Na nas nadciąga burza śnieżna emma :o mam nadzieje ze przejdzie bokiem :x .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

U mnie dziś -8 a jutro ma być -12,brrr.
Dominik znów daje czadu w nocy. W niedzielę i poniedziałek co chwile się budził a wczoraj to już mąż go nosił na rękach bo ja nie dawałam rady.jestem wykończona. W dodatku dziś popołudniu chciałam coś posprzątać to się nie dało. Mąż siedział z małym ale jak tylko wychodziłam z pokoju to był ryk.marzy mi się żeby dziś pospał spokojnie a jutro był grzeczny.taka miła odmiana :rolleyes:.

Dziękuję :* naprawdę by się przydało bo mam kryzys.potrzebuje taki 1 dzień luzu na złapanie oddechu;).jak jesteśmy sami to jeszcze ogarniam.popołudniu już jestem zmęczona bo niewyspanie swoje robi.wkurzam się jak mąż jest w domu i nie umie uspokoić małego. Od razu się denerwuje ale to pewnie też przez brak snu.w dodatku nie bardzo mam czas dla Emki i też mnie to drażni. Ona też potrzebuje mamy dla siebie.nie narzeka ale brakuje mi tego czasu spędzonego z nią i jej pewnie też. Nie wiem jak to wszystko pogodzić bo mały potrzebuje jeszcze ciągłej opieki. Wyciągam ją na zakupy bo wtedy jesteśmy same ale w domu się nie da bo Dominik od razu płacze jak słyszy że jestem ale mnie nie widzi.

Veronika - gratulacje dla Leona! Super!

Foxy - Alex przesliczny jak zawsze! Maly wampirek. Urocze zdjecia. Bedziesz miala piekna pamiatke. A jak u Was z pogoda ? Wszystko dobrze ?

Emol - Super, ze Arturek tak zalapal. Moja znajoma mowila mi, ze jej corka zalatwiala sie do nocnika miedzy 7, a 10 miesiacem. Potem swiat ja pochlonal i przestala. Gdy zaczela chodzic nie miala na to czasu.
Zaluje, ze ja jeszcze nie moge sadzac Tymka na nocnik.

Kasieks - jak nocka ? Szkoda, ze nie masz tyle czasu dla Emilki. Przy maluchu trudno wszystko zorganizowac tak jak bylo wczesniej.

A ja tak sie wczoraj poklocilam z mezem, ze juz myslam, ze go wystrzele w kosmos. Oczywiscie o pierdole, ale... potem wylalam cale zale i nieszczecia z ostatnich 2 lat. Troche mnie ponioslo. Nie wiem kiedy sie pogodzimy... nie lubie tak. Moj maz ma taki charakter, ze teraz bedzie na mnie obrazony i bedzie mnie traktowal z dystansem dlugi czas.

Poranna_burza twój mąż ma trochę podobny charakter do mojego męża. Ale na szczęście ja wiem jak i co i szybko mu przechodzi. Ostatnio coś między nami jest bardzo dobrze. Ostatnia kłótnia była w niedzielę i od tego czasu ok :) Auto jeszcze nie zrobione a dziś już czwartek :( mąż mówił,że tak z 3 dni. A dziś już 4! Chciałam w sobotę tylko z Julią na zakupy jechać bo jest tak jak u Kasiek. Niby nie narzeka ale widzę,że jej brakuje tego czasu. A mąż został by tylko z chlopakami. Jakby Leon spał to mógłby z Szymkiem się pobawić bo dziś trochę narzekał,że jest też jego tatą a nie tylko Leona. Kurde chociaż byś się dwoiła,troiła to i tak komuś brakuje tego czasu :( U nas dziś pochmurno i zimno :/ niby w niedzielę na plusie ma być 10 ale ma padać! Nie lubię jak jest taki mega skok z -10 na 10! Szymka zostawiam dziś i jutro w domu bo pokaszluje,Leon też, w przedszkolu same choróbska :/ nie wiem czemu ale myślę,że dziś piątek! Gdzieś mi czwartek uciekł! Dziś na kolację zrobię zapiekankę! Wkurza mnie bo nie wiem nigdy kiedy wraca z pracy a nie lubię odgrzewanego.

Ale się wkurzyłam! Mąż właśnie napisał,że auto dopiero w poniedziałek! Super po prostu! O zakupach mogę zapomnieć z Julią,pojedzie sam! I weekend w dupie bo w domu! Wkurwa mam na maksa :(

reklama
Do góry