reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Veronika! Super! Gratulacje od nas :)

tb73j48aiqbsbsjk.png

h44e9jcgly0fujg4.png

reklama
Veronika gratulacje :* . Na nas nadciąga burza śnieżna emma :o mam nadzieje ze przejdzie bokiem :x .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

U mnie dziś -8 a jutro ma być -12,brrr.
Dominik znów daje czadu w nocy. W niedzielę i poniedziałek co chwile się budził a wczoraj to już mąż go nosił na rękach bo ja nie dawałam rady.jestem wykończona. W dodatku dziś popołudniu chciałam coś posprzątać to się nie dało. Mąż siedział z małym ale jak tylko wychodziłam z pokoju to był ryk.marzy mi się żeby dziś pospał spokojnie a jutro był grzeczny.taka miła odmiana :rolleyes:.

Dziękuję :* naprawdę by się przydało bo mam kryzys.potrzebuje taki 1 dzień luzu na złapanie oddechu;).jak jesteśmy sami to jeszcze ogarniam.popołudniu już jestem zmęczona bo niewyspanie swoje robi.wkurzam się jak mąż jest w domu i nie umie uspokoić małego. Od razu się denerwuje ale to pewnie też przez brak snu.w dodatku nie bardzo mam czas dla Emki i też mnie to drażni. Ona też potrzebuje mamy dla siebie.nie narzeka ale brakuje mi tego czasu spędzonego z nią i jej pewnie też. Nie wiem jak to wszystko pogodzić bo mały potrzebuje jeszcze ciągłej opieki. Wyciągam ją na zakupy bo wtedy jesteśmy same ale w domu się nie da bo Dominik od razu płacze jak słyszy że jestem ale mnie nie widzi.

Veronika - gratulacje dla Leona! Super!

Foxy - Alex przesliczny jak zawsze! Maly wampirek. Urocze zdjecia. Bedziesz miala piekna pamiatke. A jak u Was z pogoda ? Wszystko dobrze ?

Emol - Super, ze Arturek tak zalapal. Moja znajoma mowila mi, ze jej corka zalatwiala sie do nocnika miedzy 7, a 10 miesiacem. Potem swiat ja pochlonal i przestala. Gdy zaczela chodzic nie miala na to czasu.
Zaluje, ze ja jeszcze nie moge sadzac Tymka na nocnik.

Kasieks - jak nocka ? Szkoda, ze nie masz tyle czasu dla Emilki. Przy maluchu trudno wszystko zorganizowac tak jak bylo wczesniej.

A ja tak sie wczoraj poklocilam z mezem, ze juz myslam, ze go wystrzele w kosmos. Oczywiscie o pierdole, ale... potem wylalam cale zale i nieszczecia z ostatnich 2 lat. Troche mnie ponioslo. Nie wiem kiedy sie pogodzimy... nie lubie tak. Moj maz ma taki charakter, ze teraz bedzie na mnie obrazony i bedzie mnie traktowal z dystansem dlugi czas.

Poranna_burza twój mąż ma trochę podobny charakter do mojego męża. Ale na szczęście ja wiem jak i co i szybko mu przechodzi. Ostatnio coś między nami jest bardzo dobrze. Ostatnia kłótnia była w niedzielę i od tego czasu ok :) Auto jeszcze nie zrobione a dziś już czwartek :( mąż mówił,że tak z 3 dni. A dziś już 4! Chciałam w sobotę tylko z Julią na zakupy jechać bo jest tak jak u Kasiek. Niby nie narzeka ale widzę,że jej brakuje tego czasu. A mąż został by tylko z chlopakami. Jakby Leon spał to mógłby z Szymkiem się pobawić bo dziś trochę narzekał,że jest też jego tatą a nie tylko Leona. Kurde chociaż byś się dwoiła,troiła to i tak komuś brakuje tego czasu :( U nas dziś pochmurno i zimno :/ niby w niedzielę na plusie ma być 10 ale ma padać! Nie lubię jak jest taki mega skok z -10 na 10! Szymka zostawiam dziś i jutro w domu bo pokaszluje,Leon też, w przedszkolu same choróbska :/ nie wiem czemu ale myślę,że dziś piątek! Gdzieś mi czwartek uciekł! Dziś na kolację zrobię zapiekankę! Wkurza mnie bo nie wiem nigdy kiedy wraca z pracy a nie lubię odgrzewanego.

Ale się wkurzyłam! Mąż właśnie napisał,że auto dopiero w poniedziałek! Super po prostu! O zakupach mogę zapomnieć z Julią,pojedzie sam! I weekend w dupie bo w domu! Wkurwa mam na maksa :(

reklama
Do góry