reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

U nas noc nie zaciekawa,jak Leon poszedł spać po 19 to o 1 zaczął wojować,nie chciał pić mleka,mąż marudził. Mały jakoś zasnął ale od 4 to samo. Mleka nie chciał,co odłożyłam do łóżeczka to ryk nie samowity. Mąż wstał i go przebrał,wziął do nas ale ja byłam zła,i tak do 6.30 wojował a my się kłóciliśmy przy okazji :( o 6.30 dałam mu kaszkę,zjadł,uspokoił się i poszedł spać,na szczęście mąż dziś zaczynał później bo by jeszcze bardziej marudził,że nie wyspany. Ja jakaś spokojna,chyba że zmęczenia. Szymek w domu bo kaszle,w przedszkolu zapalenie płuc i oskrzeli więc niech zostanie. A po za tym zaspaliśmy ;) Mój mąż mnie wkurza! Powiedział mi,że jest na mnie zły,że zostawiłam Leona w łóżeczku a on tak płakał. Matko tylko może tak byłam już wyczerpana? On tak od 16 płakał bez przerwy dopóki nie zasnął. Powiedziałam mu tylko,że jeżeli mu z tym lepiej,że jest nanie zły to proszę bardzo niech tak będzie,koło dupy mi to lata. On jak powiedział,że jest zły to myslal,że zaraz będę przepraszać :D może mnie w nogę pocałować!

reklama
No i martwi mnie dziś jedno :/ dziś powinnam dostać okres. Ale coś mi się wydaje,że się na niego nie zanosi. Zawsze dzień przed okresem miałam niezmierną ochotę na sex a wczoraj jak myślałam o nim to się wkurzałam. I w dzień okresu bolał mnie zawsze brzuch i byłam zdenerwowana a ja dziś spokojna jak nigdy :o

Foxy dobrze ze sie odezwalas juz zaczynalysmy sie martwic o Ciebie
Poranna burza to dobrze ze trafiliscie na inna zawsze to tez druga opinia i przede wszystkim na nfz!!!
U nas wyszlo tak ze dostalysmy nabrehabilitacje ciag dalszy bo nadal nie chce sie za bardzo przewracac a jak sie przewroci i reka zostanie z tylu to i tak zostaje nie da rady do przodu jej wiec i my w marcu zaczynamy ,narazie bede probowac w domu cos robic ,kazala pilke kupic i na pilce

Dziewczyny teściowa mnie rozjebała na łopatki. Wczoraj napisałam ogłoszenie,że szukam osoby,która mogłaby zająć się Szymkiem jak będę na gimnastyce. Napisała jedna babka i młody był wczoraj. Zaraz teściowej opowiadał. Ona dziś te ogłoszenie widziała i pyta mi się dlaczego kogoś szukam? Mówię a co mam z nim zrobić w tym czasie jak mam gimnastyke? Najpierw zajebała tekstem,że może zostawać dłużej w przedszkolu( nie może bo dzwoniłam wczoraj i pytałam) potem,że u Björna zaś na koniec jeszcze,że u niego w przychodni na samej górze jest przedszkole prywatne i tam może. Nie może bo to jest przedszkole do pracowników którzy tam w jednej firmie pracują! Ale ona wie lepiej. Teraz robi wywiad u kogo był wczoraj młody. Coraz bardziej się przekonuję,że ta kobieta ma coś nie pokolei w głowie

Noc średnio. Tak do 2 marudził a potem już było ok tylko karmienie o 5.teraz też się wierci.w dodatku dziś znów kichał.

sąsiedzi dalej remontują. Jacyś psychole.

Foxy fajnie że się odezwalas:). Ja też nie bardzo mam kiedy pisać ale staram się chociaż czytać na bieżąco i wieczorem odpisać. Mały krótko śpi i nie mogę się ze wszystkim wyrobić czasowo.

W lidlu kupiłam bluzę, 2 pary spodni,3koszulki i buty.ciuszki kupiłam w większym rozmiarze.mam ładne kartony i jak trafię coś fajnego dla Emki lub Dominika a nie potrzebne na teraz to kupuję większe i potem nie trzeba kupować nowej rozmiarówki od 0 tylko dokupuje co brakuje więc jest łatwiej finansowo. Natomiast z butami które kupiłam jest problem. Niby rozmiar ok ale Dominik nie wsadzi nogi.następnym razem wezmę go ze sobą i będę mierzyć w sklepie.

Veronika nie przejmuj się teściową. Z jakiegoś powodu Twój mąż nie chce tam jeździć. Najlepiej się uniezależnić od nich skoro i tak nie można na nich liczyć.

Dziewczyny fajnie że dzieciaczki dają radę na rehabilitacjach i że będą na NFZ bo to jednak duże koszty.

Kasiek nas rację! Powodów jest mnóstwo,ciągle jej narzkekanie na teścia,na co to ona chora nie jest,że nie śpi w nocy i wymyśla 1000 powód! Nie chce mu się poprostu tego słuchać! Szczerze? Ja jakoś to trawiłam ale już mnie to też denerwuje! Co dzień jedno i to samo,przydzi się! Wydaje nam się,że ona nie jest zadowolona z siebie,że swojego życia! Co chwilę coś jej się nie podoba na kogoś narzeka. Dziś,że poszewka na krzesełko nie dobra,bo zjeżdża :D i ona zrobi z poduszek takie jak na krzesełka :o pytam jak ja tam wcisnęło później Leona? Jest stolik ale i też ta dodatkowa barierka która jest przykręcona i można ją odkręcić jak nie potrzebna jak będzie starszy! Co za pomysły. Powiedziałam jej że to miłe że się martwi ale kupiłam na necie dziś nowe,inne,lepsze :)

PatiEmma - trzymam kciuki za postepy. My na nfz mamy 10 wizyt raz w tygodniu. U jak u Was ? Dobrze, ze bedzie kontynuacja cwiczen.

Kasieks - ja tez tak robie. Od razu kupuje ubranka w wiekszych rozmiarach jak sa w niskiej cenie albo w promocji. Tylko zeby Dominik znowu sie nie rozchorowal. Spokojnej nocki.

Veronika - niektorzy ludzie lubia tak gledzic... i szukac we wszystkim problemow. Fajnie, ze znalazlas nianie:)

reklama
Poranna burza my mamy 15spotkan codziennie, plus jakies lampy na 15min przed cwiczeniami, mam nadzieje ze w koncu leniuszek sie zmobilizuje, mam nadzieje ze i u was juz z gorki bedzie;)

Do góry