reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

U nas noc slabiutko.mały do 2 się budził co chwilę,o 5 mleko i 7 pobudka. Funkcjonuje dzięki kofeinie ;).
Byłam dziś w pepco. Pojawiły się już ciuszki z krótkim rękawkiem więc można coś kupić na lato (info dla tych, które kupują wcześniej) ;).na razie niewiele ale za tydzień wchodzi nowa gazetka.

reklama
Kasieks tak u nas mąka pomaga a każda kąpiel bez niej kończy się znów wysypka i plamami . Może woda jakaś do bani ...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

U nas noce narazie odpukać ok ale pewnie dlatego ze ząbki już wyszły te co się przebijały .Wyglada jak wampir [emoji23][emoji23] nie ma górnych jedynek tylko dwójki :p i dolne jedynki i jedna dwójkę ;p

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

1518811343-b2e592115d66633c-aaaaaa.jpeg
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Zapomniałam napisać że dziś o 1 rano Dominik skończył 8 miesięcy :).bąbel tak rośnie że chyba znów będę musiała zrobić przegląd jego ciuszków ;).

Pati emma ale co przeszło? Ogólnie trochę żołądek ale to mi bardzo nie przeszkadza. Nie mam mdłości.

Foxy o wejściu! Hahahha

A ja wam powiem tak co do tych szorstkich chrostek. Mój Szymek ma od małego. Tzn dostał jak miał kilka miesięcy. Nie była to alergia. Najpierw na buźce,później zniknęło i na ramienionach wyszło. Lekarze przepisywali mu różnego rodzaju mascie i robione miał specjalnie i nic nie pomogło :/ kupowałam też specjalne płyny do kąpieli i nic. Dopiero po 4 latach tzn kilka miesięcy temu po urodzeniu Leona zaczęło znikać i zniknęło. Tak kiedyś go wykąpałam w płynie z Ziajki co stosuje dla Leona. I po pierwszym użyciu już widziałam różnice.

reklama
Do góry