reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

U nas noc slabiutko.mały do 2 się budził co chwilę,o 5 mleko i 7 pobudka. Funkcjonuje dzięki kofeinie ;).
Byłam dziś w pepco. Pojawiły się już ciuszki z krótkim rękawkiem więc można coś kupić na lato (info dla tych, które kupują wcześniej) ;).na razie niewiele ale za tydzień wchodzi nowa gazetka.

reklama
Kasieks tak u nas mąka pomaga a każda kąpiel bez niej kończy się znów wysypka i plamami . Może woda jakaś do bani ...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

U nas noce narazie odpukać ok ale pewnie dlatego ze ząbki już wyszły te co się przebijały .Wyglada jak wampir [emoji23][emoji23] nie ma górnych jedynek tylko dwójki :p i dolne jedynki i jedna dwójkę ;p

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

1518811343-b2e592115d66633c-aaaaaa.jpeg
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Zapomniałam napisać że dziś o 1 rano Dominik skończył 8 miesięcy :).bąbel tak rośnie że chyba znów będę musiała zrobić przegląd jego ciuszków ;).

Pati emma ale co przeszło? Ogólnie trochę żołądek ale to mi bardzo nie przeszkadza. Nie mam mdłości.

Foxy o wejściu! Hahahha

A ja wam powiem tak co do tych szorstkich chrostek. Mój Szymek ma od małego. Tzn dostał jak miał kilka miesięcy. Nie była to alergia. Najpierw na buźce,później zniknęło i na ramienionach wyszło. Lekarze przepisywali mu różnego rodzaju mascie i robione miał specjalnie i nic nie pomogło :/ kupowałam też specjalne płyny do kąpieli i nic. Dopiero po 4 latach tzn kilka miesięcy temu po urodzeniu Leona zaczęło znikać i zniknęło. Tak kiedyś go wykąpałam w płynie z Ziajki co stosuje dla Leona. I po pierwszym użyciu już widziałam różnice.

reklama
Do góry