Veronika_k
Fanka BB :)
Emol śpiąca przez chorobę i ciąża jeszcze. Ja z Leonem non stop byłam śpiąca! A i też przez pierwsze 3 m-ce kilka razy zapalenie pęcherza i 3 razy antybiotyk. Ogólnie całą ciążę byłam zmęczona i musiałam chociaż na 30 min się położyć! Ja mówiłam już kilka dni wcześniej, że nic nie chcę bo nie kocha mnie tylko w Walentynki. I jak będzie chciał to kwiatka zawsze może dać z resztą już kilka razy tak było. Nie wiem jak to będzie dziś z tą moją gimnastyką. Szymek zaczął kaszleć na dodatek okazało się,że w przedszkola zapalenie płuc i oskrzeli panuje. Mąż nie wie co ma zrobić ze Szymkiem bo w tym czasie akurat ma termin z małymi pacjentami. Wziąść go nie mogę bo raz 1.5 h to za długo do niego a po za tym jak kaszle nie wiadomo czy czegoś nie złapał więc wolę nie ryzykować,żeby maluszków nie zaraził. Szkoda,że tu nie ma czegoś takiego jak bawialnie gdzie mogłabym te 2 h go zostawić No i tak się zastanawiam czy wgl jechać. Szkoda bo kasę już wpłaciłam i jak bym była co tydzień to po skończonej zwracają. No ale jak się chociaż raz nie było to lipa :/