reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Ja już przystroilam przed domem i w domu ;p oprócz choinki .prezentów nie mam :p tzn malemu coś wymyślę a mąż zasługuje na ruzge :p zrobiłam
Mu w zeszłym roku hahha patyki powiązałam tasiemką i w wielkie pudło dałam ale się cieszył myślał ze duży prezent a tu taki psikus ;p .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Foxy to ladnie go zalatwilas;) a co do pediatry to poprostu be
Co do prezentow to jesCze sama nie wiem co kupic...zawsze mysle żeby wczesniej ale i tak zostaje na ostatnia chwile;/

Hej dziewczyny! Do nas dziś Mikołaj przyjdzie. Zamówiłam ;) Aley na Mikołaja dużych prezentów nie robimy tylko pod choinkę :) a i pod choinkę i tak tylko dzieciakom bo dość wydatków :p Z teściową doszliśmy do porozumienia. Tzn B. się WKU....i jej napisał przez What's app. Robimy co chcemy :D Wczoraj wybieraliśmy piosenkę na pierwszy taniec. I była pierwsza próba :) Piosenka świetna ;) wolna i tekstem pasuje do nas nawet! Szukaliśmy czegoś wyjątkowego i znaleźliśmy. Oczywiście angielską. Ale kto nie zna angielskiego nie wie jaki teskt :D A tak wgl to będą też polskie piosenki,niemieckie no i angielskie. Dziś zrobiłam termin do fryzjerki i kosmetyczki. 16 próba czesania ;) Mały marudny dziś,mało je,popłakuje, dziąsła spuchnięte :( A ja zeswirowałam na punkcie piosenki i słucham cały dzień. Podaję linka może posłuchacie przy okazji

Dziewczyny u mojej w niedzielę wyszła prawa jedynka a wczoraj lewa. Ślini się na maxa ale wczoraj to wysłałam J.po jakieś kropelki znieczulające bo ten żel co mamy nie dawał rady. Marduna jest i nie chciała dzisiaj spać w dzień. Dopiero ok 15 zasnęła. W czwartek na szczepienie idziemy. Już szczepionkę dzisiaj wykupiłam.

Sent from my SM-G530FZ using Forum BabyBoom mobile app

Dziś poszłam w końcu do fryzjera i skrocilam włosy. Teraz mam obcięte na równo do brody.od razu lepiej jak zniknęły te strzępy :). Mały został z mężem na 3 godziny bo byłam w sklepie po chleb i słodycze do paczki.oczywiście mąż stwierdził że mały marudził ;)

Veronika fajna piosenka :) Kasieks fajnie ze zrobiłaś się na bóstwo :* Kawoszka buziaki dla Klaudii :* niech nie cierpi :* to nasze pierwsze wątkowe ząbki [emoji179][emoji177]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry